Cum cuceresti o femeie in cinci pasi. Cei mai multi barbati raman fara cuvinte si fara reactie in fata femeii pe care o plac. Multi se aleg doar cu privitul, altii fac incercari timide soldate cu esec, iar cei mai multi aplica tot felul de tactici pentru a face o noua cucerire. Cinci dintre cele mai de succes metode de a ajunge la inima unei femei sunt: 1. Zambeste. Un zambet frumos, deschis, nu da gres niciodata. Sparge orice bariera si transmite mesajul ca iti doresti sa o cunosti. Integral in EvZ.

Suferiti de astenie de primavara? Dormiti minimum opt ore in fiecare noapte si impuneti-va sa ganditi pozitiv. Va simtiti obositi, va “bantuie” depresiile si nu mai aveti pofta de viata? Manifestati o rezistenta scazuta la virozele de sezon si aveti tulburari digestive? Acestea pot fi semnele asteniei de primavara, care ne da tarcoale in aceasta perioada. Pentru a lupta impotriva ei, produsele din surse naturale va pot veni in ajutor, noteaza Libertatea.

Acidul folic fereste viitorii bebelusi de probleme ale sistemului nervos. Inainte de a ramane insarcinate, femeile ar trebui sa consume cantitati suficiente de vitamina B12 si de acid folic pentru a reduce riscul de a naste copii cu malformatii congenitale severe ale sistemului nervos central, scrie Romania Libera.

Mai tanar in 20 de minute. Noile proceduri promit o imbunatatire rapida a tonusului si a texturii pielii. O noua tehnologie care foloseste laserul cu lumina fractionata trateaza ridurile in numai 20 de minute. Active Laser FX, Eximia si Fraxel sunt doar cateva dintre tehnicile de ultima generatie care actioneaza asupra semnelor de imbatranire a pielii, scrie Adevarul.

Exista persoane alergice la prezervativ. Specialistii explica. Latexul, principalul vinovat al aparitiei acestei afectiuni. Aceasta alergie nu se trateaza cu de la sine putere, iar neglijata poate duce la aparitia socului anafilactic. Persoanele care se protejeaza si acuza dureri in timpul actului sexual pot fi alergice la prezervativ, spun dermatologii. Specialistii atrag atentia ca aceste alergii care apar in prima faza sub forma de mici iritatii, netratate duc la aparitia eczemelor. Principalul vinovat in declansarea eczemelor de contact este latexul. „In procesul de prelucrare al cauciucului intra mai multe substante sensibilizante. Pe langa alergia la latex, poate fi intalnita si o reactie alergica la parfumuri, la coloranti sau la diferitele arome care sunt intalnite in substanta lubrifianta”, explica prof. dr. Anca Zbranca, citat de Gandul.

7 secrete ale tineretii. Celebrul nutritionist american, Dr. Jonny Bowden, autorul best-seller-urilor - "Cele mai sanatoase 150 de alimente de pe glob – adevarul socant despre ceea ce mancam", "Nutritie pentru un creier mai bun" si "Cele mai populare diete" - a realizat recent o lista cu sapte lucruri esentiale pentru pastrarea sanatatii. Grija mai mare acordata alimentelor consumate zilnic, eliminarea factorilor de stres si folosirea la potential maxim a inteligentei emotionale – sunt doar cateva dintre secretele pastrarii sanatatii inimii, dar si stalpii de baza ai tineretii, informeaza Romania Libera.