S-a gasit gena care transforma carbohidratii in grasimi. Cercetatorii americani au descoperit gena care transforma carbohidratii in grasimi, oferind astfel noi indicii despre modul in care organismul metabolizeaza carbohidratii si despre cum se ajunge la obezitate. Aceasta gena, denumita DNA-PK, controleaza procesul de metabolizare, la nivelul ficatului, a carbohidratilor in grasimi, au explicat cercetatorii de la University of California, intr-un studiu publicat in revista Cell, noteaza Romania Libera.

Ce taie pofta de sex. Oboseala, starea proasta de sanatate si grijile pentru copii

sau animalele de casa sunt principalii factori care scad libidoul. Peste 50% dintre adultii obositi sau care au probleme cu somnul nu au nici dispozitie sa faca sex, arata un studiu american realizat pe un esantion reprezentativ de 1.000 de adulti cu varsta intre 18 si 75 de ani. 49% dintre acestia au mai spus ca nu vor sa aiba relatii intime atunci cand nu se simt bine, scrie EvZ.

Scapa de grasime folosind terapia cu ultrasunete! Sedentarismul se vede! Fara exercitiu fizic, muschii se atrofiaza, caloriile nu se consuma si, inevitabil, apar kilogramele in plus. Specialistii spun ca o metoda eficienta de a scapa de grasime este terapia cu ultrasunete. Vrei sa scapi de kilograme fara sa faci miscare? Terapia pe baza de ultrasunete este solutia, spun specialistii, noteaza Click.

Mancati paine la fiecare masa! S-a tot zis ca painea ingrasa, dar romanii o mananca in fel si fel de combinatii si in cantitati inimaginabile: in prezent, suntem printre cei mai mari consumatori de paine din Europa, dupa Bulgaria. Painea este foarte sanatoasa, doar ca trebuie sa stim cat si cum sa o mancam! Potrivit csid.ro, painea trebuie sa fie consumata la fiecare masa, in cantitati mici - acesta este un mic secret pentru rezultate uriase. Integral in Romania Libera.

Micutul are dificultati de vorbire? Daca acestea se mentin pana la 4 ani, e recomandabil sa va adresati unui logoped. Aveti un copil care are intarzieri in dezvoltarea vorbirii sau pronunta anumite litere ori cuvinte cu dificultate? Specialistii revistei “Doctorul Meu” (foto) va spun ce trebuie sa faceti in acest caz si cand ar trebui sa va ingrijorati. Integral in Libertatea.

Ia-ti vacanta cu 30% reducere. Vacante mai ieftine, pe gustul fiecaruia. Aceasta e oferta Targului National de Turism, ce se desfasoara, pana duminica, in incinta Romexpo- Bucuresti. Nu va ramane decat sa va uitati in buzunare, sa puneti degetul pe harta si sa rezervati, din timp, vacanta mult visata. Pentru pachetele turistice achizitionate pana la 31 martie, puteti beneficia de reduceri, chiar si de 30%, noteaza Click.