Electrostimularea arde grasimi si imbunatateste metabolismul in zece sedinte. 45 de minute de terapie echivaleaza cu sase ore de gimnastica. Costul unei sedinte variaza intre 12 si 20 de lei. Electrostimularea este considerata una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de kilogramele in plus si de a te relaxa. Aceasta metoda poate fi folosita atat de barbati, cat si de femei, iar o sedinta de 45 de minute este echivalentul a doua ore de sala in cazul barbatilor si sase ore de gimnastica in randul femeilor, noteaza Gandul.

Planta saptamanii: Pelinul. Planta inalta, pelinul este acoperit de peri albi si matasosi care ii confera o culoare alb-cenusie. Este puternic mirositor datorita unui ulei conntinut in frunze si in flori. Este recomandat in tratarea gutei. Pentru substanoeele active pe care le are, ceaiul de pelin este recomandat in tratarea gutei si a gastritelor, iar sub forma de pulbere se administreaza impotriva viermilor intestinali si a infectiilor cu giardia, noteaza Libertatea.

Barbatii se indragostesc in 8,2 secunde. Un barbat care priveste pentru prima oara o femeie are nevoie, in principiu, de doar 8,2 secunde pentru a se indragosti de aceasta. O limitare a duratei privirii semnaleaza ca barbatul nu o considera pe femeie atractiva, scrie „The Daily Telegraph”. In cazul femeilor, situatia e diferita, pentru ca privirile acestora ii urmaresc pe barbati pentru aceeasi durata, chiar daca ii considera sau nu atractivi. In vreme ce arata cu exactitate cat de repede se infiripa dragostea, matematica poate calcula si cat de rapid se destrama relatiile. Un profesor de la Univesitatea Oxford, care a derulat un experiment cu 700 de cupluri, a reusit sa prezica divorturile cu o acuratete de 94%, noteaza EvZ.

Alcoolul, mai rau decat marijuana. Oamenii de stiinta si-au propus sa afle care este diferenta dintre consecintele consumului de alcool si al celui de marijuana asupra activitatii cerebrale in cazul tinerilor. Pe langa deteriorarea comportamentului si a starilor afective, aceste doua tipuri de droguri sunt considerate extrem de nocive pentru dezvoltarea personalitatii adolescentilor, noteaza Romania Libera.

Sportul impune o dieta adecvata. Bauturile nutritive – ideale cand activitatea fizica dureaza mai mult de o ora. Nutritionistii atrag atentia ca persoanele care doresc sa practice sport trebuie sa aiba o dieta echilibrata, deoarece exista riscul ca organismul sa cedeze. Astfel, practicarea unui sport, chiar si a celui de intretinere corporala, este foarte solicitanta, iar pentru a atinge potentialul maxim, corpul trebuie sa fie cat mai bine pregatit, scrie Gandul.

Consuma zilnic castraveti. Menopauza se dovedeste a fi, pentru multe femei ajunse in pragul varstei de 50 de ani, o etapa dificila, cu manifestari care reduc randamentul si activitatea fizica, afectand totodata stilul de viata si placerea de a trai. Majoritatea acestor stari sunt produse de schimbarile hormonale prin care trece organismul. Dr. Codrut Țutu, specialist in acupunctura si apifitoterapie, explica cum pot fi ameliorate simptomele menopauzei prin tratamente traditionale, scrie Libertatea.

Cum sa slabesti sau sa te ingrasi cu ajutorul plantelor. Potrivit specialistilor, primavara este perioada cea mai buna pentru a incepe o cura de slabire. Verdeturile si legumele care apar la inceputul acestui anotimp sunt surse excelente de vitamine si minerale. Combinate in cadrul unor diete sanatoase, pot avea efecte excelente asupra organismului. Iata cateva plante care te pot ajuta sa dai jos kilogramele in plus. Integral in Libertatea.