Terapia prin infasare face talia de viespe. Terapia prin infasare este considerata de catre specialisti una dintre cele mai „agresive” metode de slabire. Terapeutii spun ca aceasta este cea mai eficienta modalitate de a inlatura pana la sase centimetri din circumferinta corpului inca de la prima sedinta. „Aceasta terapie este benefica si pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, a depunerilor reziduale si ajuta la netezirea pielii”, spune specialistul Dana Tanasa. Mai mult, terapia prin infasare trateaza celulita si vergeturile, iar efectele sunt vizibile dupa cea de-a treia sedinta, scrie Gandul.

Sunt sigure farmaciile virtuale? Medicamentele cumparate de pe internet nu sunt verificate de organizatiile de profil din tara. Deoarece nu trec prin acelasi sistem de control precum medicamentele distribuite in farmacii, pastilele comercializate pe internet pot prezenta mai multe riscuri, scrie Adevarul.

Sendvis cu sunca contra mahmurelii. Sendvisul cu sunca este cel mai bun remediu pentru mahmureala, sustin oameni de stiinta din Marea Britanie. Preparatul culinar este cel mai eficient impotriva durerilor de cap care apar dupa o noapte de betie. “Mancarea nu absoarbe alcoolul, dar accelereaza metabolismul, ajutand la diminuarea efectelor alcoolului consumat in exces", au explicat specialistii, potrivit Click.

10 sfaturi pentru o curatenie fara batai de cap. 1. Daca aveti vase foarte murdare, care nu se pot curata cu detergent obisnuit, puteti sa apelati la o solutie de soda de rufe si sapun, apoi se spala cu apa din abundenta. Amestecul va da rezultate, cu siguranta. 2. In cazul in care nu aveti bani sa duceti covoarele la spalatorie, le puteti curata foarte bine si acasa. Procedura e simpla: stergeti suprafata acestuia cu un tampon imbibat in esenta concentrata de ceai. Iar daca vreti sa-i reimprospatati culorile, periati-l cu o solutie concentrata de apa cu sare. Integral in Libertatea.

Aparatul care depisteaza boli de inima si noduli. Un nou aparat pentru depistarea bolilor cardiace a patruns, recent, pe piata medicala din Romania. Computerul tomograf multislice (CT) se afla deja la Spitalul Militar din Bucuresti si ajuta, in afara analizarii sferei cardiace, si la realizarea de colonoscopii si endoscopii virtuale si la identificarea nodulilor pulmonari, scrie Gandul.

5 dureri care NU trebuie ignorate. Le ignoram si asteptam sa treaca fara sa mergem la medic. Durerile aparent banale pot fi insa semn de boli grave. Multe probleme de sanatate, printre care hemoragia cerebrala sau tumorile de pe creier pot produce dureri de cap. Durerea insuportabila poate sa va avertizeze ca e posibil sa fi suferit un anevrism cerebral. Durerea care apare in partea de jos a spatelui sau intre omoplati ar trebui sa va ingrijoreze si sa va determine sa mergeti de urgenta la doctor. Acestea anunta boala numita artrita dar poate semnala aparitia unui infarct sau a unor probleme abdominale. Integral in Click.