Pasta de dinti care „imita” vizita la dentist. O noua pasta de dinti care contine ingrediente similare celor utilizate de catre medicii dentisti a fost lansata si in Romania. Potrivit specialistilor, noul produs pastreaza senzatia de prospetime si curatare a dintilor, exact ca dupa o vizita la stomatolog. Tratamentul de curatare profesionala a dintilor realizat de medicul dentist conduce la indepartarea placii bacteriene si la eliminarea tartrului, lasand dintii curati si netezi pentru cateva ore. Potrivit producatorilor, noua pasta de dinti mentine aceasta senzatie un timp mai indelungat, care dureaza pana la 12 ore, scrie Gandul.

Alunele ne dau energie. Miezul alunelor este foarte nutritiv si energetic (620 kcal la 100 g) si este cel mai usor digerabil dintre fructele oleagianoase. Are efect antianemic, remineralizant, vermifug, antiaterosclerotic. Consumul alunelor de padure este foarte important nu numai in terapii, ci si in mentinerea unui tonus foarte bun. Alunele contin numeroase substante active: azotati, calciu, fosfor, fier, potasiu, magneziu, cupru, vitaminele A, B si E, supranumita vitamina fertilitatii, scrie Adevarul.

Mastile pe baza de keratina sau migdale dulci intaresc parul facut permanent. In aceasta vara la moda sunt buclele, spun hair-stilistii. Iar pentru acelea dintre noi care nu ne bucuram de un par ondulat, o solutie o reprezinta buclele obtinute chimic. „Parul poate fi ondulat permanent in functie de dorinta fiecaruia. Podoaba capilara poate avea, dupa acest procedeu, bucle mici, medii sau mari”, spune specialistul Elena Iordache. Aceasta atrage atentia ca solutia de permanent se aplica pe suvite in functie de structura fiecarui tip de par, si nu la intamplare. Astfel, parul aspru reactioneaza destul de bine la acest tip de coafura, pentru ca pastreaza un timp mai indelungat forma dorita, dar, in acelasi timp, se onduleaza mai greu, comparativ cu un tip de par moale si elastic, scrie Gandul.

Proceduri care va scapa de cearcane. Injectiile cu grasime proprie ori operatiile cu laser inlatura rapid semnele de oboseala. Lipsa somnului si problemele circulatorii, renale sau hepatice duc la aparitia cearcanelor. Culoarea pungilor de sub ochi este un indiciu al afectiunii de care suferiti. Principala cauza cunoscuta pentru aparitia cearcanelor este lipsa somnului. Insa specialistii atrag atentia ca exista o serie de cauze, mult mai importante, dar inca necunoscute in randul populatiei, scrie Adevarul.

Ai probleme respiratorii? La salina cu tine! Pentru bolnavii de astm bronsic sau alte afectiuni pulmonare, sedintele de tratament in salina pot face adevarate miracole. De putin timp, suferinzii bucuresteni nu mai sunt nevoiti sa se mai deplaseze in statiunile balneoclimaterice, pentru ca o salina artificiala a fost deschisa chiar in mijlocul Capitalei. Altele se gasesc in orase precum Galati, Focsani, Ploiesti, Alba Iulia, Iasi sau Satu Mare, scrie Libertatea.