Remedii naturiste pentru cinci boli. Obezitatea, dependenta de nicotina si herpesul sunt doar cateva dintre afectiunile impotriva carora puteti folosi plantele. Nu numai medicamentele ajuta la vindecarea bolilor. Foarte multe afectiuni pot fi ameliorate si cu sprijinul plantelor. Insa nu este recomandat sa folositi doar preparatele din plante fara sa-i spuneti medicului despre asta. „De asemenea, este esential sa nu depasiti dozele recomandate”, sustin autorii cartii „Farmacia Naturii”, aparuta la Editura Reader’s Digest. Integral in EvZ.

Cum iti dregi tenul dupa clubing. Lactatele, cartoful, galbenusul de ou si mierea revitalizeaza tenul obosit. Agitatia de peste zi, stresul cotidian, noptile pierdute sunt cateva dintre elementele principale care ofera tenului un aspect obosit. In acelasi timp, pielea devine lipsita de suplite, iar riscul aparitiei ridurilor este destul de ridicat. Consultantul in frumusete Dana Sota spune ca lactatele, cartoful, galbenusul si mierea, alimente la indemana oricui, revitalizeaza si tonifica tenul obosit, informeaza Gandul.

Alimentatia sanatoasa – maximum 10 grame de sare pe zi. Alaturi de paine, sarea este un element indispensabil in alimentatia omului. De fapt, sarea este o molecula de clorura de sodiu. Sodiul este cel care favorizeaza retinerea apei in organism. Studiile au aratat ca un gram de sare fixeaza in organism circa 100 ml de apa, scrie Romania Libera.

Cum si de ce chelesc barbatii? Cel putin doua persoane ajung saptamanal la medic, intrucat pierd mult par si se tem de alopecia (chelie), iar trei barbati din cinci incep sa cheleasca de tineri, de cele mai multe ori cauzele acestei suferinte putand fi tratate cu medicamente sau produse locale, fiind insa si situatii incurabile. "In mod normal, o persoana pierde aproximativ 50-100 de fire de par pe zi. Acest lucru este normal avand in vedere faptul ca parul nu are o durata lunga de viata. Dupa ce firul de par cade, este inlocuit de un altul. Daca in schimb se observa o cadere foarte accentuata de fire de par, mai ales daca cresterea unor noi fire nu mai are loc, atunci se poate vorbi de alopecie", a explicat medicul Rodica Olteanu de la Spitalul Clinic Colentina, cu ocazia lansarii in Romania a campaniei "Manifest pentru salvarea parului", scrie Romania Libera.

Racoarea din casa, intre 55 si 1.500 de lei. Caldura mare din ultima vreme ii determina pe tot mai multi romani sa se gandeasca la achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Insa, data fiind cererea tot mai mare, trebuie sa va grabiti. Click! va prezinta cateva variante prin care sa va racoriti casa si pretul acestora. Alegerea unui aparat de aer conditionat se face in functie de suprafata camerelor in care doriti sa va asigurati confortul termic. Astfel, un aparat de 9.000 btu (unitate de masura) va face fata daca este montat intr-o camera de circa 25 mp. Integral in Click.

Cum sa preveniti atacurile cerebrale. Expertii va sfatuiesc sa faceti exercitii de aerobic, sa reduceti consumul de sare si sa renuntati la fumat pentru a evita problemele de circulatie care favorizeaza producerea atacurilor cerebrale, informeaza Cancan.