Ingrijire corporala cu produse din fructe exotice. Tratamentele pentru albirea tenului ori cele facute cu ajutorul fructului de goji, un fruct exotic din care s-au extras substante pentru ingrijirea corporala, sunt cateva dintre noutatile care vor fi prezentate la seminarul ce va fi organizat luni in Capitala, de Cosmoprof, la Uzinexport, informeaza EvZ.

Ouale de prepelita, bune in astmul bronsic. Astmul bronsic poate fi mult mai bine controlat daca, pe langa tratamentul impus de medicul specialist, se recurge la o serie de metode preventive sanatoase. Un prim sfat esential este evitarea, pe cat posibil, a factorului care provoaca crize: alergenul, microbi, frig, ceata, fum, efort fizic, stres emotional. Oul de prepelita este un adevarat medicament natural impotriva astmului bronsic, avand adevarate proprietati antialergice. Se pare ca substanta activa din oul de prepelita scade cantitatea de anticorpi speciali care se gasesc in procent foarte mare in sangele bolnavilor cu astm bronsic. Oul de prepelita contine, in comparatie cu oul de gaina, de cinci ori mai mult fosfor, de peste sapte ori mai mult fier si este bogat in vitaminele B1 si B2, noteaza Romania Libera.

Verificati-va dentistul. Ca sa nu luati virusuri periculoase, cabinetul stomatologic trebuie dezinfectat profesionist. Faceti ochii mari cand intrati in cabinetul unui medic stomatolog! Inainte de a va aseza pe scaun, verificati cat de curat este spatiul in care se lucreaza, cat de ingrijita este toaleta ori daca medicii lucreaza cu manusi chirurgicale. In Romania, multi pacienti aflati in evidentele medicilor infectionisti au luat hepatita C sau B de la dentist, noteaza EvZ.

Cum sa-ti purifici organismul - o terapie de 30 de minute. Dupa tratament organismul va continua sa elimine o mare cantitate de nitrati. Ritualul de purificare a organismului poate fi insotit si sustinut si de alte metode terapeutice, precum masajul simplu. Pentru relaxare si purificarea organismului tine picioarele intr-o cuva cu apa si sare. Terapia Aqua Detox mai presupune si introducerea unui curent electric, de intensitate mica, fara ca persoana sa simta vreun fel de piscatura. Treptat apa va capata o culoare maronie. Organismul uman acumuleaza pe parcursul zilei numeroase toxine care sunt cauzate in principal de chimicalele din hrana, alcool, tigari si medicamente. In acelasi timp, mediul poluant duce la aparitia diferitelor probleme digestive, ale pielii, probleme hormonale, alergii si dureri de cap, integral in Gandul.

Calitatea indoielnica a legumelor si fructelor, in atentia ANSVSA. Presedintele A.N.S.V.S.A., Marian Zlotea, a dispus demararea, la nivel national, a unor controale oficiale in domeniul produselor alimentare de origine nonanimala, cu accent pe sectorul legumelor si fructelor. Prin nota de serviciu care a fost transmisa in teritoriu, structurile de specialitate din judete vor verifica prezenta reziduurilor de pesticide, a nitritilor si nitratilor din legume si fructe precum si incadrarea nivelului acestora in limitele prevazute de legislatia in vigoare. „In ultima perioada, am primit o serie de semnale si sesizari cu privire la calitatea indoielnica a unor legume sau fructe care ajung pe piata romaneasca. De aceea, am decis sa extindem verificarile si pentru legumele si fructele care intra in tara noastra in urma schimburilor intracomunitare”, a declarat presedintele A.N.S.V.S.A., Marian Zlotea, informeaza Gardianul.

Batranii ar putea fi imuni la gripa porcina. Marea majoritate a batranilor americani ar putea fi imuni fata de virusul gripal de origine porcina H1N1, anunta publicatia Washington Post Descoperirea ar putea fi folositoare in cazul producerii unui vaccin impotriva acestui tip de virus dar si pentru cunoasterea prioritatilor de distribuire a acestui vaccin in cazul in care el va fi disponibil, scrie Libertatea.