Jocul care te ajuta sa cresti frumos. De cand lumea, exista jocuri prin care copiii invata sa creasca, sa se dezvolte ca oameni si sa isi contureze o identitate. Jocurile se mostenesc sau se inventeaza contextual, dar nu exista oameni care sa nu se fi jucat, macar o data in viata. „Omul nu poate sa se integreze in societate si sa perceapa umanitatea fara joc”, crede Horea Murgu, presedintele Coaching Institute, care continua spunand ca „jocul este calea de a invata a omului, prin care se poate distinge pe sine, isi poate contura o personalitate”, scrie EvZ.

Cate acte sexuale ar trebui sa ai pe saptamana. Specialistii fac o ierarhie in functie de varsta. Sexologii apreciaza ca cele mai multe cupluri au trei raporturi sexuale pe saptamana. Frecventa normala a contactelor sexuale incepe sa scada odata cu inaintarea in varsta. Statisticile intreprinse in acest domeniu arata ca, in gereral, un cuplu de 30 de ani are aproximativ doua-trei raporturi sexuale pe saptamana, frecventa acestora scazand pe masura ce trec anii, noteaza Gandul.

Cum se trateaza deficitul de atentie al celor mici. Tratamentul si terapiile comportamentale ii pot salva pe copii de izolarea sociala si le pot corecta tulburarile. Copiii cu deficit de atentie si hiperactivitae (ADHD) sunt adusi tarziu la doctor de parinti. Familiile lor nu stiu intotdeauna sa faca diferenta intre „un copil nazdravan si obraznic” si unul cu probleme de sanatate, sustin medicii, scrie EvZ.

Voluntariatul, un mod de viata sanatos pentru suflet. Cateva ore pe saptamana dedicate unor oameni cu probleme mai mari decat ale tale iti aduc satisfactia gestului umanitar si cresterea stimei de sine. Nu e nici claca si nici munca patriotica, se numeste voluntariat si se practica pe scara larga in toata lumea civilizata. La noi, tinerii au inceput sa invete ca o astfel de experienta da bine la CV, iar ulterior au aflat ca o pot face din pura placere, scrie EvZ.

Cum sa-ti modelezi corpul cu aur - un salon din Bucuresti propune o terapie care costa 7 milioane. Dupa un tratament complet de zece sedinte de impachetari cu aur, scazi 15 centimetri in circumferinta, in zonele cu probleme. Saloanele de frumusete au introdus un nou ingredient in terapiile pe care le practica - aurul. Impachetarile in acest metal pretios au ca efect slabirea, eliminarea celulitei. In plus, catifeleaza pielea, ii confera elasticitate si stralucire. "Dupa trei sedinte de impachetari cu aur, aspectul de coaja de portocala dispare si pierdeti deja trei-patru centimetri in circumferinta. Dupa terminarea tratamentului intensiv de zece sedinte, se scad peste 15 centimetri in circumferinta (la zonele de interes - coapse, abdomen, mijloc)", spune Betty Ratiu, director general al unui salon de slabit din Bucuresti si, totodata, consultant in terapii corporale, informeaza Gandul.

Alege animalul dupa modul tau de viata. Cainele nu e o alegere buna pentru cei care au o viata de noapte. Lucrezi tura de noapte si te intorci acasa dis de dimineata. Inca nu esti pregatit de somn, asa ca iti petreci timpul cu catelul tau, dar el se uita la tine cu niste ochi rosii de somn. E clar ca pentru el nu e o ora potrivita pentru joaca. Cateva ore mai tarziu catelul este gata sa se joace afara, dar tu ai cam adoptat un stil de viata de vampir. Daca te gandesti sa-ti iei un animalut de companie, ia in considerare tipul tau de viata. Animalele de companie au nevoi la fel ca noi, oamenii, noteaza Click.