Amintirile placute, un izvor de energie. Gandul la evenimentele emotionante la care am participat de-a lungul vietii ne da un fior pe sira spinarii sau ne stoarce o lacrima de bucurie in coltul ochiului si ne ajuta sa mergem mai departe. Albume foto, colectii de suvenire sau pur si simplu momente pastrate in suflet. Amintirile sunt parte din viata noastra, scrie Adevarul.

Cele mai bune alimente pentru insanatosirea ficatului. Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman. Una dintre multiplele sale funcii este de a transforma nutrientii in resurse de energie. Are de asemenea rolul de detoxifiere generala a organismului. Desi se poate regenera rapid, alimentatia necorespunzatoare si execesele dauneaza functionarii lui. Primele semne ale imbolnavirii sunt ingalbenirea pielii, mancarimi suparatoare, oboseala cronica, stari de voma si pierderea poftei de mancare. Regimul alimentar strict si reducerea, chiar stoparea consumului de alcool te pot scapa de complicatii nedorite. Unul dintre secretele dietei este alimentatia bogata in antioxidanti. Astfel, nu iti vor lipsi din casa merele si grefele, scrie Romania Libera.

Cum recunosti un orgasm fals – mituri urbane si explicatii stiintifice. Barbatii au nevoie de cateva momente pentru a fi pregatit de "actiune", dar femeia are nevoie de cateva minute bune, poate chiar de zece minute, pentru a fi pregatita atat din punct de vedere fiziologic cat si psihologic sa intretina raporturi intime cu partenerul. Orgasmul se manifesta diferit atat la femei cat si la barbati. In functie de stare, partenerii pot avea un orgasm intens, superficial, profund, de durata mai lunga sau mai scurta, spun specialistii in sexologie. Nu exista o regula. Cum poti recunoaste un orgasm autentic. Ei bine, aici aparentele pot fi inselatoare, scrie Gandul.

Dupa casatorie, schimbati-va buletinul in 15 zile! V-ati casatorit de curand si ati luat numele sotului (sotiei)? In acest caz, trebuie sa stiti ca e necesar sa va schimbati neaparat buletinul. “Actul de identitate trebuie schimbat in termen de 15 zile de la incheierea casatoriei. In caz contrar, persoanele in cauza risca sa fie sanctionate”, ne-a spus Gabriela Perde, comisar-sef la Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor, relateaza Libertatea.

Viata sexuala a barbatilor, afectata de tratamentul pentru Hepatita C. Barbatii care urmeaza tratamentul pentru Hepatita C cu peginterferon si ribavirina prezinta, adesea, disfunctii sexuale. Aceasta combinatie de medicamente, tratament standard in cazul infectiei cu virusul hepatic C, afecteaza cele trei ramuri ale sanatatii sexuale - dorinta, functia si satisfactia, scrie EvZ.

Cand viata are gust de prajitura. Traditia desertului de duminica preparat in propria bucatarie pierde lupta cu shoppingul de dulciuri, luate de-a gata din laboratoarele de patiserie sau cofetarie. Pana si cele mai harnice gospodine au renuntat sa petreaca ore in sir in bucatarie frecand creme si cocand blaturi pufoase, cu un ochi la ceas si cu altul la cuptor. Nu-si mai asuma riscul de a nu le creste sufleul, au ales varianta sigura: mult mai simplu e sa se aprovizioneze de la cofetarii, scrie EvZ.