Dieta saraca in fibre mareste fertilitatea. Femeile care au probleme cu fertilitatea au acum o noua sansa nutritiva de scapa de acestea. Dieta cu multe fibre a fost deseori laudata pentru numeroasele beneficii pe care le aduce sanatatii. Femeile care au dieta bogata in fibre se vor confrunta insa cu niveluri mai mici de estrogen si mai putine ovulatii, scrie ABC Local, citat de Romania Libera.

Cum sa preparati sanatos mancarurile care ingrasa. Se poate face dieta chiar si cu mancarurile grase precum iahnia cu ciolan, ciorba de burta sau placinta cu dovleac. Potrivit nutritionistilor, cei mai multi oameni nu se pot feri de tentatia mancarurilor grase sau excesiv de dulci. Sunt prea atractive pentru papilele gustative. Medicii tin cont de acest lucru si indeamna mai degraba la ponderatie decat la excluderea totala din alimentatie a acestor categorii de alimente. Asta, deoarece chiar si mancarurile grase pot fi preparate intr-un mod mai dietetic, scrie EvZ.

La ce este buna vitamina B12? Vitamina B12 este un nutrient cheie pentru ca sprijina celulele rosii sanatoase, dezvoltarea si buna functionare a celulelor nervoase. Dezvoltarea adecvata a ADN-ului este dependenta de vitamina B12, facand din aceasta un factor nutritiv esential pentru femeile insarcinate. Site-ul Life 123, citat de ziare.com, te invata cat este de importanta vitamina B12 pentru buna functionare a organismului, scrie Romania Libera.

Cele mai eficiente metode antisudorifice pe timp de iarna. Desi la prima vedere combinatia dintre frig si transpiratie nu pare un lucru caruia sa-i dam prea multa importanta, trebuie stiut ca sudoarea abundenta este un prim semnal al functionarii defectuoase si violente a organismului. Mai ales ca trei din 15 persoane care transpira des au un risc crescut la boli cardio-vasculare, noteaza Cancan.

7 sfaturi pentru a tine raceala departe. Odata cu sosirea timpului rece, sistemul imunitar este aliatul tau cel mai bun in lupta impotriva racelii. O mentalitate pozitiva, o alimentatie adecvata si o protectie fata de frig sunt elemente cheie in alungarea racelii. Se stie ca iarna microbii se raspandesc mai repede, iar predispozitia spre a te imbolnavi este mai mare. Femme Actuelle, citat de ziare.com, ne face cateva recomandari pentru a nu ne imbolnavi in aceasta iarna, scrie Romania Libera.

Medicament pentru atacurile cerebrale, bun pentru cancerul mamar. O substanta dintr-un medicament folosit in cazul pacientilor care au suferit atacuri cerebrale este benefica si impotriva celulelor canceroase mamare, lasand intacte celulele sanatoase din organism, informeaza Mediafax, citand Haaretz.com. Descoperirea medicala apartine cercetatorilor israelieni de la Universitatea din Tel Aviv si de la Sheba Medical Center si a fost facuta intamplator, scrie Libertatea.