Terapia cu portocale si alge marine te subtiaza cu 5 kg. 20 de cm in circumferinta - atat puteti pierde in urma unui tratament corporal complex pe baza de nectar de portocale si alge. Impachetarile cu nectar de portocale combinat cu alge marine ajuta la pierderea in kilograme si in centimetri, fiind de ajutor, de asemenea, si in eliminarea apei in exces din organism, spun specialistii. "Pentru arderea locala a grasimilor si pentru detoxifierea corpului, se recomanda impachetarile naturale bazate pe extract de vitamina C, si anume nectar de portocale combinat cu alge marine naturale. Dupa un tratament complex, care dureaza 10 sedinte, puteti scapa de pana la 4-6 kg si peste 20 cm in circumferinta. Pielea se va detoxifia si va fi mult mai stralucitoare si mai ferma, iar anumite pete de pe corp pot disparea datorita continutului ridicat de vitamina C", explica Betty Ratiu, managerul unui centru pentru slabit din Capitala, scrie Gandul.

Cat timp iti trebuie ca sa arati bine de Sarbatori. Au mai ramas trei saptamani pana la Craciun, dar un studiu recent arata ca febra sarbatorilor de iarna le-a cuprins pe doamne, care se preocupa mai putin de masa festiva si cadouri pentru cei dragi, in schimb pun accentul pe ingrijirea personala. Femeile aloca, in medie, 312 ore pentru a fi intr-o forma de invidiat de Craciun. In aceasta perioada, ele trec mai des pragul salilor de intretinere si al saloanelor de cosmetica, noteaza EvZ.

Topul alimentelor care creeaza dependenta. Toate produsele alimentare contin zahar, de la banala paine, pana la o delicioasa prajitura de ciocolata, spun medici nutritionisti. Zaharul nu este singurul vinovat de crearea dependentei de un anumit produs alimentar, sunt de parere specialistii in nutritie, desi cei mai multi dintre noi am spune ca dulciurile sunt singurele alimente care provoaca dependenta. In ziua de azi, mai toate produsele alimentare contin zahar, de la banala paine, pana la o delicioasa prajitura de ciocolata. Diferitele arome si aditivi din alimente au rolul de a stimula centrul placerii de la nivelul creierului. Mai mult, sarea si grasimile au rolul de a activa receptorii de la nivelul papilelor gustative, iar acestea au rolul de a mari intensitatea placerii de a manca, noteaza Gandul.

Cum poti avea un IQ performant. O echipa de cercetatori din Suedia a realizat un studiu in urma caruia s-a demonstrat ca adultii care fac exercitii fizice au un coeficient de inteligenta mai mare decat persoanele sedentare. Studiul, ale carui rezultate au fost publicate in ultimul numar al revistei Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), a fost realizat in urma procesarii datelor a peste un milion de persoane care au facut stagiul militar si care s-au nascut in perioada cuprinsa intre anii 1950 si 1976. Specialistii au analizat atat efectele fizice, dar si intelectuale ale exercitiilor asupra subiectilor participanti la studiu, informeaza Romania Libera.

Genele masculine au un anumit rol negativ asupra sperantei de viata. Pentru a ajunge la aceasta concluzie, cercetatorii japonezi au realizat o cercetare pe cobai. Genele masculine au un anumit rol negativ asupra sperantei de viata a mamiferelor, sustin oamenii de stiinta de la Universitatea de Stiinte Agricole din Tokyo. Intr-un studiu desfasurat in laborator, puii obtinuti prin manipularea genetica a ADN-urilor provenind de la doua femele de soareci au trait mai mult timp decat puii obtinuti din fecundarea unei femele cu un mascul, fapt care i-a determinat pe cercetatori sa intrevada un anumit rol negativ avut de genele masculine asupra duratei de viata a mamiferelor. Rezultatele acestui studiu, publicat miercuri de revista Human Reproduction, au relevat faptul ca soarecii rezultati din doua genomuri feminine au trait, in medie, cu 186 de zile mai mult decat exemplarele obisnuite, noteaza Gandul.

Premiera medicala: plasturele cu antibiotic biodegradabil. Oamenii de stiinta de la Universitatea Tel Aviv au creat un plasture care dispare de la sine, dupa ce rana se vindeca. Acesta elibereaza treptat antibioticul, omorand bacteriile inainte ca acestea sa intre in organism. Practic, actioneaza ca o a doua piele, avand exact umiditatea acesteia, scrie Romania Libera.