Gusturile femeilor, dictate de sanatate. O echipa de cercetatori de la Universitatea Aberdeen a aflat ce anume le face pe femei sa prefere astazi barbatii cu trasaturi mai feminine in locul celor macho. Dupa ce au creat un clasament cu starea de sanatate a populatiei din 30 de tari, oamenii de stiinta britanici au analizat preferintele a 5.000 de femei in materie de barbati, scrie Adevarul.

Vita de vie ofera cea mai buna protectie anti-aging. Razele soarelui, praful, fumul de tigara sunt factori externi care ataca pielea si duc la aparitia imbatranirii precoce. In Romania s-a lansat un nou produs cosmetic anti-aging, care are la baza extracte de vita de vie. Crema nu contine parabeni, phenoxyethanoli, sulfați, coloranți - substante chimice - și nici ingrediente animale. De aceea produsul este suta la suta natural, scrie Gandul.

Impotenta poate „prezice” un infarct. Impotenta este un „indicator” major pentru un eventual atac de inima la barbati, arata un studiu realizat de cercetatorii germani pe un numar de 1.519 barbati. Din acest motiv, medicii de la Universitatea din Saarland (Germania) care au realizat raportul publicat in revista „Circulation” sugereaza ca barbatii care au trecut de 40 de ani sa fie intrebati daca au probleme de disfunctie erectila atunci cand ajung la medic, scrie EvZ.

De ce este importanta fiecare masa a zilei. Micul dejun trebuie sa contina circa o treime din aportul nutritional si caloric zilnic. Dieta fiecarei persoane ar trebui alcatuita in functie de varsta, sex, activitatea fizica depusa, greutate si de afectiunile existente. In caz contrar, apare riscul imbolnavirii.Organismul nostru lucreaza dupa un ritm de 24 de ore, numit circadian si se adapteaza schimbarilor de anotimp. Asa cum exista persoane cu un bioritm diurn, iar altele cu un bioritm nocturn, si alimentele actioneaza in functie de momentul din zi in care sunt consumate, la anumite ore putand deveni chiar indigestie, scrie Adevarul.

Un tratament pe baza de laser stimuleaza refacerea podoabei capilare. Caderea parului afecteaza anual un numar tot mai mare de oameni. Stresul, alimentatia deficitara in nutrienti, accesoriile din materiale necorespunzatoare, care "sufoca" firul de par, mostenirea genetica si predispozitia provocata de o anumita afectiune, toate acestea sunt posibile motive ale caderii excesive a firelor de par, spune dr. Anca Dobos, medic primar dermato-venerologie, potrivit Gandul.

Buze marite cu muschi de la gat. Uitati de colagen! Noua metoda pentru marirea buzelor este cea care foloseste muschi din zona gatului, potrivit chirurgilor esteticieni din SUA. O echipa de la Aesthetic Surgery Center din Florida pretinde ca a obtinut rezultate excelente la 25 de pacienti carora li s-au marit buzele prin aceasta metoda, scrie EvZ.

Cum doreste clientul sa fie tratat. Cumparatorul detine arma suprema impotriva tehnicii dvs. de vanzari: posibilitatea de a spune pur si simplu nu. Plus ca detine si arma suprema cu care s-o sustina: un pix sau un stilou. Ce asteptari au clientii dvs. de la un agent de vanzari. 24 de afirmatii facute de cumparatori, despre cum le-ar placea se li se vanda un lucru: Rezumati-va in a-mi spune esentialul. Nu vreau un discurs interminabil si plin de inflorituri. Pretuiti-mi timpul si treceti la subiect dupa o scurta introducere! Integral in Excellence Club.