Scapa de alergia la polen cu ajutorul soneriei de la telefon. Dupa traducatorul pentru caini si pisici si soneria de telefon care atrage sexul opus, o societate japoneza si-a lansat noua inventie: soneria care vindeca alergia la polen. Ultima gaselnita a Laboratorului de Sonerii Telefonice a fost pusa pe piata chiar inainte de sezonul ciresilor infloriti in Japonia, care coincide cu aparitia alergiilor la polen. Producatorul din Tokyo afirma ca noua sonerie poate calma alergiile daca telefonul mobil este pus sub nas. Inventatorul sau, Matsumi Suzuki, spune ca soneria sa emite unde care elimina polenul din nari, scrie Libertatea.

Albusul de ou, lifting pentru piele. Adi ne-a dezvaluit un truc cosmetic. Minunile pe care le poate face albusul de ou nu sunt cunoscute de multe femei. Acesta are efect de lifting. Pentru un efect imediat de intinerire si intindere a pielii, aplicati albusul de ou pe care il lasati sa actioneze pana se usuca. De fapt, specialistii sustin ca acest tratament e varianta necostisitoare pentru Botox, noteaza Click.

Siliconatele, chemate la control. Implanturile mamare produse de o firma franțuzeasca, ce vor fi retrase de pe piața, se sparg ușor. Posesoarele, 150 la numar, trebuie sa se prezinte la medic. Cel putin 150 de femei din Romania, care au ales, anul trecut, sa-si „tuneze” sanii cu silicoane produse de firma frantuzeasca Poly Implant Prothese (PIP), primesc recomandarea unei „revizii” la chirurg, noteaza EvZ.ro

Turistii pot achizitiona vacante cu discount pana la 15 aprilie. Turistii vor putea achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice un discount de pana la 30%, in cadrul programului "Inscrieri Timpurii", pana la 15 aprilie 2010. Programul a fost prelungit pentru a veni in sprijinul turistilor romani care doresc sa petreaca o vacanta in Romania la tarife mai reduse, relateaza Agerpres. Programul "Inscrieri Timpurii" a fost initiat si dezvoltat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), prin Comisia de Turism Intern si Incoming, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc, scrie Click.

Cum scapati de obsesia pentru sex. Majoritatea se gandeste la sex de cateva ori pe zi, insa exista oameni care se gandesc in continuu la actul sexual, fie ca au partener, sau nu. Sexul este bun pentru starea de spirit si pentru trup, dar daca este in exces dauneaza, fiindca nu cantitatea conteaza, ci calitatea actului sexual. Daca sunteti singur/a de prea mult timp, este recomandat sa aveti totusi un partener stabil pentru sex, in care sa aveti incredere si fata de care sa nu fiti legat emotional, pentru a putea sa va cautati si gasiti "jumatatea". Lipsa sexului va face sa va ganditi numai la rezolvarea "problemei", de aceea este indicat un partener stabil numai pentru asta. Acesta poate deveni si confesorul dumneavoastra, ajutandu-va in urma discutiilor sa va eliberati de angoase si obsesii cu privire tot la sex, scrie Cancan.