Patru obiceiuri nesanatoase care pot afecta grav dantura. Consumul de bauturi dulci, scrasnitul dintilor si folosirea lor pe post de spargator de nuci, dar si suptul degetului la copiii mici sunt „viciile” cel mai des intalnite care afecteaza dintii. Zaharul din bauturi afecteaza grav smaltul, insa exista solutii pentru a diminua din acest efect, iar un copil care la 5 ani inca isi mai suge degetul ar putea avea probleme grave la nivelul danturii. Medicii explica ce se poate face pentru a preveni din efectele nefaste pe care obiceiurile nesanatoase le au asupra dintilor, noteaza EvZ.ro

Cum scapati de transpiratie. Vine caldura si, odata cu ea, foarte multe persoane se confrunta cu o problema total neplacuta: transpiratia. Atunci cand acest proces e exagerat, ajunge sa devina o sursa de complexe. Cand transpirati se elimina prin piele apa in proportie de 99% si 1% substante cum ar fi: fosfor, magneziu, zinc, sare. Daca stiti ca transpirati mult, atunci e clar ca nu trebuie sa purtati haine din tesaturi sintetice, ci sa aveti numai imbracaminte din bumbac sau din in. Este foarte important sa consumati 2,5 l de lichide zilnic sau ceaiuri caldute, nu reci, noteaza Libertatea.

Baut cu moderatie, vinul nu face rau. Alimentatie sanatoasa - nimic mai simplu! Intr-un interviu acordat ziarului Bild, nutritionistul german Peter Schleicher (foto) a dezvaluit ce e bine sa mancam la fiecare masa si ce nu trebuie sa ne lipseasca din dieta zilnica. Reporter: De ce e important sa mananci sanatos? Dr. Peter Schleicher: O alimentatie sanatoasa nu este importanta doar pentru energia pe care o ai zi de zi. Ea ajuta si la regenerarea tuturor celulelor si tesuturilor din organism. Ce recomandati oamenilor pentru meniul de zi cu zi? In primul rand, grasimile sa fie in general cele vegetale. Carnea consumata sa fie de pui, de iepure sau de miel. Din legumele si fructele consumate, organismul va avea si suficiente resurse de minerale si de vitamine. Integral in Libertatea.

Romanii, dependenti de Internet si de telefonul mobil. Intre 30 martie si 30 aprilie, site-ul Go4it.ro si-a provocat utilizatorii sa-si recunoasca dependenta de gadgeturi, rezultatele aratand ca romanii recunosc ca sunt dependenti de Internet si de telefonul mobil, citeaza Mediafax. Cel mai important site din Romania dedicat gadgeturilor a desfasurat timp de o luna primul recensamant virtual al dependentilor de tehnologie care nu se sfiesc sa recunoasca acest lucru. Aproape 700 de utilizatori au recunoscut ca sunt dependenti de telefonul mobil, laptop, Internet si jocuri pe calculator, noteaza Cotidianul.

Patru tipuri de sarut pe care trebuie sa le stapanesti. Un sarut, ce mare scofala? Ca doar esti profesionista din liceu! Sarutul HOT de intampinare Sa zicem ca te revezi cu iubitul dupa o perioada de timp mai lunga ca de obicei. Crezi ca un pupic scurt si zgomotos este de ajuns ca sa-i dai de inteles ca ti-a lipsit? Gandeste-te mai bine! In primul rand, intampina-ti barbatul cu entuziasm si cu un zambet larg. Complimenteaza-l de cum il vezi cu un "Salut, frumosule!" si lipeste-ti trupul de al lui pentru a crea acel moment de intimitate. Apoi, ia-i capul in maini si saruta-l prelung si apasat (sugestia este sa dureze aproximativ zece secunde). Iti garantez ca va ramane placut surprins. Integral in Click.

100 de alimente bune pentru sanatate. Nutritionistii germani au raspunsul! Cei mai renumiti dintre ei au stabilit care sunt cele mai sanatoase 100 de alimente ce iti protejeaza principalele organe. Lista acestora a fost publicata recent in ziarul Bild din Germania si a facut deja furori in intreaga lume. In cazul legumelor si fructelor se recomanda ca acestea sa fie consumate proaspete sau congelate, iar plantele medicinale indicate de medicii germani trebuie administrate sub forma de infuzii, comprese sau tincturi. Piele/par: 1. Pepenele. Are foarte putine calorii si e un fruct excelent pentru mentinerea fermitatii pielii. 2. Iaurtul degresat. Are o concentratie ridicata de vitamina A, iar bacteriile sale imbunatatesc aspectul pielii. 3. Graul. Are calciu, acizi grasi, dioxid de siliciu - provizii de sanatate pentru piele, par si unghii. 4. Orzul. Contine substante bioactive, infrumuseteaza si revitalizeaza. Integral in Libertatea.