Marimea penisului, in stransa legatura cu lungimea degetelor de la maini. Cum se face testul si calculul. Oamenii de stiinta de la Departamentul de Urologie al Spitalului Gachon Gil, din Incheon (Coreea de Sud), sustin ca lungimea degetelor de la mana unui barbat poate servi pentru a-ti da seama de marimea penisului acestuia, potrivit rezultatelor unui studiu publicat in Asian Journal of Andrology, informeaza Reuters. "Barbatii a caror diferenta de lungime dintre degetele aratator si inelar este mai scurta au penisul mai lung", spune Tae Beom Kim, coordonatorul studiului. Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 144 de voluntari, inainte ca acestia sa fie operati pentru afectiuni urologice, scrieGandul.

UtileFoto: Colaj foto

Leacuri ca sa tii stresul la distanta. Ritmul agitat, problemele de acasa si cele de la serviciu sunt doar cativa dintre factorii care cauzeaza stresul. Trezirile dese din timpul noptii si dificultatea de a adormi, cauzate de stres, duc la o stare de oboseala accentuata. Poti incerca un preparat pe baza de uleiuri esentiale volatile (in functie de preferinte) pentru masaj. Insista in special in zona tamplelor, a cefei si pe spate. Daca ceaiul de tei sau paharul cu lapte cald nu isi fac efectul, incearca infuzia din radacini de valeriana. Adauga o lingurita de radacini de planta la o cana cu apa fierbinte si las-o acoperita 10 minute. Bea cate o cana de ceai cu o jumatate de ora inainte de culcare. Pentru a schimba gustul, poti indulci ceaiul cu o lingurita de miere. Integral inClick.

Forma buzelor dezvaluie usurinta cu care poti atinge orgasmul.Forma buzelor unei femei ar putea dezvalui usurinta cu care atingi orgasmul. Aceasta este concluzia la care a ajuns profesorul in psihologie Stuart Brody, de la Universitatea de Vest din Scotia, informeaza site-ul msn.com. Potrivit specialistului, al carui studiu a fost publicat in Journal of Sexual Medicine, femeile care au buza de sus mai plina si au o mica proeminenta la mijlocul acesteia au parte de mai multe orgasme. Brody mentioneaza ca pentru a atinge punctul culminant nu trebuie sa ai buze voluptoase precum cele ale Angelinei Jolie. "Este vorba despre o mica proeminenta in centrul buzei de sus. Femeile care prezinta aceasta caracteristica ating mult mai repede orgasmul", spune psihologul, citat deGandul.

Indienii isi trateaza depresiile cu busuioc. Inca din cele mai vechi timpuri, indienii cultiva busuioc, pe care-l folosesc pentru proprietatile sale curative. Si astazi, planta se gaseste in fiecare gospodarie deoarece se crede ca, chiar daca este doar atins, busuiocul sfant are anumite puteri cu efecte vindecatoare asupra tulburarilor mintii. Indienii ating planta in fiecare dimineata, pana-n zorii zilei, considerand ca atunci ea are o puternica actiune invioratoare si euforizanta, ce le restabileste echilibrul psihic. O folosesc cu precadere in depresii si tristeti cauzate de schimbarile de anotimp, scrieCancan.

Obezitatea afecteaza calitatea spermei. Sperma barbatilor obezi este mai putin bogata in spermatozoizi, iar acest aspect are un impact direct asupra fertilitatii lor, potrivit unui studiu francez ce a fost prezentat la Stockholm, luni, in cadrul unui congres organizat de European Society of Human Reproduction (ESHRE), informeaza AFP. Studiul a fost realizat la sfarsitul anului 2010, pe un esantion de 1.940 de persoane, de o echipa condusa de medicul Paul Cohen-Bacrie, directorul stiintific al laboratorului de biologie medicala Eylau-Unilabs din Paris. Este vorba de "cel mai vast studiu realizat vreodata" pe aceasta tema, afirma expertii de la Unilabs, un grup ce cuprinde laboratoare din 12 tari europene, infiintat in Elvetia, scrieGandul.