Lactatele previn aparitia bolilor de inima. Un studiu recent realizat de cercetatorii din Suedia arata ca lactatele previn aparitia bolilor cardiovasculare, chiar daca reprezinta o sursa importanta de grasimi saturate, cunoscute sub numele de grasimi rele. Expertii de la Universitatea Uppsala, coordonati de Eva Warensjo, au constatat ca lactatele scad presiunea sangelui si reduc nivelul colesterolului, informeaza Reuters citat de Gandul.

UtileFoto: Colaj foto

Cum recunosti boala care tine la distanta dorinta de sex. Nu exista un numar minim corect de acte sexuale pentru un cuplu, insa o lipsa constanta sau un chef exagerat sunt semnele unei probleme medicale. De exemplu, in studiul publicat in "The Journal of Sex and Marital Therapy" se arata ca 24% din cupluri nu au fost active sexual in ultimele trei luni, ceea ce i-a determinat pe specialisti sa ajunga la concluzia ca unul din parteneri sufera de dorinta sexuala hipoactiva, scrie EvZ.

Controale gratuite pentru amicul tau patruped. Vrei sa afli daca bunul tau prieten patruped este sanatos fara sa te coste nimic? Vino cu cainele astazi, intre orele 09.00 - 12.00, in Parcul Tineretului (zona amenajata pentru plimbarea cainilor din apropierea lacului) si un medic veterinar ii va controla tensiunea arteriala, pulsul si iti va oferi cele mai bune sfaturi privind cresterea si ingrijirea lui, scrie Cancan.

Acneea se vindeca fara a lasa urme pe fata. Tratarea acneei trebuie luata in serios si trebuie facuta tinand cont de sfatul specilaistilor. Thea Haimovitz, specialist in dermato-cosmetica, trateaza acneea intr-un mod unic, care imbina stiinta din mai multe domenii, pentru a afla mai intai cauza care a provocat boala si apoi face toate demersurile pentru a o si trata, deoarece spunea ea "acneea netratata poti sa o ai toata viata". Acneea se poate vindeca prin produse 100% naturale: frunze de akai, aloe vera, gel de Malva, cafea, crusin de mare, extract de goji, antibiotic natural din plante tocate si pire natural din fructe: kiwi, sabra (fruct de cactus), portocale, alge marine, rodie, caise, scrie Libertatea.ro.

Cum se scrie un proiect de succes. O idee de afaceri reusita nu se limiteaza numai la aprobarea finantarii. Conteaza si modul de implementare a proiectului, dar si derularea afacerii in perioada de monitorizare. Consultantii de fonduri europene detaliaza pasii obligatorii pe care trebuie sa-i urmeze o firma care vrea sa primeasca finantare nerambursabila de la Uniunea Europeana. n practica, trebuie parcurse cateva etape, de la intentie pana la contractare. 1 Am nevoie de aceasta investitie? Este prima intrebare pe care trebuie sa si-o puna un solicitant. Mai departe, el trebuie sa isi construiasca corect bugetul investitiei si sa il coreleze cu capacitatea firmei de a sustine proiectul. 2 Alegerea programului de finantare (axa, domeniu, masura). Indiferent de recomandarile consultantului, solutia potrivita va aparea abia dupa ce se analizeaza situatia companiei, in functie de urmatorii trei indicatori, in principal. integral in Adevarul.

STUDIU: Oamenii inalti sunt mai predispusi la cancer decat cei scunzi. Oamenii inalti prezinta un risc crescut de a se imbolnavi de cancer, este concluzia oamenilor de stiinta de la Universitatea Oxford. Potrivit specialistilor, aceste persoane sunt expuse riscului de a dezvolta zece dintre cele mai raspandite forme de cancer, informeaza BBC. Cu fiecare zece centimetri peste inaltimea de 1,52 metri, predispozitia ca o persoana sa se confrunte cu o forma de cancer creste cu 16 procente. Studiul, realizat pe un esantion de peste un milion de femei, sugereaza ca acele substante chimice care controleaza cresterea pot produce tumori, scrie Gandul.