Iubitul Monicai are verigheta anti-femei. Surse din anturajul Monicai Gabor, ex-Columbeanu, au marturisit in exclusivitate pentru Cancan ca, dupa ce au aparut zvonurile ca ar fi casatorit, iubitul chinez al modelului a incercat sa lamureasca lucrurile. "Monica a povestit ca el i-a explicat ca nu este insurat, dar ca a fost nevoit sa poarte verigheta dintr-un motiv destul de logic. Fiind un milionar tanar, este deseori curtat de femei profitoare, care vor sa puna mana pe el si pe banii lui. El s-a gandit ca, daca poarta verigheta, le va tine la distanta si va evita tot soiul de explicatii inutile. Monica mi-a spus ca are incredere deplina in el si este fericita ca, in felul acesta, iubitul ei nu va fi considerat de toate celelalte femei un obiectiv usor de cucerit", a declarat sursa respectiva.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iubitul Simonei Sensual este in al noualea cer de cand blonda si-a injectat acid hialuronic: "Buzele ei se deschid ca doua petale". Nicu Maharu este un fan inrait al femeilor cu buze proeminente si spune ca s-a bucurat foarte mult atunci cand Simona si-a injectat acid hialuronic. "Ma trec fiorii numai cand ma gandesc la buzele Simonei. Ma treceau si inainte, dar de cand si le-a injectat ma innebunesc. Se simt intr-un mare fel. Si cand ne sarutam, dar si atunci cand facem si alte lucruri. Se deschid ca doua petale, simt placerea din cap pana-n picioare", a declarat iubitul Simonei Sensual. Maharu spune ca blonda poate sa bage un barbat in spital cu noile buze. "Faci, Doamne fereste!, infarct, asa de mare este placerea."

Declaratia incendiara a Irinei Truica despre sotul milionar: "Si-a luat bone pentru el, nu pentru fete!". "Ca sotie m-a inlocuit cu Patricia Kaas, iar ca mama m-a inlocuit cu bonele", si-a inceput marturia Irina Truica. Sotia milionarului s-a aratat indignata de faptul ca Remus Truica "si-a sechestrat fetele la Snagov" si ca nu o lasa sa isi vada copilele decat in prezenta angajatilor lui. "Ambele bone angajate de sotul meu sunt brunete si amandoua sunt tinerele. Pe una dintre ele am dat-o afara anul trecut, de Craciun, pentru ca am avut informatii ca sotul meu avea cu ea o relatie mai mult decat cea de sef-angajat. Oricum, la scurt timp a reangajat-o. Stia toata lumea de povestea respectiva, toti angajatii din curte si toti cunoscutii. Mie nu mi se pare normal sa iasa la plimbare cu bona, iar pe mine sa ma tina la distanta de fete. Am banuiala ca si cu cea de-a doua bona are o relatie extrem de apropiata, dar nu am ce face. Si-a luat bone pentru el, nu pentru fete!", a declarat, in exclusivitate pentru Cancan, sotia lui Remus Truica.

Rihannei i-a intrat ceva intre picioare. Cand au decis sa acosteze, Rihanna a avut o mica problema cu pantalonii scurti pe care ii purta. Acestia i-au intrat cam mult intre picioare, devenind incomozi pentru artista, motiv pentru care Rihanna a incercat in fel si chip sa-i scoata din zona cu pricina. Mai relaxata dupa ce si-a rezolvat problema cu pantalonii, Rihanna a colindat pe la tarabele cu suveniruri, poposind indelung la una unde se vindeau bratari, lantisoare si alte gablonturi. Cum nu a atras-o nimic in mod deosebit, artista s-a indreptat apoi direct spre un magazin de fite, unde a studiat oferta de pantofi si sandale.

Simona Patruleasa si-a chemat mama si soacra ca sa o ajute cu fetita. Dupa ani intregi in care s-a chinuit sa ramana insarcinata apeland la tratamente dureroase si costisitoare, Simona Patruleasa a devenit, ieri, mamica. Vedeta a nascut-o pe Ingrid Maria Lucia in jurul orei 12.00, la clinica Sanador Victoriei din Bucuresti. Fetita a cantarit la nastere 3,850 kg si are parul brunet, la fel ca mama sa. Toata familia a fost alaturi de vedeta Kanal D la acest eveniment, iar mama si soacra ei au venit special in Bucuresti pentru a impartasi cu ea aceasta bucurie. De altfel, cele doua vor mai ramane aici o buna perioada, pentru a o ajuta pe Patruleasa cu fetita in primele zile de viata ale acesteia. Simona a ales sa nasca la clinica particulara a carei clienta fidela este de dinainte de a ramane insarcinata, iar costurile nasterii ajung undeva pana in 3.000 de euro.

Placinta se marita cu un sexolog. Andrei Placinta e cu un pas in puscarie, dar macar va avea un tata nou, care sa-i duca pachet la vorbitor si care sa-i ofere sfaturi pretioase despre viata. Atat despre cea de zi cu zi, cat si desprea cea sexuala. Mama lui, senatoarea Sorina-Luminita Placinta, a decis sa-si refaca viata si sa spuna "Da!" la Starea Civila pentru a treia oara. Alesul inimii nu este vreun parlit de inginer, asa cum a facut prima data, nici vreun afacerist batran si prosper, precum cel de-al doilea sot, Stefan Ernest Georg Sobota, ci un... sexolog. Cel care a convins-o pe Sorina Placinta ca merita sa devina tatal vitreg al lui Andrei este un renumit urolog-sexolog din Timisoara.

Morar are ochi buni la blonde! Si-a ales noile asistente din Cancan. Noul sezon al emisiunii "Rai, da' buni", moderata de catre Mihai Morar, vine in aceasta toamna in platou cu doua "prospaturi" de marca. Dupa ce Marina Dina a fost promovata la functia de reporter special, realizatorul a ales sa o inlocuiasca pe aceasta nu cu una, ci cu doua "bunaciuni" blondine, Cezara Darie si Rodica Miron. Se pare ca "antenistul" le-ar fi remarcat pe cele doua tinere apetisante intr-un material de tip paparazzi la o piscina din Capitala, aparut in paginile Cancan. Iar faptul ca atat Cezara, cat si Rodica pozau topless pare sa fi fost detaliul decisiv in hotararea ulterioara a lui Morar.