Video Bianca Dragusanu, cu sfarcurile la vedere! "Mi-a zburat sutienul". Bianca Dragusanu a venit cu sfarcurile la vedere in emisiunea lui Capatos. Roscata a avut o explicatie halucinanta pentru faptul ca sanii ei se vad prin rochita. "Mi-a zburat sutienul", a declarat Bianca Dragusanu la "Un show pacatos" de la Antena 1.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Video Anna Lesko isi dezvaluie nurii! Uite-o doar cu portjartier si chiloti! Anna Lesko a realizat un pictorial extrem de sexy pentru revista "The One". In imaginile de la realizarea pictorialului, difuzate la "Happy Hour", Anna Lesko apare imbracata in tinute sobre, cu rochii negre, cizme peste genunchi si chiar cu voaleta. "E grea viata de artist. Cateodata nu dormi si cate trei zile, esti obosit. Si este nevoie sa-ti gasesti un echilibru, este nevoie sa gasesti timp si pentru tine", a povestit Anna pentru revista "The One".

Adelina Pestritu, prima sedinta foto dupa operatia la nas! A pozat fara sutien! Iti place? Dupa ce si-a dat jos valul, acum fosta sotie a lui Liviu Varciu se mandreste cu un look de milioane. Si-a schimbat nasul, coafura si culoarea parului. "Este prima sedinta si chiar am avut emotii. Mi-au cerut si prietenii de pe Facebook poze cu noua infatisare si e ok. E absolut normal sa fie putin diferit (n.r. nasul) si zona inflamata. Sunt foarte multumita, mi-ar placea ca oamenii rautaciosi sa pastreze parerile pentru ei. Sunt divortata si singura, dar nu sunt diponibila. Dar daca mi-as da seama ca mi-am gasit jumatatea, as avea curajul sa o iau de la capat. Vreau un barbat normal, nu cu multi bani in cont, cum cred unii. Nu mi-am format un portret robort al viitorului sot, trebuie sa ma inteleg bine cu el si sa formam un cuplu fericit", a declarat Adelina la Kanad D. Pana cand isi va gasi jumatatea, Adelina vrea sa isi dezvolte cariera in continuare.

Dezvaluiri incredibile! Ramona Gabor, data afara din casa de Monica pentru ca nu voia sa-si paraseasca iubitul pentru unul cu bani! Irinel Columbeanu a povestit la CANCANTV de la Kanal D care a fost prima impresie pe care i-a facut-o Ramona si de ce s-au certat surorile Gabor atat de rau, ca Monica si-a dat sora afara din casa. "Mie mi-ai facut o impresie foarte buna cand ai venit la noi in casa, de la Bacau, cu prietenul tau de atunci, care era de varsta ta, cuminte. Imi spunea Monica atunci 'Ce proasta e sora-mea, sta cu baiatul asta fara bani, nu vine si ea aici la Bucuresti sa isi gaseasca un baiat cu bani'", a povestit Irinel la CANCANTV de la Kanal D, prima intalnire cu Ramona, cea care avea sa ii devina cumnata. Pentru ca Ramona nu si-a ascultat sora mai intreprinzatoare, Moni ar fi dat-o afara din apartamentul din Bucuresti, care a ramas gol.

Sirene sau... balene? Oglinda-oglinjoara, care vedeta arata cel mai bine din tara? Dupa parerea lui Bo Pricop, Andreea Ibacka si Marina Dina arata foarte bine, iar Daniela Crudu nu e chiar atat de pufoasa cum zic gurile rele. Cel mai rau ar arata Andreea Bododel, fosta iubita a lui Liviu Varciu. Andreea Ibacka- "Nu cred ca are celulita, cred ca face ceva sport si imi place ca are bratele subtiri". Bianca Dragusanu- "Imi place mult mai mult noul look". Andreea Bododel- "Nu prea imi place in trenul inferior. Nu prea face multa miscare. Partea de jos, nu prea. Are celulita, la nivelul coapsei". Daniela Crudu- "Trebuie sa pluseze pe fesieri, la nivelul coapselor si la partea abdominala". Jasmine- "Nu arata rau pentru o doamna la o anumita varsta". Marina Dina- "Talia e bine definita. E cam una dintre cele mai ok la corp".

Rihanna s-a dezbracat si se freaca cu noroi pe trup. Artista americana a filmat un clip alb-negru pentru revista pentru barbati "Esquire". In inregistrare, Rihanna apare goala si-si freaca trupul cu noroi. Clipul promoveaza un numar viitor al revistei, care o va avea pentru prima data pe coperta pe cantareata in varsta de 23 de ani. Anul acesta, cea mai sexy femeie, potrivit cititorilor "Esquire", a fost desemnata actrita Katrina Bowden din serialul "30 Rock". Rihanna a debutat in 2005, primul ei single devenit "number one" fiind piesa "S.O.S.". A vandut pana acum peste 25 de milioane de albume, fiind recompensata cu 9 premii Grammy.

Jasmine a luat valurile in piept! Uite cum era sa se inece! Dansatoarei Jasmine ii plac provocarile si, de cand Leo de la Strehaia nu ii mai ofera doza zilnica de adrenalina, a recurs la alte provocari. Aflata la mare, Jasmine a incercat senzatii noi si a incalecat un sky-jet. N-a ajuns prea departe si primul contact cu valuirle a fost foarte urat. Si a doua incercare a fost la fel, iar la a treia a fost de-a dreptul terifiant, pentru ca a ramas sub sky-jet. Vesta a salvat-o de la inec, desi, ca sa o ajute, ea au intrat in valuri si salvamarii.