Mariana Moculescu povesteste cum a dezvirginat-o Horia Moculescu. Mariana Moculescu avea 20 de ani, iar Horia Moculescu, primul barbat din viata ei, avea 50. "Am iubit foarte tare muzica si apoi pe el ca om. Altfel si acum ar fi fost virgina. El m-a rugat foarte mult. Mi-a spus ca eram o combinatie perfecta intre o sfanta si o curva. Imi programasem asta, ca sa ma duc sa ma culc cu Horia si asa am facut. Eram imbracata intr-o rochie lunga, de voal, roz. Mi-am dat jos rochia si chilotul si mi-a spus ca a innebunit pe loc. Mi-a vazut sanii si m-a trantit direct pe pat. Aveam unghii lungi si i-am lasat urme".

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Banica junior a lovit o femeie cu masina! Victima si-a calmat durerile cu o punga cu gheata! Masina condusa de vedeta de la PRO TV s-a ciocnit cu un alt autoturism, iar o femeie a fost ranita si a avut nevoie de ingrijiri. Airbag-urile de la masina lui Banica au sarit si parbrizul s-a facut tandari. Victima s-a ales cu o lovitura la cap si si-a calmat durerea si cucuiul cu o punga cu gheata. Se pare ca persoanele implicate in accident au cazut la pace si nu au vrut sa implice si politia. Banica junior a plecat de la locul accidentului pentru a merge acasa sa ia o alta masina, pe cea a sotiei. Stefan si victima sa au stat de vorba cateva minute pentru a stabili modul in care acestia isi vor repara masinile. Femeia si iubitul ei nu au vrut sa comenteze accidentul, declarand ca nu sunt persoane publice si nu vor sa dea declaratii.

Uite cum arata masina de 40.000 de euro a Corinei Bud dupa ce s-a facut scrum! "Nu cred ca am dusmani, sunt o fire pasnica!" "Inca sunt foarte speriata, a fost un soc, sa vina cineva dimineata sa zica ca masina ta e in flacari... Verific sa nu las nimic pornit sa nu se descarce bateria. Nu cred ca am dusmani, sunt o fire pasnica", a declarat Corina la Cancan TV, la Kanal D. Automobilul nu era asigurat, iar valoarea acestuia se ridica la 40.000 de euro. "M-am speriat ca administratorul intrase sa stinga focul, dar nu mai iesea. Chiar daca imi pare rau pentru masina mea, este mai important ca nu sunt victime. Daca erau alte tragedii, erau mai nasol! Este masina cu care circulam de sase ani, mi-era foarte draga. Nu stiu ce s-a intamplat, daca a fost defectiune tehnica! Imi pare rau ca le-am provocat aceasta neplacere vecinilor, pentru ca a intrat fum in bloc. Stiu ca parcarea a fost avariata", a mai spus Corina.

Adelina Pestritu, despre sedinta foto incendiara: "Nu a fost un pictorial nud, ci unul in urma schimbarii mele totale! Doar de sutien am scapat". Dupa ce si-a dat jos valul ce i-a acoperit fata dupa operatia la nas, Adelina Pestritu a avut nevoie de un plus de incredere, asa ca si-a schimbat si lookul. "Dupa operatie nu m-am refacut in totalitate, urmeaza multe luni de chin, am vazut si rautatea unora care mi-au zis ca am facut o greseala ca m-am operat. Momentan ma simt foarte bine, dar vreau sa tin secret planurile de viitor, sunt superstitioasa", a declarat Adelina Pestritu la "Drept la tinta". Adelina a realizat de curand o sedinta foto provocatoare, tocmai pentru a-si marca revenirea in forta. "Nu a fost un pictorial nud, ci unul in urma schimbarii mele totale. Doar de sutien am scapat", a mai spus bruneta.

Ce mai face Monika Lewinski, celebra stagiara a lui Bill Clinton? Monica Lewinski si-a dorit mereu sa fie o femeie de succes, cunoscuta, insa dorinta i s-a transformat in cel mai urat cosmar, odata cu scandalul aventurii ei cu fostul presedinte american Bill Clinton. 17 ani mai tarziu, Lewinski a ajuns o singuratica si se muta intruna, dintr-o casa a familiei ei in alta. Monica, acum in varsta de 38 de ani, a incercat in ultimul deceniu si jumatate sa puna pe picioare tot felul de afaceri. Niciuna nu i-a iesit, dar americanca nu se da batuta si, potrivit publicatiei "National Enquirer", sta toata ziua si se gandeste la noi planuri de afacere, care de care mai putin fezabil. Cel mai mare vis al ei este sa-si deschida o firma de relatii publice, dar nu gaseste pe nimeni care sa o sprijine si, mai ales, sa uite cine este ea. Pana sa-si indeplineasca acest vis, Lewinski lucreaza pentru un prieten de-al ei care are o astfel de firma, dar banii nu-i ajung, asa ca este ajutata financiar de familie

Bianca, foarte aproape de o despartire de Antena 1! Afla unde ar putea ajunge. Pentru ca a incalcat in repetate randuri regulamentul concursului "Burlacita", sefii de la Antena 1 s-au gandit serios sa-i rezilieze contractul Biancai Dragusanu. Cea mai usoara pedeapsa pentru vedeta TV ar fi sa ramana fara onorariul de 10.000 de euro pe care ar trebui sa-l incaseze dupa emisiunea "Burlacita". Sefii trustului lui Dan Voiculescu au fost foarte deranjati de escapadele Biancai cu Adrian Cristea si Ciprian Marica, din timpul show-ului. Surse din cadrul Antenei 1 ne-au dezvaluit insa ca Bianca s-a saturat sa traiasca in stres si are de gand sa plece de buna voie. In ultimul timp logodnica "Printului" Cristea ar fi primit doua oferte foarte tentante de la alte televiziuni. Din cate se pare, cele mai mari sanse sa puna mana pe Dragusanu le are Kanal D. Surse apropiate asistentei TV sustin ca Bianca Dragusanu s-ar fi casatorit cu iubitul ei, Adrian Cristea. Dupa ce Cancan a dezvaluit ca fotbalistul i-a dat bani pentru apartament, se pare ca cei doi au decis sa isi oficializeze relatia.

Milioanara din Topoloveni are soluţia! Cruduţa, pusă la slăbit cu magiun. Vezi reţeta magică. La un pas să-şi piardă imaginea de "bombă-sexy", din cauza surplusului de greutate, Daniela Crudu a luat măsuri drastice. Cum îşi câştigă toţi banii datorită trupului, bruneta ar fi riscat să piardă multe joburi, precum prezentări de modă sau contracte de imagine, aşa că s-a pus pe slăbit. De la începutul lunii şi-a făcut abonament la o sală de sport din Buftea, acolo unde merge frecvent la aerobic. "Mă duc acolo pentru că m-am obişnuit cu antrenoarea. Fac două şedinţe a câte două ore pe săptămână, iar rezultatele se vor vedea rapid şi vor fi spectaculoase", a declarat Daniela pentru Cancan. Cum sportul trebuie îmbinat şi cu un regim alimentar, Bibiana Stanciulov, milionara din Topoloveni care s-a îmbogăţit din magiun, îi propune şi o dietă personalizată.