Tradata de iubita lui Luis Lazarus! A "turnat-o" pe Ramona. In luna mai a acestui an, o "brigada" de trei fete mondene, Ramona Gabor, Mihaela Moise si Madalina Radu, a petrecut cateva zile de vis pe un iaht la Cannes. La mai bine de patru luni au iesit la iveala cateva fotografii cu sora Monicai sarutandu-se cu milionarul Chavdar Alexandrov. Ramona se apara: "As fi vrut ca acele poze sa fi aparut in luna mai, cand aveam meciurile mele cu Gabi, care nu era prea fidel. Nu a fost o idila, a fost un sarut de zece secunde". Intrebarea e: cine a dat pozele in presa? O varianta intens vehiculata este ca, dupa indelungi insistente, Mihaela Moise a cedat si i le-a dat iubitului ei, Luis Lazarus, cu care la acea vreme era certata. Acesta nu a stat mult pe ganduri si le-a facut publice la postul sau TV. Surse apropiate celor doi sustin ca "Meme" a fost constransa cumva de fostul OTV-ist sa-i dea pozele, acesta promitandu-i ca se vor impaca, daca-i face acest favor.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cu cine l-a inlocuit Vantur pe Moga. In urma cu doua saptamani, revista Ciao! dezvaluia faptul ca povestea de dragoste dintre Iulia Vantur si Marius Moga a ajuns la final. Cei doi si-au spus "Adio!" dupa o relatie de patru ani, cu o pauza in 2009. La acel moment, s-a zvonit ca Marius ar fi calcat stramb, iar Iulia ar fi aflat. Cu toate acestea, cinci luni mai tarziu blonda l-a iertat si s-a intors in bratele lui. Toamna lui 2011 nu i-a mai prins impreuna, insa de data aceasta este greu de spus cine a fost vinovat, avand in vedere ca amandoi s-au grabit sa-si refaca viata. Moga a alergat in bratele satenei Oana Calin, o tanara de 26 de ani care isi doreste o cariera in showbiz, in timp ce Iulia a tintit mult, mult mai sus.

A trecut peste despartirea de Marica! Vandici s-a cuplat cu Vladimir Draghia. O noua idila a luat nastere in showbizul romanesc, iar protagonistii sunt doi tineri frumosi si talentati, dar cu vieti amoroase incurcate: Ilinca Vandici si actorul Vladimir Draghia, "baiatul rau" din telenovele. Despartirea brusca a vedetei de fotbalistul Ciprian Marica isi gaseste acum explicatia, caci se pare ca Ilinca s-a apropiat mai mult decat prieteneste de colegul ei Vladimir, baiatul rau din telenovela, culmea, implicat si el, pana de curand, intr-o poveste de dragoste cu o fata pe nume Ana. Idila a inceput, se pare, pe platoul de filmare. Lunea trecuta, chiar in seara in care a avut loc premiera oficiala a filmului, cei doi au plecat separat, dar s-au intalnit, in miez de noapte, pe Calea Victoriei. Ilinca si Vladimir s-au oprit in fata agentiei imobiliare pe care el o patroneaza si in sediul careia locuieste de cand si-a parasit iubita si s-au sarutat indelung, in masina vedetei. Informatia ne-a fost confirmata si de un cititor pe adresa pont@cancan.ro. Legat de aceasta intalnire, Ilinca ne-a declarat ca s-a vazut cu el special pentru a discuta niste probleme strict personale, care nu mai suportau amanare: "Avem o relatie foarte buna, filmam impreuna, uneori de cateva ori pe saptamana, alteori mai rar.

Andreea Spataru a izbucnit in lacrimi la procesul lui "Capone" "Nu-l vad atat de des pe cat mi-as fi dorit". Modelul Andreea Spataru incearca sa-si vada iubitul cat de des poate, sperand de fiecare data ca va pleca acasa alaturi de el. Asa a facut si ieri, cand s-a dus la Tribunalul Bucuresti cu fetita lor, Maria, in varsta de doi ani, pentru a-l sustine pe "Capone". Imaginea cu iubitul ei in boxa acuzatilor, inconjurat de traficanti de droguri si talhari, a socat-o insa pe Andreea, care nu si-a mai putut stapani lacrimile. "Nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna de cand a fost inchis. Este un proces care se putea judeca fara probleme in libertate. Am mers sa-l vizitez, dar nu-l vad atat de des pe cat mi-as fi dorit, ci doar o data pe saptamana. Maria nu stie nimic despre povestea asta, ea este mica, se joaca, isi vede de-ale ei", ne-a declarat Andreea Spataru.

Jennifer Aniston, in lacrimi la spital! Si-a iertat mama dupa 15 ani. Vedeta de 42 de ani Jennifer Aniston a declarat, in repetate randuri, ca nu vrea sa mai aiba nimic de-a face cu mama ei. Totul dupa ce, in 1996, Nancy Dow a vorbit despre viata intima a fiicei ei si, ulterior, a scris o carte despre relatia sa cu Aniston. Actrita a provocat un scandal-monstru si a spus ca nu-si va ierta mama niciodata. Cu toate acestea, cand a auzit, zilele trecute, ca Nancy, in varsta de 75 de ani, este in stare foarte grava dupa ce a suferit un infarct, Jennifer Aniston a fugit la spitalul din Beverly Hills pentru a fi alaturi de mama sa, care nu mai poate vorbi. Desi presa internationala a anuntat de mai multe ori, in ultimii ani, ca Aniston s-a impacat cu cea care i-a dat viata, acesta este primul semn ca actrita si-a iertat cu adevarat mama. Potrivit "Daily Mail", starea de sănătate a lui Nancy Dow era atât de gravă, încât Aniston era foarte îngrijorată că va muri. Alături de ea, a stat noul ei iubit, actorul Justin Theroux. Nu se ştie, însă, cum au evoluat lucrurile de la internare, şI nici unde era Nancy când a făcut infarct.

"Paris Hilton de Pitesti", plocon de lux la Bucuresti! Cadou minune pentru nasii Cati si Adi. Ca orice pamanteni, "Paris Hilton de Pitesti", femeia care a prosperat ca dama de companie in Elvetia si Germania, si sotul "Toxi", fost mecanic auto, au si ei pasiunile lor, in principal fiind mari iubitori de manele. Cei doi sunt renumiti in clubul de profil Duet din Pitesti, acolo unde au spart mii de euro pe dedicatii si au intrat astfel in galeria de vedete ale localului. "Pentru Toxi number one si pentru Mari super-producatoarea!", sunt dedicatiile care rasuna obsedant in boxe, la fiecare descindere a cuplului in Duet, cu lautarii ingenunchiati sub ploaia de bani declansata de fostul mecanic auto. Dupa ce s-au asezat la casa lor si au pus deoparte o suma pe care nu ar fi visat-o niciodata, Maria si "Toxi" au simtit ca este timpul sa-si oficializeze relatia. Si pentru ca la o nunta cu staif se cerea un nas pe masura, pitestenii au incercat prin prieteni sa-l convinga pe Adrian Minune sa le fie parinte spiritual, alaturi de sotia Cati.

Simona Sensual este devastata din cauza procesului penal pe care-l are! S-a gandit sa-si taie venele. Blonda lui Maharu trece prin niste momente grele in aceste zile din cauza procesului penal in care are calitatea de inculpat si spune ca face fata cu greu. Mai ales dupa ce ieri-dimineata a vazut la tribunal detinuti cu catuse la maini. Luni, cu o zi inainte de inceperea procesului, s-a gandit sa-si taie venele. "Nu mai suport, nu stiu ce sa mai fac. Nu am omorat pe nimeni, nu inteleg de ce toata lumea ma priveste ca si cum as fi o criminala. Imi vine sa?mi tai venele si sa termin cu tot, m?am gandit la asta", a declarat Simona Sensual luni dupa-amiaza. Din fericire, iubita lui Maharu a renuntat la acest gand, iar ieri s-a prezentat in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 5, insa procesul s-a amanat. Blonda a parasit imediat tribunalul si a refuzat sa faca vreo declaratie