Video Bianca si Cruduta, numar incendiar striptease! Uite ce s-au mai pipait! Bianca si Daniela Crudu au intrat in platoul emisiunii "Un show pacatos" in forta. Cele doua asistente pacatoase au profitat de melodia lui Joe Cocker, "You can leave your hat on" si au intrat in platoul emisiunii unduindu-se lasciv. Fetele s-au pipait si chiar s-au dezbracat reciproc. "Uite-te in ce hal e taiata!", i-a spus Mircea Stoian Danielei, care purta o pereche de blugi foarte scurti. "Vrem sa venim in pijamale!", s-a lamentat Bianca. "Sau in tocuri cu pantofi cu toc", a spus Crudu. Fetele s-au distrat copios, iar Cruduta nu s-a putut abtine sa nu se pipaie singurica pe fund, in lipsa unor maini mai puternice. Bianca nu a mers foarte departe si si-a dat doar sacoul jos, pentru ca mai apoi sa il puna inapoi, pentru emisiune.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Video Marina Dina, pictorial fierbinte in dormitor, de fericire ca a luat la master! Afla ce nota a primit! Dupa ce a primit cadou de ziua ei o gramada de jucarii de plus, pe care le-a adaugat colectiei din dormitor, Marina Dina s-a hotarat sa le arate si altora ce are ea in dormitor. Pe langa ziua de nastere, Marina Dina a sarbatorit astfel si faptul ca a intrat la master. Si nu oricum, ci cu nota 9,05! Asistenta lui Morar a aflat de acasa care a fost nota pe care a primit-o la master si le-a aratat tuturor, pe ecranul laptopului, lista admisilor.

Rihanna, in chiloti si nemachiata in fata fanilor, in Brazilia. Daca unele vedete nu dau ochii cu fanii sau cu persoane cunoscute decat dupa ce merg la coafor sau se aranjeaza, se pare ca Rihanna nu este deloc acest gen de femeie. Artista a iesit pe balconul hotelului din Brazilia in care era cazata afisand un look ravasit. Ea era abia trezita din somn si s-a "intalnit" cu fanii ei purtand o pijama cu pantaloni scurti si maiou.

Video Dezvaluire-soc! De ce s-a despartit Anna Lesko de Irinel Columbeanu! "Am uitat sa ii mai fiu femeie!" Anna Lesko si Irinel Columbeanu au fost impreuna vreme de opt ani si jumatate, iar relatia lor de dragoste s-a sfarsit "in conditii bune", dupa cum spune cantareata. Anna Lesko a povestit pentru prima data cum s-a despartit de Irinel Columbeanu si despre faptul ca nu a fost vina nimanui ca s-a ajuns la final. "Am uitat sa-i fiu femeie. Cititi si voi printre randuri. Eu i-am fost alaturi lui Irinel cand era bolnav, cand a avut o problema de sanatate si asta s-a intamplat, am uitat sa ii fiu femeie", a spus Anna Lesko.

Bianca Dragusanu: "Bote ma punea sa ma pup cu concurentii de la Burlacita ca sa-l fac gelos pe Cristea". Roscata iese din nou la atac, fiind foarte suparata din cauza ultimelor afirmatii pe care le-a facut fostul sau iubit, Catalin Botezatu, referitoare la relatia Biancai cu Adrian Cristea. Bianca sustine ca Bote stia de faptul ca ea vorbea cu Adrian Cristea in timpul show-ului Burlacita, iar acesta ii cerea ei sa se sarute cu baietii pentru a face audienta. "Bote ma punea sa ma pup cu concurentii de la Burlacita ca sa-l fac gelos pe Cristea. El stia ca ma gandesc mereu la iubitul meu, la Adrian Cristea! Stiai ca urma sa ne impacam! Stiam ca l-ar deranja daca eu m-as pupa cu unul dintre baietii aia (n.r. pe Adrian Cristea)", a declarat Bianca la "Un show pacatos". "Eu ti-am zis pupa-te si tu cu un baiat, sa facem acolo show!", se apara Botezatu. "Cum era sa ma pup cu cineva daca nu simt? Eu nu fac lucruri pe care nu le simt!", mai spune roscata.

Trandafiri in vasul de toaleta sau un angajat care sa-i ia guma din gura. Vezi aici care sunt cele mai mofturoase 10 vedete din lume. Daca tot se numara printre cei mai populari oameni din lume, celebritatile isi permit sa aiba mofturi pe masura renumelui lor. Cu toate acestea, exista vedete care au avut, de-a lungul anilor, niste pretentii absolut uluitoare. Artista Barbra Streisand a reusit sa-si asigure lejer un loc in topul celor mai nazuroase vedete dupa ce, in 2008, i-a innebunit pe managerii a doua hoteluri din Londra cu pretentiile ei. Mai exact, cantareata a cerut sa aiba petale de trandafir in vasul ei de toaleta, hartie igienica de culoarea piersicii, ca sa se asorteze cu tenul ei, sI nu mai putin de 120 de prosoape de baie de firma. Tot cu un vas de toaleta are de-a face sI cererea unei alte dive, Mariah Carey. Cantareata a devenit sI ea spaima hotelurilor, pentru ca are pretentia sa gaseasca un colac nou de toaleta in camerele in care este cazata, precum sI baterii de aur proaspat montate in fiecare baie. Aceasta nu e tot: Mariah a cerut, in repetate randuri, sa gaseasca in camera ei de dressing pisici sI catei sI sa aiba mereu in preajma un angajat care sa-i ia guma de mestecat din gura.