Film exclusiv Ramona Gabor a facut sex cu bulgarul si cu inca un cuplu! I s-au oferit 5.000 de euro pentru o partida de amor! CANCAN TV a intrat in posesia unor filmari de pe iahtul pe care Ramona Gabor a mers pentru a se intalni cu omul de afaceri bulgar. Sora mai mica a Monicai Gabor si-a luat prietenele si impreuna au mers pe iahtul lui Chavdar Alexandrov. Ea a facut tot ce a putut pentru a-l cuceri pe omul de afaceri de dincolo de Dunare. Ramona s-a unduit pe muzica si a dat din solduri, fiind foarte fericita cand a auzit muzica rasunand pe iaht. Bacauanca a dansat tot timpul alaturi de Chavdar, incercand sa il aprinda si sa il atraga. Ei s-au imbratisat si s-au pipait in permanenta. Jurnalista Mihaela Moise a dezvaluit ca Ramona a stat mai mult sub punte, impreuna cu bulgarul.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

"Sexy-braileanca", agatata de Daminuta pe Facebook! "Mi-a zis sa-i arat sanii! Voia sa se masturbeze si cauta material!" "Sexy-braileanca" l-a infierbantat atat de tare pe Cristian Daminuta, incat acesta nu si-a mai putut stapani instinctele, provocand-o la o partida de sex virtual. Numai ca dorintele fotbalistului aflat in cantonament au ramas nesatisfacute, roscata lasandu-l cu buza umflata. Cristian Daminuta ingroasa randurile fotbalistilor incapabili sa-si stapaneasca hormonii in cantonament si, cum avea interzis la femei, a gasit solutia salvatoare: masturbarea in fata camerei web. Si iata ca, intr-o seara, plictisit, dar excitat, fotbalistul echipei F.C. Tiraspol a gasit "reduta", insa incercarile lui de a o provoca pe "Sexy-braileanca" la un joc erotic au fost sortite esecului. "Il stiu doar de pe Facebook si a incercat sa ma agate. Mi-a scris sa-i arat sanii la webcam. Cred ca voia sa se masturbeze, ca era in cantonament, si cauta material. Si el pe Facebook o avea pe una despre care spune ca este intr-o relatie cu ea si i-am zis sa-i faca aia videochat. El mi-a zis ca nu are nicio treaba cu fata aia, ca e doar de ochii lumii. Da, si marmota invelea ciocolata in staniol...", a povestit "Braileanca" pentru CANCAN.

Video Monica Tatoiu: "Nu am folosit niciodata metode contraceptive, nu stiu cum arata un prezervativ". Monica Tatoiu crede ca un copil poate salva un cuplu aflat in impas. Femeia de afaceri a povestit cum si-a convins finii sa renunte la procesul de divort si sa faca un bebelus. Monica Tatoiu nu este de acord cu metodele contraceptive si spune ca nu le-a folosit niciodata. "Nu am folosit niciodata metode contraceptive, nu stiu cum arata un prezervativ, nu am facut niciodata un avort. Am facut un copil, as fi vrut sa am mai multi", a declarat Monica Tatoiu pentru "Acces Direct".

Kendra Wilkinson, senzatii tari pe skijet! A facut sex cu sotul ei in valurile oceanului. Kendra Wilkinson este casatorita cu Hank Baskett, iar relatia lor este condimentata de pasiunea care ii mistuie. Fosta iubita a lui Hugh Heffner marturiseste ca este adepta sexului in locuri publice si mai putin in pat. "Incercam sa petrecem cat mai putin timp cu putinta in dormitor. Patul este folosit pentru dormit, nu pentru sex. Noua ne place sa facem dragoste oriunde altundeva, spe exemplu in bucatarie, in jacuzzi, pe skijet, in masina si in tot felul de locuri inedite", a declarat Kendra pentru US Weekly.

Casnicia Andreei Marin cu Banica junior in pericol? "Stefan mai are putin si divorteaza". Andreea Marin Banica si Stefan Banica junior sunt la un pas de divort? Prezentatorul de la "Dansez pentru tine" este foarte tensionat in ultima perioada. "Zana Surprizelor" a spus in cadrul unei emisiuni de la B1 TV ca sotul sau nu mai suporta scandalurile si articolele din presa si ar putea ceda la un moment dat. "Stefan mai are un pic si divortam, pentru ca eu cred ca s-a saturat si el de astea", a spus Andreea Marin, mai in gluma, mai in serios la emisiunea lui Robert Turcescu, "Sub semnul intrebarii", de la B1 TV.

Raluca Dumitru: "Nu imi place sexul in trei, eu sunt de moda veche". Raluca Dumitru nu este adepta sexului in trei. Manechinul spune ca este de moda veche atunci cand vine vorba de preferintele in dormitor. "Eu sunt de moda mai veche, imi place sa fac dragoste doar cu iubitul meu. Nu imi place sexul in trei", a declarat Raluca pentru Zeus TV.

VIDEO Oana Lis in sanii goi, in cada! Uite ce apetisanta e: "E foarte romantic, ma simt ca o printesa!" Oana Lis a fost invitata speciala la CANCAN TV, din cada casei sale. Dupa ce a explicat ce inseamna pentru ea o femeie frumoasa si mai ales daca se considera asa, sotia lui Viorel Lis si-a scos pret de cateva secunde sanii din cada inspumata. Atmosfera a fost intretinuta de un violonist pe care echipa CANCAN TV l-a adus pentru a-i asigura Oanei un cadru idilic in baia apartamentului in care locuieste. "Sunt o femeie frumoasa cand sunt fericita, cand ma aranjez, cand ma simt bine. Orice femeie aranjata arata bine, nu cred ca exista femei urate, ci doar femei nearanjate", a spus Oana Lis la CANCAN TV. "La inceputul relatiei eu si Viorel faceam tot timpul baie impreuna, acum facem mai mult dus. E romantic in cada, ma simt ca o printesa", a mai adaugat Oana.