Video Asta da transformare! Nu ti-ai fi imaginat niciodata! Vezi pe cine a imitat Cruduta si cum l-a batut pe Marculescu la poponet! Daniela Crudu si-a facut aparitia la emisiunea din aceasta seara a lui Capatos intr-un mod la care nu te-ai fi gandit niciodata. Cruduta a vrut sa o imite pe Carmen Plesa si a ales un costumas cu imprimeu animal pentru a intra in platoul emisiunii. Daniela a incercat sa copieze chiar si dredurile lui Carmen, iar sarpele nu a lipsit. Bruneta a facut circ cu Marculescu si a ajuns sa il loveasca pe acesta peste fund cu o jucarie de plus.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Fostul impresar al Elenei Carstea: "Cadea in cap de cat de mult bea, o culegeam beata de peste tot ca sa o promovez". Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din Romania printre care si Elena Carstea. El a dezvaluit mai multe "picanterii" din viata Elenei de pe vremea cand era artista. "Pe Elena Carstea, cand n-o culegeam beata de pe undeva incercam s-o promovez. In rest cadea in cap. O data eram la mare la Neptun, la o emisiune (in urma cu noua ani n.r.). Elena beata fiind a aruncat-o pe Andreea Balan in piscina. Eu ma ocupam de amandoua. Atunci am reziliat contractul cu Elena. Era foarte greu, ea voia 1000 de euro sau dolari si nimeni nu-mi dadea mai mult de 200 de euro pe ea", a declarat Lucian Ionescu, la Zeus Tv.

Andreea Balan i-a dat palme peste fund Roxanei Vancea! Lectii non-conformiste de dans la "Neatza". Andreea Balan a primit de la Razvan si Dani misiunea de a o invata pe Roxana Vancea sa danseze, pentru ca asistenta se misca "precum un butuc". Cantareata si-a luat colegele si impreuna au inceput sa ii dea lectii "vecinei", folosind elemente din coregrafia melodiei "Like a bunny". Cum Vancea nu se misca asa cum trebuia, Andreea a impulsionat-o dandu-i cateva palme peste fund.

Bataie in direct! Claudette si Gabi Cristea au facut schimb de pumni! Claudette a inceput sa practice kempo de cateva luni, iar Gabi Cristea a vrut sa afle mai multe despre acest sport. Artista si moderatoarea de la Kanal D si-au pus manusile de box si au facut un schimb de lovituri. Gabriela s-a descaltat pentru a se asigura ca se poate desfasura asa cum trebuie. Ea si-a dat repede seama ca este in inferioritate si a contracarat loviturile primite cu o fuga sanatoasa prin platoul emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D.

Imbracata si nu prea. Pamela Anderson a dansat aproape goala. Pamela Anderson a mai dat o data chix cu tinutele ei sexy, actrita dansand intr-o emisiune din Mexic intr-o rochie care i-a expus tot ce are ea mai de pret. Daca din fata vedeta parea imbracata, privita din profil sau din spate rochia devenea inexistenta. Blonda din "Baywatch" s-a unduit lasciv pe langa partenerul ei de dans, in timp ce trupul sau era aproape dezgolit, ochii tuturor fiind atintiti pe sanul ei drept, pentru care n-a mai existat material in rochie.

Fetele de la Next Top Model s-au imbatat crita! Unele au vomitat, altele nu erau in stare sa scoata doua cuvinte in fata lui Botezatu. Greu de crezut, dar concurentele de la Next Top Model au cazut victimele alcoolului. Pentru o noapte, frumoasele aspirante la titlul de Top Model au dat pe gat cateva sticle de bautura si au iscat scandal pe culoarele hotelului in care erau cazate. Cele care au dat startul distractiei au fost Iuliana, Flori si Iulia care s-au furisat la ceas de noapte din hotel pentru a cumpara, pe langa fructe si medicamente, cateva sticle cu bautura. I-au fentat astfel pe bodyguarzii platiti sa le pazeasca. Acestia au descoperit abia tarziu, dupa ce fetele au alertat tot hotelul cu tipete si rasete, ca tinerele le scapasera de sub control. Majoritatea fetelor au fost gasite bete crita. Una vomita, alta incerca sa explice ceva, dar nu prea ii iesea, iar in jurul lor zaceau o multime de sticle goale.

Uite cat de sexy e Antonia in blugi si top argintiu. Antonia a realizat inca o sedinta foto sexy, dar de data aceasta este imbracata intr-o pereche de blugi si un top argintiu decoltat. Artista are o atitudine relaxata si emana fericire. "Nothing feels better than a comfortable pair of jeans, don't you think so? (Nimic nu e mai bun decat o pereche de jeansi confortabili)", scrie Antonia pe Facebook.