Raluca Lazarut si Tiberiu Irimia, la un pas sa se casatoreasca in SUA. Dupa doi ani de munca in care abia a putut sa-si ia cinci zile de vacanta "legate", Raluca Lazarut si-a induplecat sefii sa o invoiasca de la o emisiune. Astfel, a reusit sa plece alaturi de iubitul ei intr-un concediu de doua saptamani peste Ocean. Raluca si Tiberiu au planuit inca de acasa sa viziteze cat mai mult din uriasul New York si sa cheltuiasca niste bani prin magazinele de acolo. Singuri si romantici, cei doi au avut un gand care, la prima vedere, contravine conceptiilor lor. Potrivit unor surse din cercul de prietene al Ralucai, acestia au planuit sa se casatoreasca "la minut", desi au convenit sa nu faca acest pas atata vreme cat nu au nevoie de un act sa fie fericiti.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Silvia Stroescu nu il condamna pe fiul Marianei Bitang: "Ma despartisem de Andrei inainte sa se combine cu Izbasa". Chiar daca in urma cu doi ani vorbea din ce in ce mai des despre casatoria cu Andrei Bitang, Silvia Stroescu nu se mai gandeste acum la relatia cu fiul fostei sale antrenoare. Faptul ca baiatul si-a schimbat optiunile in lumea gimnasticii si a inceput sa iasa acum cu Sandra Izbasa, inca o fata care a adus aur Romaniei la Jocurile Olimpice, la Beijing, in 2008, nu o deranjeaza pe Silvia. "Stiu de relatia dintre cei doi, dar nu as vrea sa o comentez, pentru ca este treaba lor. Cert este ca eu si Andrei ne-am despartit de mai mult timp, iar el nu avea nicio legatura atunci cu Sandra Izbasa", a spus aceasta pentru CANCAN.

Marturie cutremuratoare a fotomodelului international Alina Puscau: "Mama a fost abuzata de tata". Alina Puscau a fost de acord sa discute in premiera cu reporterii CANCAN despre drama copilariei sale si si-a dat acceptul ca povestea sa fie publicata, ca un semnal de alarma pentru toate femeile abuzate de partenerii lor. "Este o poveste extrem de trista, iar cel mai mult a avut de suferit mama, care este cea mai importanta fiinta pentru mine. M-am decis sa o fac publica pentru ca nimeni nu trebuie sa treaca prin ce a trecut ea. Sa trag un semnal de alarma, pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai repete", ne-a spus Alina emotionata. Ea marturiseste ca viata mamei ei a fost un calvar din cauza sotului.

Cruduţa s-a lăsat linsă de toţi bărbaţii din club! Uite ce spectacol a făcut printre studenţi! La sfârşit de săptămână, Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, însoţite de Capatos şi Stoian de la "Un Show Păcătos", au ieşit la club. Dacă fetele trebuie să se distreze, atunci se distrează! După acest dicton s-au dus Bianca şi Cruduţa la clubul Dumars şi n-a durat mult până fetele şi-au dat în stambă. Cruduţa a făcut furori printre studenţi, mai ales că a apelat la artileria grea, adică la un tub cu frişcă. Ea i-a invitat pe băieţi să îi lingă crema, aşezată strategic pe sâni sau pe spate!

Detalii spumoase despre dezvirginarea lui Bote! "Nu am simţit nimic, decât nişte usturimi îngrozitoare, eram clasa a 8-a". Designerul a făcut dragoste pentru prima oară când era elev în clasa a VIII-a, iar partenera sa era o studentă experimentată. Bote nu s-a simţit deloc bine când a fost dezvirginat, ba chiar a avut neplăceri. Cătălin a explicat cum a decurs prima partidă de sex în cea de-a doua sa carte, "Trei vieţi. Iubirile", iar un fragment a fost publicat de cotidianul Click! "O experienţă memorabilă a fost când am făcut eu dragoste. Băieţii în general au aşa o chestie, se studiază la vestiare, care e mai evoluat şi era o mare chestie ca în grupul tău să fii primul care a făcut sex. Îmi amintesc că eram în clasa a opta, şi ai mei obişnuiau ca la sfârşit de săptămână să plece la munte (...)".

Larisa Toma e vanata de jucatori: "M-au cautat multi fotbalisti, dar sunt ocupata". Manechinul de 22 de ani din Bacau s-a remarcat la partida cu trupa lui Laurent Blanc, iar de atunci i s-a propus sa apara la fiecare meci de pe teren propriu al tricolorilor in calitate de hostess al echipei antrenate de Victor Piturca. "Ca si romanca, este normal sa tin cu echipa nationala, dar prezenta mea la jocurile Romaniei se datoreaza si colaborarii pe care agentia unde lucrez o are cu federatia. Nu pot spune ca am un fotbalist preferat, dar sincer ii admir pe toti care ajung sa joace la acest nivel", a spus Larisa pentru CANCAN. "Blonda nationala", cum a fost supranumita dupa aparitia ei spectaculoasa, isi aminteste si acum cu placere de intalnirea cu "Regele" Hagi. Manechinul regreta insa ca nu i-a cerut fostului mare fotbalist un autograf.

Amorezul rus se da peste cap ca sa-i fie pe plac lui Naomi. Ii face vila in forma de ochi. Modelul Naomi Campbell l-a prins in mreje definitiv pe omul de afaceri rus Vladislav Doronin, cu care formeaza un cuplu. Magnatul rus nu mai stie ce sa faca pentru a o rasfata pe nabadaioasa Naomi, motiv pentru care s-a hotarat sa-i construiasca o super vila pe insula Sedir din Turcia. Este vorba despre o resedinta cu totul speciala, in forma simbolului egiptean "Ochiul lui Horus". Vila va fi cadou aniversar pentru Naomi anul viitor, pe 22 mai, cand va implini 42 de ani. Constructia, care se va vedea din spatiu, va fi realizata de arhitectul Luis de Garrido. Resedinta in forma de ochi a lui Naomi va avea 25 de dormitoare, cinci sali de receptie, 10 bai, o gradina interioara si un spatiu unde afaceristul rus isi va putea tine iahtul personal, printre altele. Vila va fi alimentata cu ajutorul energiei solare.