Sedinta foto de ziua ei! Inna a pozat din nou in sutien si chiloti! Inna a fost ocupata chiar si de ziua ei. Cantareata a realizat o sedinta foto-video pentru a-si promova imaginea. Si de aceasta data, artista din Mangalia a ales sa pozeze sexy, pentru ca are cu ce se lauda. Miniona Inna si-a aratat din nou corpul, purtand doar sutien, chiloti si doar o curea, ca accesoriu. "Best birthday ever!!! New video shooting!!!", a scris Inna pe Facebook, iar postarea a strans in doar cateva minute sute de comentarii si mii de like-uri.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan face orice pentru publicul ei! S-a cracanat pe scena in fata fanilor. Andreea Balan a avut un concert de zile mari la Cluj. Ea s-a simtit foarte bine alaturi de publicul ei si pentru ca atmosfera sa fie perfecta si cantareata a incercat sa faca orice ca fanii sa se simta bine. Andreea a dansat in stilul ei caracteristic si nu a lasat microfonul din mana nici macar atunci cand facea prizele pe care le exerseaza zilnic alaturi de dansatoarele ei. "Iubesc scena si fac orice ca publicul sa se simta bine" a scris artista pe contul ei se socializare.

A devenit "vicioasa" dupa despartirea de Marica. Ilinca Vandici fumeaza ca o serpoaica! De cand s-a despartit de Ciprian Marica, sau invers, Ilinca Vandici a cazut in patima tutunului. Indiferent de locul in care se afla, vedeta Antenei 2 face ce face si isi gaseste timp oricand si din ce in ce mai des ca sa ia pauza de tigara, in care sa-si potoleasca nevoia de nicotina. Dupa o relatie de doi ani cu Ciprian Marica, Ilinca Vandici este din nou singura. Singura si consolata doar de zecile de tigari pe care a inceput sa le sudeze una dupa alta. Zilele trecute, paparazzii revistei Spy au surprins-o pe vedeta Antenei 2, care, mai nou, a renuntat la blond si a ales o nuanta de saten deschis. Proaspata satena a fost la masa la Quatro Stagioni, impreuna cu un cuplu de amici, dupa care a tras o fuga pana acasa. De aici, grupul a plecat cu masina vedetei spre studiourile unde aceasta filmeaza pentru actualul sezon din "Narcisa salbatica, iubiri nelegiuite". Nici nu a ajuns bine la destinatie, insa, ca Ilinca a si simtit nevoia de tutun si a iesit repejor la locul special pentru fumat, unde fosta blonda, actualmente satena, a pufait mai ceva ca un turc.

Fostului primar i se pregateste o supriza: Sex la mall cu Oana Lis! Oana Lis s-a gandit sa-i faca o surpriza sotului pentru a mai "condimenta" viata de cuplu si spune ca una din fanteziile ei erotice pe care nu a pus-o in practica deocamdata este sa faca sex intr-un loc public. Sotia fostului primar declara ca viata alaturi de acesta este minunata din toate punctele de vedere si ca, dupa ce s-au iubit pe masa de biliard pe care o au in casa, vrea sa faca sex intr-un mall. Oana Lis a marturisit pentru CANCAN ca sotul ei este in forma maxima si ca depaseste la capitolul sex, si nu numai, multi barbati mai tineri. "Ca sa le fac in ciuda unora care se luau de diferenta de varsta dintre noi, la Viorel acest lucru nu se simte deloc. Ma face sa ma simt femeie, imi creeaza adevarate placeri. Varsta nu conteaza, ne iubim si ne simtim bine impreuna. Facem tot ce vrem", a declarat Oana.

Claudia Sexxy, cu burtica la vedere. Nu e gravida, mancase putin mai mult! Claudia Patrascanu pare ca-si ascunde burtica sub bluzele largi pe care le poarta, dar presupunerile ca ar fi insarcinata au fost imediat demontate de cate solista care, de fapt, mancase putin mai mult. Solista a luat un pranz copios cu prietenii ei, la restaurant, fiind fotografiata la iesire, de catre paparazzii revistei Spy, in timp ce se scobea printre dinti cu o scobitoare. Desi pe sub tricoul larg se putea vedea cu usurinta o burtica ce ar fi putut trada faptul ca este insarcinata, Claudia a ripostat: "Nu exista nicio sansa sa fiu gravida, daca era asa, s-ar fi observat dupa trei-patru luni. Burta se vede din cauza bluzei pe care o purtam si care era larga. Am 57 de kilograme si imi permit sa mananc orice vreau, desi nu sunt o gurmanda, pentru ca merg la sala", a declarat Claudia.

De la Oltcit si Trabant la limuzine de lux! Ce masini au avut si ce masini conduc acum milionarii. Milionarii autohtoni nu au avut dintotdeauna acces la autoturisme de lux si nu au condus masini de sute de mii de euro. Pentru multi dintre ei, marci ca Bentley, Rolls-Royce si altele erau doar un vis in adolescenta, vis care s-a materializat insa dupa multi ani. CANCAN dezvaluie ce masini aveau unii dintre milionarii de azi ai Romaniei, acum zeci de ani si ce autoturisme au in prezent. Irinel Columbeanu conduce acum masini de lux ca Bentley, Rolls-Royce sau Jaguar, insa primul lui autoturism a fost un Trabant combi, pe care l-a luat pe cand avea 19 ani. "Tin minte ca a costat aproximativ 38.000 de lei si eram foarte mandru de acea masina. M-au ajutat si parintii mei sa-l cumpar, nu mi-l puteam permite singur. A doua masina a fost tot un Trabant pe care l-am cumparat eu, apoi am avut un Oltcit", spune Irinel Columbeanu.