Ramona Gabor s-a sarutat cu foc cu patronul unei cafenele.Dezmat pe ritmuri de manele. Singura-singurica in urma despartirii de Gabi Badalau, Ramona Gabor profita din plin de acest statut, retraindu-si, practic, adolescenta. Vedeta a avut o noapte plina vineri spre sambata, iar dimineata a prins-o intr-un cunoscut club de manele. Se pare ca ritmurile orientale au fermecat-o pe fosta iubita a lui Gabi Badalau, care a inceput sa se sarute cu foc cu un amic, patronul unei cafenele de pe bulevardul Decebal. Dupa idila cu milionarul bulgar Chavdar Alexandrov, consumata in timpul relatiei cu Gabi Badalau, iata ca Ramona Gabor recidiveaza. Fata singura, de data acesta, gestul ei nu mai este unul condamnabil, sora Monicai fiind acum indreptatita sa guste din micile placeri ale vietii, demne de o tanara de 22 de ani. Astfel, in noaptea de vineri spre sambata, Ramona a avut o prezentare de moda intr-un club bucurestean, iar la insistentele prietenilor a ramas sa petreaca pana in zori la restaurantul Milion Dollars. Atmosfera s-a incins, sampania a curs in valuri si, potrivit unor persoane aflate in club, Ramona si un tanar poreclit Tecu, patronul unei cafenele din Capitala, au facut risipa de gesturi tandre, sarutandu-se sub ochii tuturor celor prezenti. La doua zile dupa derularea evenimentelor, cei doi protagonisti au incercat sa minimalizeze acest episod, socotind probabil ca totul a fost o escapada adolescentina.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Minka Kelly, surprinsa facand sex oral pe plaja! Vezi imagini. Actrita Minka Kelly a fost vazuta pe o plaja din Miami in timp ce facea ceva rusinos. Sau cel putin asta parea la prima vedere, de la departare. Daca fanii au sarit ca arsi crezand ca tanara face sex oral unui barbat, la o privire mai atenta s-au linistit, cand si-au dat seama ca de fapt tanara filma o scena pentru pelicula Charlie's Angels. Minka facea respiratie gura la gura unui barbat care se avantase in apa, fara sa stie sa inoate.

Show incendiar la Constanta, cu dansatorii. Scene fierbinti cu Andreea Banica. Invitata sa cante intr-un club din Constanta, Andreea Banica a stat in pozitii care mai de care mai senzuale alaturi de dansatorii ei! De cate ori Andreea se apleca, unul dintre dansatori era pe faza: se aseza imediat in spatele ei si se lipea cu pelvisul de fundul artistei. Cantareata i-a atras chiar atentia, razand, in fata intregului public, ca "nu rateaza nicio ocazie". "Nu am ce sa ii fac, asa sunt baietii", l-a scuzat tot ea. Chiar si dupa apostrofare, dansul lasciv a continuat.

I-a trebuit decolteu, decolteu a avut! Aflati aici ce vedeta a ramas cu sanul pe dinafara. Pentru ca rusinea nu e la moda, fotomodelul german Micaela Schafer a venit la un eveniment monden din Berlin cu o salopeta extrem de decoltata. Atat de decoltata, incat nu a mai avut loc de sanii brunetei. In functie de cum se misca, Micaela si-a scos la inaintare cand sfarcul drept, cand pe cel stang. Micaela Schafer a devenit un nume sonor in Germania dupa ce a participat, in 2006, la "Germany's Next Top Model", unde a fost remarcata de Heidi Klum. Anul trecut, fotomodelul a participat si la editia germana a "Big Brother".

Laurette resimte greutatea ultimelor luni de sarcina: "Nu mai pot sa fac sex"! Insarcinata in luna a saptea, Laurette asteapta cu sufletul la gura sa nasca, intrucat burtica a inceput sa-i creeze mari greutati. Are insomnii si nu mai poate sa doarma decat pe spate, iar partidele de amor au devenit o simpla amintire de cateva saptamani. Spre norocul ei, Mihai, iubitul sau, a acceptat situatia. Laurette a avut o sarcina usoara in primele luni, dar iata ca acum, in ultimul trimestru, a inceput sa se confrunte cu o serie de dificultati care-i cam dau batai de cap. "Abia ma descurc cu burtica asta asa de mare. De doua saptamani dorm numai pe spate, daca stau pe o parte simt dureri si intepaturi. Oricum, abia adorm noaptea, numai pe la 03.00 - 03.30 ma culc. Stau numai in casa, nici sex nu mai pot sa mai fac, nu mai fac nimic. Am facut si o urticarie, ma manca pielea foarte rau, iar medicul mi-a dat o crema, mi-a zis ca e ceva normal, din cauza ca se intinde pielea", a povestit mulatra pentru CANCAN.

Rihanna a cheltuit peste 1.000 de lire intr-un sexshop in doar cateva minute! Rihannei ii place sa isi condimenteze partidele de sex cu accesorii pe care le cumpara din magazinele de specialitate. Artista nascuta in Barbados a profitat de cele cateva zile petrecute la Paris pentru a-si imbogati colectia de lenjerie intima provocatoare si jucarii erotice. Potrivit unor surse, RiRi a cheltuit peste 1.000 de lire sterline in numai cateva minute. Vanzatorul de la sexshop spune ca Rihanna a stiut exact ce vrea si a mers direct la rafturile care contineau obiectele dorite.