Adelina a scapat de depresie cu ajutorul psihologului! A vrut sa se sinucida dupa ce a pierdut copilul lui Varciu. Divortul de Liviu Varciu si vestea ca are o sarcina extrauterina au doborat-o pe Adelina Pestritu, lucru pe care abia acum a avut puterea sa-l recunoasca apropiatilor. Ea si-a ascuns depresia fata de cei din jur, dar in mintea brunetei incoltise ideea suicidului. A reusit sa scape doar cu ajutor specializat din partea psihologului. In ciuda separarii, Adelina si-ar fi dorit sa pastreze copilul fostului sot. Adelina a primit anul trecut cea mai grea lovitura din partea destinului cand a aflat ca este nevoita sa faca avort din cauza unei sarcini extrauterine, care i-ar fi putut pune viata in pericol. Desi vestea ca este insarcinata a venit exact in momentul in care ea si Liviu Varciu au decis sa divorteze, vedeta si-ar fi dorit sa pastreze copilul, iar in urma acestui eveniment a suferit o depresie puternica. "Au fost perioade in care nu a mancat, nu a dormit si a plans foarte mult. Atunci s-a ales si cu niste probleme cu stomacul. Nici noi, prietenele ei cele mai bune, nu am stiut ca este atat de afectata, nici macar mamei sale nu i-a spus. Adelina a fost foarte afectata din punct de vedere psihic si a avut chiar intentia sa se sinucida, simtea ca viata ei nu mai are niciun sens. Cand si-a dat seama ca pierde controlul situatiei, a preferat sa mearga la psiholog si nu a cerut pareri in stanga si-n dreapta. A fost o alegere corecta, pentru ca, dupa cateva luni de tratament, si-a revenit", a declarat pentru CANCAN una dintre cele mai bune prietene ale Adelinei.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu se da mare cu silueta ei! Si-a ridicat bluza in direct sa-si arate abdomenul si fesele. Bianca Dragusanu e din ce in ce mai slaba, iar asistenta lui Capatos a vrut sa demonstreze ca e in mare forma, in direct la "Un Show Pacatos". "I s-a lipit stomacul de spinare!", a remarcat Capatos, cand a vazut-o pe Bianca cum isi arata abdomenul. Blonda, slaba-moarta, a tinut sa precizeze ca mananca foarte des fructe de mare, care sunt preferatele ei. Cruduta si-a etalat si ea, mandra, piercingul din buric si a fost laudata pentru ca merge la sala si a slabit.

Ce boala misterioasa are Andreea Raicu? Bruneta a facut lumina in privinta starii de sanatate! Vezi aici de ce sufera! Andreea Raicu a comunicat cu fanii sai prin intermediul site-ului sau sau cu ajutorul contului de Facebook insa niciun moment nu a spus exact ce probleme de sanatate are. Ea a fost rezervata in divulgarea diagnosticului insa a recunoscut ca face tratament zilnic intr-o clinica medicala din Bucuresti. Acum, vedeta TV a facut lumina in privinta sanatatii sale si a marturisit ca sufera de hernie de disc. "In urma unor dureri ingrozitoare, am facut investigatii medicale si am descoperit cateva hernii de disc, care m-au fortat sa stau in repaus total pentru o perioada destul de lunga, dar eu sper sa se termine repede" a spus ea pentru Story.

Leo de la Strehaia a dus-o in pat pe Larisa Dragulescu! Li s-a alaturat inca o blonda! Leo de la Strehaia a vrut sa sublinieze ca isi petrece mult timp in compania Larisei Dragulescu, pe care o duce in dormitor, dar o rasfata si in bucatarie. "Uite asa-mi petrec eu viata, cu Larisa pan' dimineata. Imi place tot, nu regret si cu doua la pachet", a scris Leo pe Facebook, langa fotografia in care zambeste, incadrat de Larisa Dragulescu si inca o fata blonda. Ambele nu par deranjate de mainle lui Leo, asezate in locuri strategice. Dupa inca o ora, "Printul Tiganilor" a mai postat o fotografie, de data aceasta din bucatarie, unde pe masa se afla resturile unei cine copioase. Blondele sunt tot langa el!

Dani a poftit la sanii Roxanei Vancea: "Asteptam cadrul asta de mult". Vecina de la "Neatza" a facut o serie de exercitii menite sa tonifice sanii. In timp ce Roxana se concentra asupra gimnasticii, Dani privea interesat formele voluptuoase ale "vecinei". In momentul in care cameramanul a luat un cadru lateral cu sanii Roxanei facand exercitii, Dani a reactionat imediat "Asta e, bravo! Asteptam cadrul asta de mult".

Jennifer Lopez a izbucnit in plans pe scena! Jennifer Lopez a cedat nervos si a izbucnit in lacrimi in timpul unui concert sustinut in Connecticut. Artista care a divortat de curand de Marc Anthony a plans in timp ce interpreta o melodie. "Voi canta acum ultima melodie pe care am scris-o despre iubire. De atunci s-au schimbat multe", a spus Jennifer Lopez.