VIDEO Oana Zavoranu a pus ochii pe Liviu Varciu! "Daca vrea sa fie cu mine, nu ar fi rau". Divortul dintre Oana Zavoranu si Pepe a fost unul surprinzator, dar plin de incarcatura. Cei doi nu mai formeaza de mult un cuplu, iar acest lucru le-a deschis orizonturile catre alte relatii. Pepe este bun prieten cu Liviu Varciu, caruia i-a transmis ca daca doreste sa aiba o relatie cu fost sa sotie, drumul e liber. Oana a fost invitata in platoul emisiunii CANCAN TV, acolo unde a dat nas in nas cu Varciu. Dupa ce a vorbit despre trecutul si problemele ei, inainte sa paraseasca studioul, Oana a facut un anunt uluitor. I-a transmis lui Liviu Varciu ca e dispusa sa aiba o relatie cu el. "La un moment dat daca ar vrea sa ii satisfaca dorinta lui Pepe de a fi cu Oana Zavoranu, nu ar fi rau!", a spus Oana inainte de a pleca din studioul CANCAN TV.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Prietena Monicai Gabor s-a harjonit pe strada cu un karatist. Diana Heidinger l-a controlat la pantaloni. Aflata intr-o dupa-amiaza de toamna la volanul masinii sale, Diana Heidinger a tras dintr-o data pe dreapta si a parcat in spatele unui alt autoturism. Toata numai un zambet, blonda a iesit din masina pentru a se intretine cu Emil, un barbat despre care se spune ca ar avea la Pitesti o "armata" de femei. Si au tinut-o asa mai mult de 20 de minute, timp in care s-au petrecut diverse lucruri. Dupa o scurta discutie, barbatul a trecut la atac. A incercat in fata blondei mai multe figuri de lupta care l-ar fi facut invidios chiar si pe actorul principal din filmul Karate Kid. Dupa ce si-a epuizat schemele, Emil a tinut sa-i arate Dianei ca are pe ce sa puna mana. Si-a ridicat iute tricoul pentru a-si etala abdomenul, gestul fiind primit de blonda cu zambetul pe buze. Diana parea insa ca nu stie la ce sa se uite mai intai. La abdomen sau la lenjeria intima pe care o purta barbatul. A venit insa si randul blondei sa atace. L-a atins pe Emil, apoi a devenit mai curajoasa si l-a controlat la pantaloni, la buzunare.

Actorul era combinat cu Alyce Crawford. L-a furat pe Dicaprio unui manechin australian. Madalina Ghenea nu are scrupule atunci cand isi doreste un barbat. Cel putin asa se poate trage concluzia dupa ce romanca s-a combinat cu Leonardo Dicaprio. Aceasta a acceptat avansurile facute de actor, desi barbatul era implicat la acea ora intr-o relatie. Conform presei mondene internationale, la inceputul lunii octombrie, Leonardo Dicaprio a trait o idila cu Alyce Crawford, 21 de ani, o superba blonda din Australia, fosta participanta la concursul "Next Top Model". Cei doi s-ar fi cunoscut intr-un renumit club de noapte din tara de la antipozi, Beach Haus, si apoi s-ar fi intalnit de cateva ori pe saptamana. Paparazzii chiar au reusit sa ii fotografieze impreuna pe cei doi. Dicaprio se afla in Australia pentru filmarile de la filmul "Marele Gatsby".

Cristian Tantareanu: "Voi avea camere de sex in centrul meu de relaxare". Cristian Tantareanu a facut o noua serie de marturisiri incendiare despre vasta lui experienta sexuala si despre noul centru de relaxare pe care il construieste. Cand vine vorba de femei, Cristian Tantareanu nu este niciodata retinut. "Asa de multe sunt ca le-am pierdut numarul", i-a dezvaluit milionarul lui Cristi Brancu in emisiunea "Agentul VIP". Omul de afaceri Cristian Tantareanu construieste un centru de relaxare care va avea camere speciale pentru sex. Desi au mai aparut cateva probleme din cauza lipsei de bani, centrul lui Tantareanu ar trebui sa fie gata intr-un an. "Lucram incet, dar sigur. In interior inca mai e mult de facut", a spus Cristian Tatareanu. Camerele de sex vor fi rezervate pentru "problemele clientilor", a explicat milionarul. Cristian Tantareanu s-a declarat dispus sa se sacrifice daca barbatii nu vor fi in stare sa-si satisfaca partenerele. "Daca el are probleme, apeleaza la mine. Eu sunt tot timpul gata pentru clienti", explica omul de afaceri.

Ia uite-o pe Delia, cu joben, papion si portjartier sexy, in club! S-a distrat toata noaptea alaturi de fosta ei dansatoare. Nu mai sunt impreuna pe scena, dar au ramas foarte apropiate. Delia si fosta ei dansatoare, Andreea Popescu, s-au distrat de minune, intr-una din serile trecute, intr-un club din Bucuresti. Invitate la Tuxedo Party, cele doua au venit imbracate "regulamentar". Si-au pus si papioane, iar Delia a purtat chiar si un joben. Si ca sa arate ca nu au ramas deloc suparate dupa ce s-au despartit profesional, au pozat imbratisate in fata fotografilor prezenti la eveniment.

Un prieten a trait sub teroarea gripei porcine dupa ce a vorbit cu actorul: "Toni Tecuceanu scuipa sange". Anuntul oficial ca actorul din emisiunea "Cronica Carcotasilor", Toni Tecuceanu, a murit din cauza gripei porcine a semanat teroare printre cunoscutii acestuia. Asta a declarat ieri magistratilor un prieten al actorului, care l-a intalnit inainte ca acesta sa moara si a trait cu teama ca s-a molipsit cu virusul ucigas. In procesul in care fratele actorului decedat pe 5 ianuarie 2010 solicita despagubiri de 4 milioane de euro de la directorul Institutului "Matei Bals", Adrian Streinu-Cercel, a fost audiat ieri un prieten al artistului. "Toni Tecuceanu scuipa sange. M-am intalnit in luna decembrie cu el, in strada, era putin racit, dar glumet si spunea ca scuipa sange", a declarat Petre Pop, care a aflat ulterior, din declaratiile oficiale ale lui Streinu-Cercel, ca prietenul lui este bolnav de gripa porcina. "Mi-a fost frica sa nu ma fi contaminat, pentru ca am dat mana cu Toni", a mai spus martorul. Fratele actorului, Paul, solicita daune pentru terfelirea imaginii lui Toni Tecuceanu, care a murit din cauza unei bacterii provenite de la aparatele de ventilatie ale spitalului.

VIDEO Beyonce a lansat noul videoclip pentru piesa "Party"! Vezi cat de sexy se misca! Beyonce a lansat videoclipul piesei "Party" mai devreme decat trebuia. Varianta initiala a piesei ii avea invitati pe Kanye West si Andre 3000, acesta din urma fiind inlocuit de rapperul J. Cole. Videoclipul o infatiseaza pe artista in ipostaze mai mult decat sexy in timp ce gateste, se relaxeaza pe canapea sau se afla la o petrecere pe marginea piscinei. Piesa este de pe ultimul ei album, intitulat "4" iar videoclipul a fost lansat cu o saptamana mai devreme decat era programat.