Irinel dezvăluie orgiile Monicăi: "Eraţi goale în jacuzzi! I-ai cerut Monicăi un vibrator şi singurul vibrator din casă eram eu". Delia Antal susţine că Monica Gabor nu l-a înşelat niciodată pe Irinel şi chiar a fost foarte supărată atunci când a aflat despre aventurile afaceristului. "Nu au fost escapade la Londra, Irinel ştia când venea la mine, ştia tot ce făceam. Totul s-a întâmplat după ce Irinel a fost văzut cu cele două blonde la el acasă şi Monica a fost foarte deranjată, a suferit foarte mult, nu ştia ce să facă", a declarat Delia. Contactat telefonic, Irinel Columbeanu a bătut nişte apropouri despre un posibil incident din jacuzzi care o implică şi pe Delia, prietena Monicăi. "Delia ştie foarte bine motivele de divorţ, chiar ea era să fie la un moment dat unul dintre ele. Să nu vorbim despre episodul din jacuzzi care o include şi pe ea. Mai bine povesteşti tu ce s-a întâmplat la Londra ca să nu povestesc eu despre tine. Care opţiune o iei? Când veneai în România, nu stăteai la mine, la Izvorani?", i-a spus Irinel blondei.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestriţu: "Liviu m-a înşelat de două ori! O dată a fost cu o blondă la un hotel care i-a făcut sex oral! Mi-a zis că era urâtă". Adelina Pestriţu este foarte supărată pe fostul său soţ, iar o nouă împăcare între cei doi iese din discuţie. "La două săptămâni după ce ne-am împăcat a fost la Constanţa, unde a ieşit în club şi a plecat acasă cu o blondă care i-a făcut doar sex oral. Mi-a zis să stau liniştită pentru că era urâtă. Eu nu am nimic cu Liviu, nu vreau să îl atac. A spus că am stat cu el pentru bani. Când ne-am mutat împreună eu am plătit chiria. Am fost dansatoare în Ibitza şi nu îmi e ruşine, mi-am câştigat pâinea cum am ştiut eu. Am un iubit cu bani şi nu îmi e ruşine să recunosc. L-am ales pe Liviu pentru că îl iubesc, erau momente în care aveam doar 100 de lei şi din ei făceam mâncare. Dar eu am găsit bani ascunşi în casă de către Liviu. De ce să ţină bani ascunşi de mine? (...)", a declarat Adelina.

Bianca se chinuie să se îngraşe, dar nu poate! A slăbit încă două kilograme! În ultimele două săptămâni, Bianca Drăguşanu a început să ia măsuri serioase pentru a scăpa de eticheta de "anorexică". Astfel, a început să facă sport, cu antrenor, să mănânce mai multe legume şi fructe şi să îşi cumpere produse speciale de la o clinică. Paparazzii CANCAN au fotografiat-o acum câteva zile pe roşcată în timp ce ieşea dintr-un cabinet specializat pe probleme de nutriţie, de unde şi-a cumpărat mai multe produse bio. "Nu vreau să fiu anorexică, am început să fac sport, să consum mai multe legume şi fructe, să mănânc sănătos. Dar, culmea! în loc să mă îngraş am slăbit două kilograme făcând sport şi consumând alimente sănătoase", se plânge asistenta TV, uşor îngrijorată de faptul că, în loc să pună ceva pe ea, tot scade în greutate. Pe de altă parte, însă, Bianca Drăguşanu se bucură de noul ei stil de viaţă.

Şerban Huidu a ajuns ca o fantomă după accident! Vezi câte kilograme a pierdut de când este cercetat pentru omor din culpă. Tragedia produsă în urmă cu două săptămâni pe DN1 de Şerban Huidu continuă să facă ravagii în viaţa moderatorului, efectele fiind vizibile atât pe plan profesional, cât şi personal. Frământat de griji şi de sentimentul de vinovăţie, Şerban a ajuns să fie o umbră a vedetei din trecut, pierzând aproximativ cinci kilograme în cele 15 zile care au trecut de la producerea accidentului rutier în urma căruia au murit trei oameni. Persoane din anturajul acestuia ne-au povestit că Huidu a început să aibă insomnii, să se frământe şi să se hrănească foarte puţin, lucru care a lăsat semne şi a ajuns să fie lesne de observat. Schimbarea se pare că a fost remarcată şi de cei din familia sa, care în ultima vreme se bucurau că Şerban a reuşit să se întremeze şi să ia câteva kilograme în greutate după accidentul de la schi din decembrie 2010.

Sora Monicăi a mers la Starea Civilă pe furiş! Alina Gabor, sora cea mare a fostei doamne Columbeanu, a spus "Da" în faţa ofiţerului de Stare Civilă vineri, la Bacău, alesul ei fiind Marius Flueraru, cu care are o relaţie de peste cinci ani. Ceremonia a fost una discretă, cu doar trei invitaţi: Ramona - sora miresei, Veronica Bulai - soacra mică, şi o prietenă a Alinei, marea absentă fiind vedeta familiei, Monica. Cu toate că aveau cununia programată la ora 12.50, Alina şi soţul ei au sosit la Starea Civilă în jurul orei 11.35, pentru a-i evita pe jurnalişti. După aproximativ 20 de minute a apărut şi Ramona Gabor, împreună cu Veronica, mama ei. Ramona, care era foarte bine dispusă, ţinea în mână un buchet imens de flori, pe care i l-a dăruit surorii mai mari.

Mădălina Ghenea s-a combinat cu DiCaprio pentru a ajunge vedetă la Hollywood! Informaţia săptămânii în lumea mondenă românească a fost legată de idila pe care o trăieşte în această perioadă românca Mădălina Ghenea cu renumitul Leonardo DiCaprio. Prezentată în premieră pentru România în ediţia online a CANCAN, relaţia lor face din ce în ce mai multă vâlvă. Surse din anturajul Mădălinei cred că aceasta s-a combinat cu starul american pentru a ajunge la Hollywood. Aceste surse susţin că frumoasa care a cucerit Italia cu formele ei urmărea de mai mult timp o oportunitate pentru a intra în lumea filmului la cel mai înalt nivel. În confirmarea acestei ipoteze, că manechinul vrea să profite de imaginea lui DiCaprio pentru a-şi face un nume pe scena internaţională, stă şi o declaraţie oferită nu demult chiar de româncă, într-un săptămânal din "Cizmă".