​Asa chiar n-am mai vazut-o pana acum! Sanziana Buruiana, in slapi, noaptea, la benzinarie! Oare ce-o fi patit? Sanziana Buruiana a fost fotografiata in multe ipostaze, insa niciodata ca acum: in slapi, prin oras, in pragul iernii. Pana vinerea trecuta, cand blonda a fost suprinsa de paparazzi CANCAN trecand in goana mare pe la o benzinarie, intr-o rochita si doar cu o pereche de slapi roz in picioare. A alimentat si a plecat la fel de grabita cum a venit, dupa ce si-a luat o sticla de bautura carbogazoasa. "Veneam de la pedichiura si ma grabeam sa ajung la emisiunea CANCAN TV, unde am purtat sandale roz si am vrut neaparat sa asortez si culoarea lacului de unghii. N-am mai avut rabdare sa astept sa se usuce oja la salon, asa ca am plecat cu slapii de acolo", ne-a lamurit Sanziana.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

"Printul" Andrei Ratiu a fost eliberat! "La valoarea mea, nu am ce sa caut in arest"! Cea mai frumoasa poveste a vietii lui i-a adus numai necazuri, dar si cateva zile de inchisoare - acestea au fost primele cuvinte ale lui Andrei Prisecaru, zis Printul Andrei Ratiu, la eliberarea din arestul IPJ Constanta. Avocatul lui Prisecaru a castigat recursul impotriva masurii de arest preventiv, asa incat clientul sau a iesit zambind pe usa politiei. "Ma bucur ca s-a facut dreptate. La educatia, numele si valoarea familiei mele, nu aveam ce sa caut aici", a declarat "Printul". El a ajuns in arest dupa ce iubita sa, Tatiana, l-a acuzat de lipsire de libertate si a sustinut ca a obligat-o sa se prostitueze dupa ce, initial, ii promisese ca o ia de nevasta. Andrei sustine ca vinovati sunt tatal si unchiul fetei, care au obligat-o pe fata sa depuna plangere. El nu ii poarta pica si spune ca sentimentele fata de ea nu s-au schimbat. Drept dovada, in bagajele pentru arest avea o amintire - o inima in care este o fotografie cu ei doi, primita cadou de la Tatiana de Sf. Valentin. Andrei Prisecaru are interdictie de a parasi localitatea, dar si de a se apropia de Tatiana pe tot parcursul anchetei.

Ce i-a spus Prigoana Adrianei Bahmuteanu cand a cunoscut-o: "Imi pare rau, sunteti imbracata ca o curva"! In urma cu un deceniu, Silviu Prigoana era patron la Realitatea TV, iar Adriana Bahmuteanu a venit la el sa se angajeze. Intr-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro, Prigoana povesteste ce impresie i-a facut actuala lui sotie atunci cand a vazut-o prima data in sediul Realitatea TV. "Da, a angajat-o fostul meu asociat. El a angajat-o. Eu eram plecat din tara si cand m-am intors era angajata. Nu eu am angajat-o", spune Prigoana. El isi aminteste cum a decurs prima intalnire cu Adriana. "A venit la mine in birou. Era imbracata cu pantaloni mulati pantera, niste cizme si cu un decolteu foarte generos. Si i-am spus ca a gresit intrarea. Imi pare rau, sunteti imbracata ca o curva. Aici e televiziune. Discoteca e usa urmatoare. Ati gresit intrarea. Cand va imbracati decent, putem sa avem o discutie", i-a spus Prigoana Adrianei Bahmuteanu.

Nicolae Manolescu, ambasadorul Romaniei la Paris pe langa UNESCO, se desparte de sotia sa! "Divortul este unul amiabil". Cel mai recent divort de pe meleagurile dambovitene vine din sfera diplomatiei, doi dintre reprezentantii Romaniei in Franta hotarand sa puna capat relatiei. Nicolae Manolescu Apolzan, ambasadorul Romaniei la Paris pe langa UNESCO, unul dintre cei mai importanti oameni de cultura romani, si Ioana, sotia sa, secretar la aceeasi misiune, au hotarat sa se desparta, divortul desfasurandu-se pe cale amiabila. Nicolae Manolescu (72 de ani) se afla din 2006 la conducerea delegatiei permanente a Romaniei pe langa UNESCO de la Paris, la aceeasi misiune diplomatica activand, potrivit declaratiei de avere de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE), si Ioana, sotia sa, care are functia de secretar II. Recent, cei doi s-au hotarat sa puna capat relatiei si au introdus actiunea de divort. Amandoi au acelasi avocat, ceea ce inseamna ca despartirea este de comun acord. Potrivit CV-ului postat pe site-ul MAE, ambasadorul are doi copii: Ana, in varsta de noua ani, si Andrei, dintr-o relatie anterioara, de 46 de ani. Contactat telefonic, Nicolae Manolescu, care se afla in Franta, nu a dorit sa precizeze care este motivul despartirii. "Puteti sa scrieti ca este un divort amiabil", a declarat ambasadorul pentru CANCAN. In afara de functia diplomatica, Manolescu este critic literar, presedintele Uniunii Scriitorilor si membru corespondent al Academiei Romane. A fost senator, presedinte al Partidului Alianta Civica si a candidat la presedintia Romaniei.

Pepe e gata sa apara in pielea goala la "Dansez pentru tine"! Crezi ca ar avea succes? Pepe si-a adus aminte de esecul lui de la Eurovision si a declarat ca nu ar mai participa la acest spectacol din cauza faptului ca a fost refuzat pe nedrept. De asemenea, el a vorbit si despre participarea lui la "Dansez pentru tine", precizand ca are incredere in coregraful lui si ar face orice i-ar cere, indiferent daca ar trebui sa danseze gol. Pepe nu vrea sa mai participe la Eurovision din cauza esecului pe care l-a avut prin 2000, cand piesa lui a fost respinsa pe motiv ca nu este romaneasca. "Am participat o singura data la preselectia pentru Eurovision, parca in 2000 sau 2001. Am avut o piesa foarte frumoasa, care a facut istorie, dar atunci a fost respinsa, pe motiv ca nu este piesa romaneasca. Astazi, la concerte, o canta alaturi de mine sute de oameni. De atunci consider ca e mai bine sa-i las pe ei sa se lupte cu muzica romaneasca, iar eu sa cant o muzica care place oamenilor. Eu sunt destul de orgolios, nici acum nu mi-am revenit dupa acel refuz nejustificat, astfel ca nu a mai intrat in sfera mea de prioritati Eurovisionul, asa sunt eu, m-au dezamagit, actionez ca atare", a declarat Pepe.

Veronika (ex-Wassabi) se relanseaza cu un pictorial interesant! Are si Romania o Beyoncea ei! Imboldul pe care i l-a dat Beyonce, la concertul de la Cluj, spunandu-i ca este "cool", a convins-o pe fosta solista de la Wassabi sa-si doreasca si mai mult sa semene cu diva americana. Machiata si coafata ca Beyonce, Veronika a fost protagonista unui pictorial incendiar, imagine pe care o vom vedea si in primul ei videoclip, la piesa "Superstar", cantata in colaborare cu Julian M. "Dupa ce au vazut noile fotografii, prietenii mei mi-au spus ca arat ca Beyonce, in ultimul ei clip. La concertul ei de la Cluj, de acum patru ani, artista mi-a zis ca sunt cool. Eram in primul rand, dansam si-i cantam piesele, iar la un moment dat Beyonce s-a uitat la mine si mi-a spus: "Girl, you are cool!". Am fost in al noualea cer", a spus Veronika. Desi a obtinut lookul divei de peste Ocean, ramane de vazut daca mulatra noastra se va bucura si de acelasi succes fulminant ca Beyonce.

Sotul sopranei Roxana Briban si-a revenit complet la un an de la moartea acesteia! "Vaduvul vesel" agata pe internet. La nici un an dupa ce soprana Roxana Briban s-a sinucis taindu-si venele, sotul acesteia a iesit la agatat virtual, pe mai multe site-uri de socializare. Pare incredibil, dar ranile sale sufletesti s-au vindecat complet. Mai mult decat atat, Alexandru Briban se foloseste de drama prin care a trecut pentru a fi compatimit de femeile pe care le abordeaza si care ii pica in plasa pe Messenger. Pe 20 noiembrie, lumea artistica din Romania era socata de moartea sopranei Roxana Briban, care si-a taiat venele si apoi a fost gasita de sotul ei in baie. Profund indurerat, Alexandru avea ulterior sa-si planga tragedia pe la toate posturile de televiziune si pe la diverse emisiuni unde a acceptat sa apara, chiar daca nici nu se pusesera bine primii bulgari de pamant pe mormantul sotiei sale.