Ramona poarta uniforma cand face pe soferul pentru Moni. Garzi de corp, masini de lux cu sofer, blocuri cu portari. Cam astea au fost reperele vietii Monicai Gabor peste Ocean. Iubitul chinez si multimilionar in dolari i le-a oferit pe tava. Revenita in tara cu prilejul nuntii surorii ei mai mari, Monica s-a lovit din nou de peisajul tern al realitatii romanesti. Ca o ruda buna si sperand probabil si ea la o viata americana opulenta alaturi de Moni, Ramona a incercat sa atenueze impactul si a facut tot ce i-a stat in putere pentru a o face sa se simta cat mai bine pe plaiurile mioritice. Inca din prima zi, Ramona si-a pus masina la bataie si s-a oferit sa o conduca pe fosta doamna Columbeanu oriunde are nevoie. Azi asa, maine asa, Ramona si-a intrat atat de bine in rol incat a inceput sa semene cu un veritabil sofer de limuzina. Zilele trecute, aceasta a venit la "slujba" imbracata cu o camasa alba si cravata. Doar chipiul specific ii mai lipsea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu, gata sa revina la formele de odinioara dupa sarcina cu tripleti. A inceput lupta impotriva kilogramelor. Nicoleta Luciu stie ce vrea de la viata. A vrut un copil si l-a avut. A vrut mai multi, iar in luna septembrie a nascut trei bebelusi de toata frumusetea. Acum, insa, vedeta de la Acasa TV si-a propus sa revina la formele care au consacrat-o si, cu siguranta, o sa reuseasca, doar a dovedit acest lucru si dupa nasterea primului sau fiu. Atunci, Nicoleta a topit 30 de kilograme in 45 de zile cu ajutorul unui regim sever, pe care l-a imbinat cu ore de efort sustinut la bazinul de inot, unde si-a remodelat corpul. De aceasta data insa, lupta cu kilogramele in plus pare usor mai anevoioasa, avand in vedere ca Nicoleta a scapat de doar 15 kilograme in 40 de zile si mai are de dat jos inca 17. Motivul este lesne de inteles. Ea inca isi mai alapteaza bebelusii, nu are voie sa tina un regim alimentar sever si nici sa faca efort fizic din cauza operatiei de cezariana.

Dan "Cioara" raspunde dur acuzatiilor de santaj "Fosta concubina m-a inselat cu 500.000 de euro". Dupa ce CANCAN a scris ca Daniel Neacsu, zis Cioara, risca sa ajunga din nou dupa gratii, in urma unei plangeri facuta impotriva sa de catre partenera de afaceri, iubitul lui Beatrice Tican face dezvaluiri inedite despre identitatea ei si relatia pe care au avut-o. "Sunt foarte suparat, pentru ca m-am trezit cu mascatii la usa la sapte dimineata. Cea care a facut plangerea la politie este asociata si totodata fosta mea concubina, cu care am avut o relatie de patru ani, care s-a terminat in urma cu un an. O cheama Rodica Adrian, este sotia locotenentului unui important om din presa si vrea sa-mi faca rau pentru ca nu mai vreau sa fiu cu ea. Problemele au inceput de fapt de cand m-am indragostit si am inceput o relatie cu Beatrice. Geloasa, Rodica a promis ca o sa se razbune, o sa plateasca bani grei la politie si o sa se foloseasca de relatiile ei sus-puse ca sa ma bage la puscarie", isi incepe tirada fostul boxer de la Dinamo, decis sa-si faca dreptate.

Maria a devenit de cateva saptamani fotomodel de lenjerie intima. Ea e sexy-nepoata lui Dobrin. Se pare ca soarta l-a razbunat pe regretatul fotbalist Gicu Dobrin, care a ratat, pe vremea lui Ceausescu, un contract cu Real Madrid. Daca ar fi semnat cu spaniolii, altul ar fi fost destinul sau. Acum, nepoata sa e spanioloaica de-a binelea si face furori in Madrid. Maria a facut acolo scoala generala si liceul si e considerata una de-a lor. In Romania a venit de numai cateva saptamani si imediat a fost remarcata. O agentie de fotomodele i-a propus sa prezinte atat produse cosmetice, cat si lenjerie intima, iar Maria a acceptat. Saptamana viitoare, ea va fi pe podium la Craiova atat pentru o parada de lenjerie, cat si pentru una de rochii de seara. Tanara spune ca de cand era mica facea pe manechinul pentru sora ei mai mare, care o punea sa schimbe o multime de costumatii, asa ca se poate spune ca are cat de cat experienta. Cu toate ca nu este foarte inalta - are doar 1,66 m si dimensiunile 90-60-88 -, Maria isi doreste sa aiba succes in acest domeniu.

Dana Rogoz are un iubit instarit. Regizorul Radu Dragomir invarte sute de mii de euro din imobiliare si traieste intr-o casa de aproape jumatate de milion. Carcotasii s-au grabit de multe ori sa se intrebe de ce sta Dana Rogoz cu Radu Dragomir, un artist cu capul in nori, mult mai in varsta decat ea, pe care, cel mai probabil, ea il intretine din banii castigati din televiziune si contracte publicitare. Raspunsul este simplu: pentru ca este mult mai mult decat un boem pentru care valorile materiale nu au importanta. Ba chiar au o mare importanta. Radu Dragomir nu traieste din meseria de regizor, ci s-a ocupat in paralel de tranzactii imobilare care i-au adus bani frumosi, de ordinul sutelor de mii de euro, dupa cum povestesc cunoscutii sai. Se pare ca acesta si-a facut o serie de relatii in domeniu si a stiut exact cand sa cumpere si cand nu pentru a face profit. Mai mult, surse din preajma regizorului sustin ca familia lui este una instarita, asa ca a avut cu ce sa plece la drum in afaceri, iar imaginea voit neingrijita de artist nu are nicio legatura cu valoarea conturilor bancare.

Edilul Clujului se plimba cu un Mercedes ML confiscat de la hotii de masini. Bolid de furat pentru dom' primar. Primarul Sorin Apostu, care a fost retinut aseara, alaturi de sotia sa, dupa o serie de perchezitii care i s-au facut la domiciliu si la birou, este pasionat de masinile cu multi cai putere sub capota. Din luna aprilie a acestui an, el a fost vazut la bordul unui Mercedes ML 270, pe care-l conduce ca un adevarat pilot de raliuri cu experienta in teren accidentat. La scurt timp dupa ce Apostu a aparut cu bijuteria pe patru roti pe strazile din Cluj-Napoca, prin oras a inceput sa circule vorba ca, inainte de ajunge in posesia primarului, bolidul ar fi trecut prin mainile unor hoti de masini. Faptul ca masina nu are un trecut tocmai curat este confirmat chiar de Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, institutie care a anuntat ca Mercedesul ML 270 a fost primit de la Ministerul Finantelor si ca acesta fusese confiscat de institutiile care functioneaza in subordinea respectivului minister.