Pepe s-a izolat in Buftea de cand a inceput "Dansez pentru tine": "Nu am mai facut sex de doua luni". De cand a divortat de Oana Zavoranu, Pepe a dat iama in femei. Paparazzii CANCAN l-au fotografiat seara de seara in compania altor domnisoare. Latino-loverul a mai pus piciorul pe frana in momentul in care a cunoscut-o pe Raluca Pastrama, fata unui controversat om de afaceri. Una peste alta insa, Pepe o tinea din distractie in distractie inainte sa accepte provocarea de a intra in ringul viselor pentru a sustine cazul Andreei Toma, o tanara care lupta pentru a le oferi parintilor ei o locuinta. De atunci, cantaretul traieste in regim de cazarma si, ca sa se asigure ca nu cade prada tentatiilor, s-a mutat in Buftea, aproape de studiouri si sala de antrenament si departe de curtezane si cluburi. Zi de zi, inclusiv sambata dupa show, Pepe se trezeste cu noaptea in cap si, la ora opt dimineata, incepe antrenamentul care nu se incheie niciodata mai devreme de ora 20.00. "Este din ce in ce mai greu", explica el. In doua luni, Pepe nu a fost decat o singura data in Bucuresti. Pe mama lui o vede vineri seara, cand vine in Buftea sa-l sustina din gradena, iar iubitele lui au ramas neconsolate in afara cantonamentului "Dansez pentru tine". "Nu am mai facut sex de doua luni", le-a marturisit artistul prietenilor sai. Compenseaza insa prin dans.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Botezatu catre Laura de la "Next Top Model": "Esti ca o tractorista care a iesit pe camp la baieti". Laura, una dintre concurente, a iesit in evidenta la defilarea in rochii de mireasa, pentru ca se bronzase neuniform. Motiv numai bun pentru o lectie din partea lui Catalin. Laura a fost imbracata intr-o rochie fara umeri, iar pe piele erau vizibile urmele sutienului cu care se bronzase in Turcia. Bote a fost foarte deranjat de acest lucru si i-a spus viitoarului model ca acest lucru este inadmisibil in meseria pe care ea vrea sa o faca. "Esti ca o tractorista care a iesit pe camp la baietii! Te-ai bronzat ca o tractorista", i-a spus Catalin Botezatu Laurei. "Normal ca m-am bronzat cu urme, cand am fost la Aqua Park, ca nu puteam sa imi las astea jos la sutien, pe toboganele alea!", a fost explicatia fetei.

Ce mica este lumea! Ex-logodnica lui Costi Ionita s-a distrat in Turcia cu fostul iubit al Celiei. Dupa ce s-a despartit de Costi Ionita, Olivia Lesu a semnat cu contract cu o agentie de modelling si s-a mutat in Turcia. In urma cu cateva zile, blonda a iesit sa se distreze intr-un club din Istanbul si a dat nas in nas cu fostul iubit al protejatei lui Ionita, turcul Kemal. Cei doi si-au petrecut noaptea impreuna. Olivia a uitat planurile de casatorie pe care si le facuse cu Costi Ionita si a decis sa se concentreze asupra carierei de model. De cateva saptamani, blonda locuieste in Istanbul, unde are contract cu o agentie de modelling. In urma cu cateva zile, Olivia si colegele ei au decis sa iasa sa se distreze si, astfel, au ajuns in clubul Reina. Acolo fosta logodnica a lui Ionita a avut surpriza sa-l intalneasca pe Kemal, fostul logodnic al Celiei, protejata artistului. Bucurosi de intalnire, cei doi au impartit masa si s-au distrat impreuna pana dimineata, vorbind despre Romania si, foarte probabil, despre iubitii pe care i-au lasat in urma. O astfel de coincidenta ar putea fi inceputul unei idile.

Ecografie in direct! Laurette si-a vazut copilul nenascut pe post! Mulatra care este insarcinata in 8 luni a tinut mortis sa isi vada copilul la televizor. Ea a facut in direct prima egografie televizata din istoria televiziunii din Romania. Inviatata in platoul emisiunii CANCAN TV de la Kanal D, Laurette a fost supusa in direct unui examen ecografic facut de un medic specialist. Astefel ea a avut ocazia sa isi vada fetita la mai putin de o luna de la termen. "Cred ca am luat doar 10 kilograme, dar cred ca asa este normal. Am aproape 70 de kilograme. Fetita este agitata, toata ziua se misca. In fiecare luna merg cu iubitul meu la ecograf. Mai avem un pic pana la spital", a declarat Laurette la CANCAN TV.

Cine crezi ca e bruneta aceasta cu spatele dezgolit si cu un fund "de milioane"? Aceasta domnisoara bruneta cu forme apetisante, fotografiata de la spate, este una dintre cele mai sexy prezente feminine de pe micul ecran si, totodata, una dintre cele mai "vanate" femei din showbizz. Cu toate acestea, admiratorii sai care nu au reusit sa-i intre in gratii pana acum, ar trebui sa-si cam ia gandul de la ea. Daca luni de zile, ea a fost "libera de contract", de curand a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu un fotbalist din Liga I. Romanii o pot vedea la televizor, in direct, in fiecare noapte de luni pana joi. Un ultim indiciu este acela ca pe micul ecran este colega cu o roscata, la fel de sexy si celebra. Cine sa fie aceasta femeie senzuala, care i-a pus pe jar inima unui jucator de fotbal de top? Nimeni alta decat Daniela Crudu.

Dragusanu nu ar fi zis nu unei revederi cu atacantul. Pretentia Biancai pentru Marica: un "private jet" la dispozitie. Iubita lui Adrian Cristea s-ar fi deplasat in Germania pentru o intalnire cu varful lui Schalke 04, dar numai in conditii speciale. Bianca Dragusanu si Ciprian Marica au trait o idila fierbinte in vara acestui an. Cei doi au petrecut un weekend intr-un hotel de lux din Antalya, statiune unde asistenta lui Capatos se afla pentru filmarile la show-ul "Burlacita", iar fotbalistul era in cantonament. In acea perioada, Bianca se despartise de Adrian Cristea, iar Marica nu stia cum sa scape de relatia cu Ilinca Vandici. Pentru ca intalnirea a fost una extrem de reusita, internationalul roman, care conform unor surse i-ar fi facut Biancai un cadou de 5.000 de euro, si-a incercat norocul si dupa revenirea "Pacatoasei" alaturi de "Printul" Cristea. Marica ar fi chemat-o pe Dragusanu in Germania pentru cateva zile de relaxare in compania lui. Asistenta lui Capatos nu a refuzat propunerea fotbalistului de la Schalke, dar i-a transmis acestuia ca vine cu o singura conditie: daca ii asigura un avion privat, care sa o duca in Germania si apoi sa o aduca inapoi in Romania.

Un star potent, nu gluma! Mel va fi tata a noua oara. Actorul Mel Gibson va deveni, peste patru luni, tatal unei fetite. Bebelusul e fructul unei aventuri pe care starul a avut-o, in vara, cu o bruneta de 35 de ani, vedeta de reality-show. Un star potent, nu gluma! Mel va fi tata a noua oara. Actorul Mel Gibson va deveni, peste patru luni, tatal unei fetite. Bebelusul e fructul unei aventuri pe care starul a avut-o, in vara, cu o bruneta de 35 de ani, vedeta de reality-show. La 55 de ani, Mel Gibson este un adevarat crai. Actorul asteapta venirea pe lume a celui de-al noualea copil al sau, o fetita, rezultata in urma unei scurte relatii pe care a avut-o, in vara, mai exact in iunie, cu Laura Bellizzi, o vedeta de reality-show, in varsta de 35 de ani. Bruneta, cunoscuta si sub numele de Laura Patricio, este insarcinata in luna a cincea, dupa cum au dezvaluit surse din anturajul ei pentru site-ul "http://www.rumorfix.com/". "Laura e mai mult decat incantata ca e gravida cu Mel. Cei doi vorbesc zilnic la telefon. Mel i-a promis ca se va ocupa de cresterea copilului si le va lua o casa de lux in Orange County", a povestit Bridgette Willis, o amica apropiata a fostei amoreze a actorului. Mel are sapte copii cu fosta sotie, Robyn Moore, si un altul cu ex-logodnica rusa Oksana Grigorieva. Laura mai are trei fete cu doi barbati diferiti.