Bianca a vrut sa-si micsoreze buzele dupa metoda Ginei Pistol: "Nu-mi place cum arat! Am facut cea mai mare prostie ca mi le-am marit". Tie cum ti se par buzele ei? Bianca a devenit victima propriei dorinte de a atinge perfectiunea din punct de vedere fizic, iar acum si-a dat seama ca a exagerat cand a decis sa-si mareasca buzele. Vedeta a vrut sa apeleze la chirurgul estetician pentru a i le micsora, insa s-a razgandit, procedeul fiind unul foarte dureros. Criticata de multi pentru buzele sale mult prea voluptuoase, Bianca a dat dovada de mare incapatanare si nici macar refuzul unor medici de a-i mai face injectii nu a convins-o sa renunte la idee. Acum, vedeta a ajuns sa se caiasca, dar regretele sunt tardive, astfel ca se vede nevoita sa astepte pana cand efectul injectiilor va disparea. "Am facut cea mai mare prostie din viata mea ca mi-am injectat buzele de doua ori cu acid hialuronic. Nu-mi place deloc cum arata, nu stiu ce a fost in capul meu. Chiar am vrut sa mi le micsorez, asa cum a facut si Gina Pistol. M-am consultat cu mai multi medici, care mi-au zis ca procedura este dureroasa si m-au asigurat ca, in timp, substanta se va absorbi", a declarat Bianca pentru CANCAN.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual la un pas sa fie violata de un spalator de parbrize! S-a dezbracat total si a intrat peste ea in masina! Simona Sensual a fost arestata din nou. De parca nu ar fi fost de ajuns, Simona a fost si la un pas de viol in timp ce era incatusata de volanul masinii. Vedeta a fost victima unei farse regizate de echipa emisiunii CANCAN TV de la Kanal D. In timp ce era legitimata de "organele de politie", Simona Sensual a fost victima unui spalator de parbrize violator! Acesta a intrat peste ea in masina fara nici o haina pe el reusind sa o sperie ingrozitor pe Simona care a declarat ca deja are cosmaruri cu violatorul. "Du-te de aici, pleaca! Am avut cosmaruri din cauza lui", spune Simona in platoul emisiunii CANCAN TV, dupa ce a urmarit intreaga farsa filmata. Ca si cum nu ar fi fost destul, dupa ce a scapat de sperietura "violului", Simonei i s-a pregatit o a doua farsa. In timp ce era inca in masina, ea a fost ridicata de o masina de tractare la 3 metri inaltime. Vezi in video-ul de mai sus ce reactie a avut Sensuala!

Simona Trasca a facut show in club. S-a stropit cu sampanie pe tot corpul, in fata a peste 1.000 de oameni. Petrecere de pomina, joi noapte, in Princess Club, acolo unde "Pamela de Romania" s-a dat in spectacol in timpul concertului unuia dintre cei mai in voga MC ai momentului in Romania. Simona Trasca face ce face si socheaza. Ultima isprava a blondei supranumita "Pamela de Romania" s-a consumat joi noapte, la concertul unuia dintre cei mai bine cotati MC ai momentului. DDY Nunes, cel care a spart topurile cu melodia "Pumpin'", a facut spectacol pe scena, alaturi de doua dansatoare focoase, reusind sa-i incinga la maximum pe petrecaretii din Princess Club. La un moment-dat, pe scena si-a facut aparitia Simona Trasca, imbracara intr-o tinuta provocatoare, in desuuri extrem de sexy. Era doar preludiul, iar ce a urmat a intrecut asteptarile celor peste 1.000 de oameni prezenti in club. "Pamela" a desfacut o sticla de sampanie din care a inceput sa bea cu multa pofta, iar cand s-a saturat, a lasat ca valurile de sampanie sa se prelinga pe corpul ei, spre deliciul barbatilor din public.

Oana Lis, in sutien rosu si cu limba in fantana de ciocolata! Sotia lui Viorel Lis are o mare slabiciune pentru dulciuri. Aflata la un eveniment monden, Oana a dat un spectacol absolut savuros in momentul in care s-a trezit in fata unei fantani nesecate de ciocolata. Ce-i mai place ciocolata! Oana Lis aproape ca a bagat capul in cascada creata de un dispozitiv din care curgea neincetat delicatesa. Imbracata cu o rochie semi-transparenta prin care se putea zari ca poarta lenejerie rosie, probabil sa nu se deoache, sotia fostului edil al Capitalei a traversat gratios camera oprindu-se in fata ispititoarei fantani. Cu pupilele dilatate si papilele gustative puse in mare dificultate, Oana a incercat sa se abtina sa nu se infiga in ea. 10 secunde, 20, 30... Atat a rezistat pana sa scoata limba si sa incerce sa deguste ciocolata. Se vedea cu ochiul liber ca pofta a devenit acuta si nimic nu o mai putea opri. Cu gura plina de saliva, Oana si-a inmuiat fructele de pe farfurie in crema si s-a retras sa savureze mult ravnita bomba-calorica. Silueta nu-i permite, dar deh!, pofta e mai mare decat vointa.

Asistenta lui Capatos s-a schimbat la 180 de grade de cand are o idila cu fotbalistul Stelei. Mihai Costea i-a inchis gura Crudutei. Daniela Crudu a intrat in "silenzio stampa" de cand se iubeste cu Mihai Costea, atacantul de la Steaua. Sub nicio forma si pentru nimic in lume, bruneta de la "Un Show Pacatos" nu va mai da amanunte despre viata sa privata, pe care are de gand sa o apere cu orice pret. De cand i-a cazut in mreje Mihai Costea, Cruduta si-a schimbat felul de a fi. Acum nu se mai lauda in stanga si in dreapta cu ce cuceriri a mai facut, nu mai vorbeste despre viata sa privata si nu mai impartaseste lucrurile intime decat cu sora sa, Ana Maria, pe care continua sa o care cu ea peste tot. Joi seara, la petrecerea aniversara a clubului Tribute, Daniela Crudu a afisat o noua atitudine si, poate pentru prima oara in viata sa, a reusit sa isi tina gura inchisa cand a fost chestionata in legatura cu idila ei.

Vezi aici cum arata Adela Popescu la prima aparitie TV! Avea numai 13 ani. Cantareata si actrita Adela Popescu este atat de familiarizata cu camerele de filmat tocmai pentru ca si-a inceput cariera muzicala de la o varsta frageda. Nu implinise nici 13 ani cand a debutat la emisiunea "Ba Da, Ba Nu" cu o piesa ritmata. www.cancan.ro va ofera imagini cu Adela de la prima sa aparitie pe un post de televiziune. Adela Popescu a fost inspirata de bunicele ei, care ii cantau in fiecare seara la culcare. Atunci cand a crescut, vedeta a inceput sa cante odata cu ele si alcatuiau o adevarata trupa muzicala. Chiar daca si-a lansat primul sau album de abia in anul 2005, "Lacrimi de iubire", Adela Popescu a inceput sa cante dinainte sa implineasca varsta de 10 ani. Vedeta a aparut la 13 ani in emisiunea "Ba Da, Ba Nu" prezentata de Daniel Iordachioaie si Anca Turcasiu. Cu aceeasi naturalete pe care o abordeaza si astazi, Adela parea inca de atunci extrem de familiarizata cu camerele de filmat. Blonda a interpretat melodia "Zambeste si poti fi mai bun" si a animat atmosfera din platou.

Gwyneth Paltrow face impresie proasta la decernarea Bambi Award! Actrita are sanii lasati, iar rochia n-o avantajeaza! Actrita americana nu are deloc grija de bustul ei. La un eveniment din Germania, vedeta a purtat o rochie decoltata prin care s-a vazut clar ce sani lasati are. Invitata la ceremonia de decernare a premiilor Bambi Award, care a avut loc ieri, in Germania, actrita americana Gwyneth Paltrow a fost imbracata cu o rochie verde, eleganta, insa lucrul cel mai rau cu putinta este ca vedeta nu a facut impresie buna celor prezenti la eveniment. Desi este slaba, inalta, blonda, lui Gwyneth ii lipsesc sanii frumosi. Se poate spune ca varsta si-a pus amprenta pe bustul actritei de 39 de ani. Blonda (odinioara sexy) are sanii cam lasati, iar rochia foarte decoltata pe care a purtat-o la eveniment a scos in evidenta acest defect.