Sotia fostului stelist nu se uita la bani. "Seica" lui Radoi se rasfata cu accesorii de peste 22.000 de euro. Au trecut vremurile cand Viviana Radoi avea credite la banci si facea fata cu greu ratelor lunare. Casatorita in 2001 cu Mirel Radoi, fosta domnisoara Filipescu a ajuns la un statut pe care orice femeie si l-ar dori, odata cu transferul fotbalistului de la Steaua in Arabia. Mirel Radoi a castigat cate doua milioane de euro pe an intre 2009 si 2011, cat timp a jucat la Al Hilal. In aceasta vara, mijlocasul a dat lovitura si a prins contractul vietii, semnand cu Al Ain pentru un salariu fabulos: patru milioane de euro pe sezon! Asa cum era normal, prima care a profitat de banii fotbalistului a fost sotia lui, Viviana. Aceasta a inceput sa arunce in stanga si in dreapta sume importante pentru a-si satisface toate poftele, in special cele vestimentare. Zilele acestea, doamna Radoi a fost fotografiata de paparazzii CANCAN in timpul unei sesiuni de shopping.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum a ajuns Jenny cea mai bogata romanca din lume. Studenta fugara s-a maritat cu un magnat american. Si-a cucerit seful dupa 200 de intalniri. Jenny era, la inceputul anilor a90, o simpla studenta care a decis sa plece din tara tocmai in SUA, unde o astepta fratele ei, George, sportiv de performanta, care la randul lui se refugiase in New York, fugind de la o competitie europeana. Ajunsa pe "Taramul fagaduintei", tanara romanca a incercat orice numai sa faca bani. La un moment dat, a lucrat chiar si ca reporter la o televiziune romana din New York. L-a cunoscut pe miliardarul John Paulson in 1995, la un an dupa ce acesta isi deschisese firma care avea sa fie afacerea vietii lui, Paulson&Co. Avea nevoie de o secretara-asistenta, iar romanca parea sa poata face fata cererilor postului. La acea vreme, americanul avea 45 de ani, varsta pana la care isi construise o reputatie de playboy in cercurile exclusiviste newyorkeze, de barbat sarmant mereu inconjurat de frumuseti.

Nu e caterinca! Gina Pistol s-a apucat sa cante manele cu Jean de la Craiova - Vezi ce voce are! O vrei la "Vocea Romaniei"? Gina Pistol i-a cantat live lui Jean de la Craiova, la CANCAN TV, in stilul starului american Marilyn Monroe. Blonda Marilyn i-a cantat acum multe decenii presedintelui Americii melodia "Happy birthday mr. president". Jean a marturisit in ce a constat unul dintre cadourile pe care le-a primit astazi: "Primul cadou, asa cum era normal, l-am primit de la fetita mea, care l-a luat cu sotia mea. Mi-au cumparat un telefon foarte sofisticat". Gina i-a cantat lui Jean din tot sufletul. Acum doi ani, Gina afirma ca ar fi penibila daca s-ar apuca de muzica la aproape 30 de ani.

Joe Librescu, nostalgic dupa Simona Florescu: "Nu exista cuvinte sa fii descrisa". Simona Florescu este o utilizatoare activa a site-ului de socializare Facebook, unde si-a postat mai multe albume foto. Una dintre fotografiile facute publice pe site, in care blonda arata trasnet, le-a atras atentia admiratorilor sai. Printre ei l-am regasit si pe fostul ei iubit, Joe Librescu. Barbatul alaturi de care interpreta a trait o poveste de dragoste timp de cateva luni nu s-a putut abtine sa nu-i remarce frumusetea. "Nu exista cuvinte sa fii descrisa" este comentariul scurt, dar sugestiv pe care Joe l-a postat acum doua zile sub fotografia Simonei.

Julia Jianu, pozitii incitante in club. Are sau nu chiloti pe ea? Julia Jianu ingroasa randurile vedetelor care stau in pozitii nefavorabile lor, la evenimentele mondene, starnind controverse daca poarta, sau nu, lenjerie intima. Imbracata intr-o rochie neagra, transparenta, cantareata a purtat un sutien alb sau crem foarte deschis, extrem de vizibil pe sub tinuta, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre bikini. Fotoreporterul CANCAN a surprins-o stand picior peste picior si, surpriza! Julia fie a ales o pereche de chiloti chiar de culoarea pielii, fie a ales sa vina la eveniment fara bikini, pentru a nu crea un efect inestetic pe sub rochie.

O striga "c*r gras", in bataie de joc. Povestea de dragoste dintre vedeta Kim Kardashian si Kris Humpphries s-a terminat cu un mariaj de doar 72 de zile. Apropiatii cuplului au facut dezvaluiri incendiare pentru publicatia "US Magazine". Kim a decis sa se separe de sotul ei pentru ca acesta, pe durata mariajului, nu a facut altceva decat sa-si bata joc de ea. "Obisnuia sa o strige "c.. gras", doar ca sa-si bata joc de ea pentru ca are fundul foarte mare, lucru care, de altfel, i-a innebunit pe multi barbati. Lui Kris insa ii placea sa o ia in deradere pe Kim, asa ca i-a pus porecla asta ca sa o faca sa se simta prost", a dezvaluit o sursa din anturajul cuplului. "Kris nu e nici pe departe Fat-Frumosul care vrea sa para. Tot timpul a incercat sa o demoralizeze pe Kim. O facea proasta si grasa si ii spunea mereu ca nu e nici pe departe o vedeta atat de mare asa cum crede ea si ca faima ei nu va dura prea multa vreme.