Roxana Nemes, dezbracata intre cearsafuri, cerseste... dragoste! Roxana Nemes anuntase demult ca va trece la masuri... dezbracate pentru videoclipul piesei sale. Gata sa isi arate tot ce are de oferit pentru cariera de cantareata, Roxana Nemes a renuntat la inhibitii pentru videoclipul piesei "Give a Little More". Hainele s-au evaporat, iar blonda a cantat si s-a miscat atat cat a putut ea de bine, alaturi de dansatoarele ei. Din pacate pentru cei care asteptau mai mult, scenele nud au fost destul de cuminti, astfel ca sanii i-au fost mereu acoperiti, doar posteriorul avand momentele lui de glorie dezgolita.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan, mai sexy ca niciodata! A pozat in lenjeria intima pentru o revista de barbati! Andreea Balan a postat sexy din nou! Cantareata a ramas doar in lenjeria intima pentru o sedinta foto care sa starneasca fanteziile oricarui barbat. "Dragii mei, a aparut FHM-ul din decembrie :) ghiciti cine e pe coperta? ", a postat Andreea Balan pe Facebook.

Bianca Dragusanu o ia pe urmele lui Botezatu! Va scrie o carte despre viata ei: "Vreau sa ma apar de rautatile altora!" Dupa aventurile traite in ultimii ani, Bianca Dragusanu a hotarat ca trebuie sa impartaseasca tuturor experientele sale. Bianca Dragusanu si-a luat inima in dinti si va scrie o carte autobiografica. "Ideea aceasta a fost a lui Mircea N. Stoian. Nu vor fi doar povesti, cum au scris altii, ci doar adevaruri. Vreau sa ma apar de rautatile altora", a explicat asistenta lui Capatos, la "Un Show Pacatos". "Daca din carte o sa aflam ca n-ai facut sex niciodata cu Botezatu?", a intepat-o Capatos pe Bianca. "Normal ca el va avea un capitol important in cartea mea, el mi-a influentat viata", a raspuns evaziv insa fosta iubita a lui Bote.

Iuliana Marciuc a avut o reactie necontrolata dupa ce a vazut dovada infidelitatii lui Adrian Enache! A pus mana pe telefon si l-a facut K.O. Vedeta TVR Iuliana Marciuc traverseaza vremuri de criza amoroasa. Exclusivitatea in inima lui Enache nu a durat prea mult. De cand si-a parasit sotia pentru a se iubi in voie cu Iuliana si pana a aparut o noua femeie in viata lui nu au trecut decat doi ani. Paparazzii Spy l-au prins pe artist cu amanta. Pusa in fata dovezilor zdrobitoare, Iuliana si-a pastrat cu greu cumpatul. Indiferenta si o tentativa de negare. Asta a incercat sa exprime Iuliana Marciuc in prima faza. Un reporter CANCAN a incercat sa-i ia prezentatoarei TV o declaratie legata de infidelitatea iubitului ei, cu o zi inainte de aparitia revistei Spy, in care sta marturia aventurii pe care Enache o are cu o balerina de la teatru. "Dar unde? (...) Dar cand? (...) Dar ce hotel? (...) Nu pot sa fac nicio legatura! Eu nu l-am prins si nici nu pot sa-l verific. Nu mi-a dat senzatia ca ar fi ceva. Zi-mi data!", a bajbait Iuliana, facand pauze lungi si dese si incercand parca sa castige teren. La acel moment insa, vedeta TVR nu vazuse fotografiile incriminatoare.

Alexandra Stan stie cum sa incinga barbatii chiar si in miezul iernii! Uite ce sexy este romanca! Alexandra Stan a pozat pentru coperta revistei FHM, editia din Spania, din luna decembrie. Artista din Romania isi arata corpul intr-un pictorial sexy, demn sa incinga orice barbat, chiar si in cele mai geroase zile. Alexandra Stan a pozat pe plaja si pe marginea piscinei. Cu o atitudine de diva cu state vechi in domeniu, cantareata stie cum sa isi atraga fanii.

Cruduta are probleme cu tinuta! Pantalonii scurti din piele i-au intrat in fundulet! Fetele lui Capatos au venit de la munca direct la emisiune! Cele doua asistente se intrec in tinute sexy! Daniela Crudu si-a facut aparitia in platoul emisiunii imbracata intr-un costum sexy din piele, format din corset si pantaloni scurti. Daniela Crudu si-a facut aparitia putin mai tarziu decat colega ei, dar a meritat! Cu toate ca a venit din nou nefardata, Cruduta a ales un outfit extrem de sexy: un corset din piele, care ii scoate decolteul in evidenta, si o pereche de pantalonasi scurti din piele care ii intra intre fese prea mult. Bianca Dragusanu a profitat de inceperea transmisiei pentru a ii ura "La multi ani" iubitului ei Cristea. "Astazi este ziua iubitului meu si as dori sa ii spun "La multi ani!" Sper ca merit! Sanatate, noroc, dragoste sa aiba. Fericirea mea este in bratele lui", a declarat Bianca in timp ce a facut o inimioara din degete pentru Cristea.