Mihaela Radulescu ii da raspunsul lui Bote la "cererea in casatorie": "E un barbat galant, pacat ca nu a avut niciodata tupeul sa incerce". Catalin Botezatu i-a declarat iubire Mihaelei Radulescu si a marturisit ca oricand ar fi luat-o pe diva de sotie, dar ca niciodata nu ar interveni intre Mihaela si Dani Otil, sau oricare alta relatie a ei. Mihaela Radulescu a fost incantata de vorbele lui Bote, dar l-a si "certat" pe acesta spunandu-i ca ar fi trebuit sa aiba mai mult tupeu. "Mi-ar fi placut la nebunie sa imi fi facut curte. Mie imi plac barbatii indrazneti. Daca de atatea ori cand ne-am intersectat el nu a incercat nimic, eu ce sa ii fac. Slava Domnului, ca au fost multe momente in care am fost singura. Oricum consider ca el e un barbat galant si foarte interesant", a spus Mihaela Radulescu la Acces Direct.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Irina Shayk - goala intr-o reclama pentru cosmetice. Modelul rus, Irina Shayk, in varsta de 25 de ani, s-a dezbracat complet pentru a face reclama unor produse de ingrijire a pielii. Irina a realizat un pictorial pentru compania britanica de produse de infrumusetare Germaine De Capuccini. Aceasta ofera produse de curatat pielea, exfoliatori, creme impotriva imbatranirii si multe altele. Imaginile cu iubita lui Cristiano Ronaldo sunt de-a dreptul spectaculoase, rusoaica aratand ca are cu ce se lauda din punct de vedere fizic. "Sunt o fata normala care, insa, a avut norocul sa fie remarcata de companii importante care au dorit sa fiu imaginea lor. Cred ca sunt o norocoasa", a declarat senzuala Irina.

Ramona Badescu facut senzatie pe o plaja din Caraibe! Uite cat de "buna" poate sa fie la 43 de ani! De ziua sa, Ramona Badescu a primit cadou de la iubitul ei o vacanta de cinci zile in Insula Canouan, una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Caraibe. Pe 29 noiembrie, frumoasa vedeta a implinit 43 de ani si a avut parte de o aniversare minunata. In anii trecuti, Ramona Badescu era obisnuita sa dea petreceri fastuoase in Italia, la Roma, in compania unui numar mare de invitati. Anul acesta insa, Ramona a ales o varianta mai discreta si eleganta si a petrecut in... paradis! Daca pana acum iubitul ei, invitat fiind in anii trecuti la ziua Ramonei ezita sa intre la petrecere pentru ca era plin de fotografi si multa lume, el fiind o persoana rezervata, care sta departe de lumina reflectoarelor, acum a reusit s-o "rapeasca" si i-a organizat o surpriza ca la carte.

Fata lui Ronnie Wood, cu sfarcul la vedere. Frumoasa Leah Wood, in varsta de 33 de ani, a facut deliciul fotografilor, care au prins-o in flagrant. Aceasta se afla in masina, in drum spre inaugurarea unui nou magazin Louis Vuitton la Sydney, in Australia, impreuna cu tatal sau, chitaristul Ronnie Wood, de la trupa Rolling Stones. Leah s-a tot fatait in masina, moment in care rochia i-a jucat feste si i-a lasat un sfarc la vedere.

"Perversul" nu regreta ca si-a inselat amanta! "Am fost ca orice baiat pentru ca nu ai cum sa stai cu una singura, ce e asta?" "Perversul" nu a renuntat la meseria lui de spalator de masini care, declara el, este profitabila. El ar face in jur de 3.000 de lei pe luna, bani cu care isi cumpara haine de firma. "Nu am nimic in cap deocamdata cu ce vreau sa fac, meseria asta chiar mi se potriveste. Baza aici este spaga, nu salariul. Vin masini care dau si 50, si 70, sunt fel si fel. Printre scaune le mai cad diverse dar le iei si le duci inauntru sau pe bancheta. De exemplu telefoane cazute din buzunar, bani sub pres la taximetristi, mereu gasesti, ii ascund de neveste", a declarat Sorin. "Am fost ca orice baiat pentru ca nu ai cum sa stai cu una singura, ce e asta? Sa zic ca nu am inselat-o? s-a intamplat, ce vrei sa fac? Dar tot la ea m-am intors", a declarat Sorin in legatura cu scandalul sexual in care a fost tarat zilele acestea cand a fost prins de amanta cu o prostituata in pat.

Ce a facut Lady Gaga in noul videoclip! Si-a lipit tamponul pe sani. Cantareata americana Lady Gaga, in varsta de 25 de ani, stie cum sa faca sa se vorbeasca despre ea. Cel mai recent videoclip al ei, "Marry The Night", este de-a dreptul socant, artista dezlantuindu-se asa cum nu am vazut-o niciodata pana acum. Una dintre cele mai bizare ipostaze in care apare diva, care interpreteaza un personaj care este internat la un spital de bolnavi mintal, este cea in care aceasta este complet dezbracata, dar are sanii acoperiti cu un tampon. In alte secvente, Gaga isi arata tatuajele in timp ce se baga in cada, intra intr-o masina in flacari, canta la pian nud, mananca cereale complet goala, varsandu-si-le peste ea si merge pe strada cu o palarie gigantica, poate cea mai mare, ca dimensiune, dintre cele cu care s-a afisat vreodata. Controversata cantareata americana a explicat ca scenele din videoclip sunt inspirate din viata ei. "Mai exact din trecutul meu, cand multe dintre vise mi-au fost naruite", a declarat cantareata. Acest nou videoclip este cel mai lung din cariera lui Lady Gaga, avand o durata de 13 minute si 47 de secunde.

"Burlacul" Taniei Budi jongleaza cu femeile! E insurat si asteapta un copil. Pe Tania Budi o cam ocoleste norocul in dragoste, iar ceea ce putea fi inceputul unei frumoase povesti de dragoste s-a stins, probabil, chiar inainte de a incepe. Desi e recunoscuta pentru faptul ca se fereste sa se afiseze cu barbati in public, frumoasa blonda a bifat o premiera, sambata noaptea, la ziua lui Catalin Botezatu, cand a venit impreuna cu un tanar simpatic, imbracat elegant. Cei doi au atras toate privirile asupra lor, iar Tania le-a spus prietenilor ca ea si Marian se afla in tatonari, ca il place, dar ca asteapta sa vada si cat de inteligent este, pentru a se putea inchega o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Nu stim cat de inteligent este Marian, cert este faptul ca el a reusit sa ascunda, dar numai pentru cateva zile, ca este insurat de trei ani cu o tanara frumusica foc, care-i va darui si un copil, in vara anului viitor. Se pare ca tanarul de 30 de ani al carui nume de familie este, ironia soartei, Burlacu, reuseste cu usurinta sa invarta femeile pe degete, sotia lui fiind convinsa ca el nici macar nu a venit cu Tania Budi in club.