Obligata sa vanda apartamentul din Dorobanti si sa amaneteze casa din Andrei Muresanu! Oana Zavoranu a fost santajata si amenintata de vrajitoare. Vedeta si-a amintit cum, in primul ritual "de impresionare", dupa ce a ars de vii cativa porumbei, vrajitoarea Melissa a scos din geanta personala un teanc de bani si, ca sa-si demonstreze buna credinta si dorinta de a o ajuta pe Oana sa "scape de necurat", s-a prefacut ca ii pune pe foc. "M-a pus intai sa-i numar. Mi-a zis "Uite, pentru a vedea ca sunt de buna credinta, eu, Melissa, ard pentru Oana, in avans, 100.000 de euro, pentru ca necuratul sa accepte sa plece de pe Oana Zavoranu. Esti de acord sa se arda acesti bani?". In cadrul in care eram, socata si inspaimantata, am spus "da", sunt de acord sa plece necuratul de pe mine... As fi vrut sa plec, dar mi-era teama sa ma ridic, apoi mi-au spus ca, intrucat mama mea este cea care a cerut moartea mea, eu trebuie sa scriu pe o hartie ca vreau moartea mamei mele pentru ca in magia neagra necuratul nu poate pleca de pe un om daca nu este momit catre omul care l-a trimis. In speta, se voia moarte pentru moarte.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Regizorul George Ciubotaru isi fotografiaza iubitele! Face regii cu femei goale! De ceva vreme, pe internet circula mai multe fotografii avandu-i ca protagonisti pe George Ciubotaru si, cel mai probabil, una dintre femeile cu care s-a iubit in trecut. In imaginile cu pricina, George si-a pus in valoare talentul de regizor, facandu-si mai multe fotografii in oglinda in timp ce statea intins alaturi de iubita lui dezbracata, obtinand astfel cadre absolut picante. Conform surselor noastre, barbatul este pasionat, se pare, de acest gen de fotografie, avand in arhiva personala poze cu aproape toate partenerele si chiar poze de grup, in care mai multe tinere apar dezbracate aproape complet. Contactat telefonic, George ne-a declarat insa ca nu obisnuieste sa isi imortalizeze partenerele in intimitate si poate doar in joaca sa fi facut una-doua poze.

Oana Mares isi face planuri de casatorie cu Dragos Sabareanu! Poarta deja verigheta! Oana Mares radiaza de fericire atunci cand se afla in preajma actualului ei iubit, de dragul caruia si-a schimbat radical stilul de viata. Mult mai retrasa, pe vremea cand forma un cuplu alaturi de Augustin Viziru, moderatoarea TV iese acum des in oras, in cluburi sau la concerte, fiind practic nedespartita de Dragos Sabareanu. Amandoi cu experienta unor relatii esuate, Oana si Dragos au sarit peste etapele de inceput ale unei povesti de dragoste, mutandu-se imediat impreuna. Cum iubeste copiii la nebunie, prezentatoarea emisiunii "It's show time" de la Antena 2 a fost foarte bine primita de fetita iubitului ei, cei trei fiind fotografiati des impreuna la cumparaturi sau in parc, la joaca. Experienta casniciilor esuate nu i-a speriat prea tare si, increzatori in povestea lor de dragoste, cei doi iubiti si-au facut planuri mari impreuna, gandindu-se chiar si la oficializarea relatiei.

Calin Geambasu face marturisiri cutremuratoare: "Sebi este malefic, un deseu uman care a distrus-o!" Tristete fara margini, ieri, in jurul pranzului, la capela Cimitirului "Sfanta Vineri" de pe Calea Grivita, locul unde a fost depus trupul neinsufletit al Malinei Olinescu. Intr-o liniste deplina, rand pe rand, pe la capataiul artistei disparute prematur au trecut mama Malinei - Doina Spataru, sora ei - Codruta, iubitul acesteia - Stefan, prietena cea mai buna - Adriana Vlad, Calin Geambasu si Xenti Runceanu, colegii de-o viata ai regretatei cantarete. Asa cum cere obiceiul, ei au aprins o lumanare si s-au rugat pentru iertarea pacatelor prietenei lor, pe care o vor conduce maine pe ultimul sau drum, la Cimitirul "Sfanta Vineri", unde Malina isi va gasi odihna. O singura persoana nu si-a facut aparitia ieri la capela si, din cate se pare, nu o va face nici in ceasul al 12-lea, la inmormantare.

45.000 de euro intr-o luna! Andreea Balan, record de incasari. Andreea Balan va face luna aceasta un maraton concertistic. Aproape in fiecare seara cantareata sustine cate un recital, show-uri private in aer liber sau cantari in cadrul petrecerilor de sfarsit de an, iar efortul sau va fi rasplatit pe masura. Dupa ce va sustine 18 cantari pe tot parcursul lunii, iar pentru fiecare va percepe o taxa de 1.500 de euro, Andreea va atinge apogeul in seara de Revelion, cand va urca pe sase scene diferite si va incasa de sase ori cate 3.000 de euro. In total, in doar 31 de zile calendaristice si mult mai putine de munca efectiva, Andreea isi va ingrosa contul cu 45.000 de euro, respectiv pretul unei masini de lux sau al unui apartament decent in Capitala.

Anna Lesko a marturisit ca noul clip ii aminteste de un fost iubit motociclist! A filmat cu gandul la Marian Ionescu? Videoclipul "Wake Up" a fost regizat de Alex Ceausu. Acesta i-a propus Annei Lesko un scenariu indraznet, in care apar 50 de figuranti, masini tunate si motoare puternice si, spre surprinderea tuturor, artista a acceptat propunerea cu zambetul pe buze. Povestea clipului o prezinta pe Anna Lesko in timp ce se afla la o receptie "scortoasa". Pentru ca nu reuseste sa se acomodeze cu ceilalti invitati, respectiv persoanele din lumea buna, decide sa-si cheme gasca de prieteni vitezomani pasionati de motoare la petrecerea simandicoasa.

Elena Gheorghe si fiul ei au parasit rezerva de lux in care si-au petrecut primele cinci zile impreuna! Sexy-mamica a purtat pantaloni scurti la externare. Dupa cinci zile de la nastere, Elena Gheorghe si pustiul ei, Nicolas, au parasit clinica privata in care au fost internati. Solista a afisat un look impecabil si extrem de sexy, iar la iesirea din clinica, sotul ei, Cornel, era cel care ducea landoul, ea fiind responsabila cu jucariile bebelusului. Cuplul era insotit de bunicile copilului, care de acum probabil ca vor avea mult de lucru. "Bunicile mi-au fost de mare ajutor pana acum si cu siguranta imi vor fi si de acum inainte, pentru ca vreau sa revin cat mai repede pe scena", a fost prima declaratie a Elenei la externare.