Oana Zavoranu a plans cand si-a amintit cum au batjocorit-o vrajitoarele: "Au pus un sarpe pe mine si mi-au cerut 100.000 de euro". "Mi-a aratat cadavrele mumificate ale familiei de la care isi ia ea puterile. Mi-a spus ca trebuie sa ating sicriele si sa ma multumesc pentru ca nu multa lume are aceasta ocazie. La 12:00 noapte, eu, fata singura, trebuia sa ating cadavre. M-a pus sa inchid ochii si mi-au pus tesaturi sub bluza, si au inceput sa bolboroseasca ceva. La un moment dat am simtit ceva rece si m-am speriat. Era foarte rece si lipicios, am crezut ca e un animal. Eram extrem de slabita atunci si ma plimbau din cimitir in cimitir. Imi era teama sa imi imaginez ce se serpuia pe langa mine. Au tasnit 7 broaste si un sarpe, aveam nod in gat, eram terifiata. Ele erau transpuse, in ritual, au un teatru in ele! Sarpele s-a incolocit in jurul meu si broastele sareau peste tot. Am intrebat "Ce e asta?" si ele au spus ca a iesit Diavolul din mine, dar nu tot. Ca sa mai ia bani. Au spus ca mama si tatal Diavolului inca mai sunt in mine.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Monica Gabor face dezvaluri in premiera! "Eu si iubitul meu din SUA formam deja o familie! Sper ca Iri sa ma lase de Craciun alaturi de Irina!". Fosta diva de la Izvorani a stat de vorba cu ziaristii si a facut marturisiri despre viata ei, dar si despre cum isi va petrce sarbatorile de iarna. "Eu si iubitul meu formam deja o familie", a spus Moni despre relatia pe care o are cu omul de afaceri chinez. Se pare ca viata in SUA ii este prielnica fostei sotii a lui Irinel Columbeanu. "Am de gand sa fac Craciunul alaturi de Irina, sper sa se poata acest lucru. Foarte curand ea va fi alaturi de mine in SUA. Trebuie sa reusesc pentru ea", a spus Moni despre revenirea ei in tara. Se pare ca fosta doamna de la Izvorani are mai multe oferte din tara carora crede ca le va da curs. "Am venit in tara si sper sa stau cat de mult. Am si anumite oferte de job pentru ca de aceea am venit. Acum am mai multe locuri pe care le pot numi casa, dar totusi locuiesc in SUA", a mai dezvaluit fosta doamna Columbeanu.

Sandra Stoicescu a devenit mamica?! Jurnalista a adoptat un baietel de trei ani si jumatate! De aproape doua decenii, Sandra Stoicescu este "mama ranitilor". Organizeaza campanii umanitare, evenimente de strangere de fonduri, pune umarul la treaba si construieste case pentru sinistrati, face lobby si viziteaza zone periculoase de peste hotare pentru a ajuta copii defavorizati si cate si mai cate. Ei bine, o intamplare petrecuta in urma cu cateva zile a schimbat total prioritatile din viata moderatoarei TV, dupa ce aceasta a devenit mamica unui copil. Este vorba despre un baietel de trei ani si jumatate, un pusti simpatic care i s-a lipit iremediabil de suflet vedetei TV. Apropiatii vedetei ne-au marturisit ca micutul este originar din Bacau si provine dintr-o familie amarata, cu multi copii. Intalnirea dintre vedeta TV si baietelul norocos s-a produs intr-una dintre nenumaratele vizite pe care Sandra le-a intreprins in Moldova, in cea mai defavorizata zona a tarii, in calitatea sa de presedinte al Fundatiei "Mereu Aproape".

Milionarii s-au duelat in panze! Granzii au licitat "la greu" pentru picturi de coletie. Miercuri seara, la Ateneul Roman a fost forfota. Casa Artmark a vrut sa celebreze trei ani de infiintare printr-o licitatie de zile mari. Sub titulatura "Licitatia Aniversara de Iarna 2011", evenimentul a fost un real succes, atingandu-se o rata de adjudecare de 99,3% din numarul loturilor, pentru o suma totala de 1.605.350 de euro. Practic, dintre cele 142 de tablouri licitate s-au vandut 141. Cea mai ridicata valoare atinsa a fost de 290.000 de euro, pentru tabloul "In iatac", o opera remarcabila a lui Nicolae Tonitza. Suma reprezinta un record de autor, dar si un record al casei de licitatii amintite. Castigatorul nu a dorit sa isi decline identitatea, dar in sala se zvonea ca superba pictura fusese disputata intens de familia Burton si de un alt colectionar cunoscut. De altfel, Tina Burton si fiica acesteia, Adda, au mai dat o lovitura de colectie, anul trecut, tot in aceasta perioada, cu o panza de Grigorescu.

Delia, Anna Lesko, Andreea D. si Lora au facut show pentru copiii orfani! Si-au etalat fesele in scop caritabil. Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, in luna cadourilor, peste tot in lume artistii se unesc pentru a strange bani pentru persoanele defavorizate si in special pentru copiii nevoiasi. Nici artistii de la noi nu sunt mai prejos si demonstreaza ca pot pune umarul la ajutorarea micutilor care il asteapta cu emotie pe Mosul. Astfel, mai multi artisti de top ai momentului au raspuns afirmativ la initiativa Fundatiei "Metropolis" si au acceptat sa cante gratis pe aceeasi scena, in clubul Princess din Regie. Connect-R, Delia Matache, Chilian, DJ Sava & Andreea D., Anna Lesko, Nick Kamarera & Alinka si Lora au demonstrat ca nu doar onorariile ii motiveaza atunci cand sunt in fata publicului si pot canta la fel de patimas sau poate chiar mai cu ardoare pentru o cauza nobila.

Doina Spataru, mama Malinei Olinescu, socheaza: "Nu stiu daca o sa ma mai gasiti dupa inmormantarea ei!". Invitata in platoul "Acces Direct" pentru a vorbi despre ce s-a intamplat in noaptea fatidica in care Malina a murit, ea a facut si un comentariu uluitor, care i-a lasat cu gura cascata pe toti. Calin Geambasu a rugat-o pe moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe, sa discute lucruri mai importante despre inmormantarea Malinei, sa comenteze pe larg cauzele mortii ei, moment in care Doina Spataru a socat. "Dupa inmormantarea Malinei nu se stie daca o sa ma mai gasiti. Mare noroc am ca o mai am pe Codruta, altfel cine stie ce as fi facut", a spus ea.