Uite ce buna e Madalina Pamfile! I s-au vazut sanii si fundul in direct, la TV! Madalina Pamfile, tanara despre care s-a spus ca ar fi avut o relatie cu Radu Mazare, a fost la masaj. Fostul "iepuras" s-a intins pe patul special si a stat cuminte in timp ce doua maini dibace ii masau corpul. Un san al Madalinei s-a vazut cand s-a ridicat de pe pat pentru a acorda un interviu echipei "Drept la tinta". Nici funduletul elevei de la "Monnet" nu a fost prea acoperit. La masaj, fesele ei se puteau vedea cu usurinta, chiar daca au fost acoperite cu un prosopel negru si un slip minuscul.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

"Tribunul" a intrat in gura vrajitoarelor! Vanessa si Melissa sustin ca Vadim Tudor a apelat la magie pentru potenta si pentru postul de presedinte. Vrajitoarele acuzate ca au escrocat-o pe Oana Zavoranu, storcand-o de sute de mii de euro, sustin ca pana si europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a apelat la magie pentru a scapa de impotenta si pentru a avea noroc in alegeri. Melissa si Vanessa spun ca presedintele Partidului Romania Mare a fost ajutat de vrajitoarea Lucretia, specializata in rezolvarea disfunctiilor sexuale si vindecarea bolilor grave. CANCAN a intrat in posesia unor mesaje de-a dreptul halucinante, in care vrajitoarele Vanessa si Melissa sustin ca il au la mana pe politicianul Corneliu Vadim Tudor. In schimbul de SMS-uri dintre Oana Zavoranu si Dalida Roxana Cioaca, alias Vanessa, vrajitoarea se erijeaza in consilier de imagine al vedetei, dandu-i sfaturi pretioase.

Prima sedinta foto a Nicoletei dupa ce a nascut! Surorile Luciu si-au scos sanii la inaintare! Nicoleta Luciu a revenit deja pe podiumul de prezentare, intr-un club din Bucuresti. A anuntat si ca vrea sa se apuce din nou de cantat si ca are de gand sa isi deschida propria afacere. Dar, pana la lucrurile marete de anul viitor, Nicoleta a trecut la sedinte foto pentru colectia de sarbatori a unei case de moda. Nicoleta a fost ceva mai sobra si doar una dintre tinute ii lasa sa se vada foarte tare decolteul. Sora ei, Iuliana, nu pare sa fi avut insa nicio retinere, iar rochiile pe care le-a purtat au fost foarte scurte si cu vedere la sani.

Moni a reusit sa se imparta de sarbatori intre fiica si logodnic! Si-a facut planuri de Revelion cu iubitul chinez. Viata Monicai, dupa divort, se imparte intre Los Angeles, acolo unde locuieste impreuna cu actualul ei iubit, Mr. Lhamo, si Izvorani, unde se afla fiica sa. Astfel, vedeta incearca sa faca fata cu succes situatiei, desi vine sa o vada pe Irinuca mult mai rar decat i-a permis instanta, in urma separarii de Irinel Columbeanu. Totusi, vedeta va petrece 12 zile cu fiica ei, in perioada sarbatorilor, desi se vede clar ca regreta ca nu poate fi in aceasta perioada si cu iubitul chinez, cel alaturi de care a petrecut Craciunul si Revelionul anul trecut. Totusi, planurile lor pentru trecerea in noul an raman neafectate, nu de alta, dar chinezii sarbatoresc Revelionul in perioada 17 ianuarie - 19 februarie, atunci cand este Luna Noua ("Yuan Tan"). "Suntem foarte bine impreuna si ma asteapta sa ma intorc in America. Noroc ca el este de alta nationalitate si mai avem si alte sarbatori pe care le putem petrece impreuna", a declarat Moni la un eveniment monden.

Inna si-a facut bilantul reusitelor de la lansarea pe plan international! A produs 8.000.000 euro in doi ani. "Inna este cel mai profitabil produs romanesc de export", cum o descriau jurnalistii britanici in "The Guardian". Aprecierea nu este departe de adevar daca se iau in calcul toate reusitele artistei din ultimii doi ani. Potrivit unui bilant realizat la comanda echipei ei, la jumatatea acestui an, din 2009 incoace, Inna a produs peste 8.000.000 de euro, fara sa se ia in calcul contractele publicitare si aparitiile televizate, dar din care insa se vor scadea procentele compozitorilor si casei de discuri. Aceasta este suma totala a incasarilor pe concerte si vanzari de discuri. Mai exact, cele 500.000 de copii ale albumului "Hot" au fost vandute cu 10 euro in medie, aducandu-i incasari estimative de cinci milioane de euro. La cele cinci milioane se adauga cel putin trei, bani proveniti din cele peste 200 de concerte cu un onorariu estimat la 15.000 de euro pe concert. Tariful perceput de artista a oscilat in decursul timpului si in functie de eveniment intre 10.000 si 30.000 de euro si, potrivit surselor noastre, show-ul de Revelion ii va aduce o incasare-record de 70.000 de euro.

Minodora a dat jos 14 kilograme! Vezi cum arata si cat cantareste acum! La provocarea lui Maruta, Minodora a trecut la slabit, pentru ca voia, dupa 14 ani, sa se imbrace de Craciun intr-o rochie. Minodora a mancat numai alimente de regim, a facut miscare foarte multa si a reusit sa slabeasca 14 kilograme, desi provocarea era pentru 15. "Sunt multumita ca nu imi atarna carnea, ca de asta imi era frica", a spus Minodora la "Happy Hour", unde a venit imbracata intr-o rochie daruita de Cori Gramescu, cea care a antrenat-o. Cantareata a ponit de la 94 de kilograme si are acum 81. Vrea sa ajunga la 70.