Andreea Marin la Revolutie: "Eram intr-o tabara de matematica! Mi-e dor de guma cu surprize si pufuletii de atunci". Andreea Marin si-a readus aminte momente grele din copilarile, din '89, de la Revolutie, dar si momentele vesele petrecute in tabara de matematica de la Piatra Neamt. "Zana" a recunoscut ca s-ar fi putut face profesoara daca vremurile nu se schimbau.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Moni a plecat de la Izvorani cu o mini-colectie de ceasuri de 120.000 de euro. Nedespartita de cadourile de la Iri. Se declara extrem de fericita in relatia cu milionarul chinez si radiaza cand vorbeste de viata ei de peste Ocean si, cu toate acestea, pastreaza inca amintiri ale fostului ei mariaj. Recent, Moni s-a afisat la un eveniment monden purtand un ceas din aur cu diamante, un dar special facut de Irinel Columbeanu pe vremea cand erau impreuna. Acesta este doar una dintre cele trei piese exclusiviste pe care Moni le-a pastrat dupa divort.

Traistariu a iesit castigator din scandalul cu doua case de discuri din Germania si Grecia. A primit 24.000 de euro inainte de Craciun. Traistariu continua sa faca bani de pe urma melodiei "Tornero", astfel ca doua case de discuri din Germania si Grecia au incercat sa-l traga pe sfoara, inregistrand piesa pe numele lor si privandu-l astfel de banii proveniti din drepturile de autor. Solistul i-a amenintat cu tribunalul si a primit retroactiv o suma frumusica.

Artista traieste un cosmar de un an si sapte luni. Celia, din nou in doliu! In decurs de un an si sapte luni, cantareata Celia si-a inmormantat trei rude foarte dragi, ajungand sa aiba senzatia ca traieste un vis urat din care, parca, nu se mai trezeste. Strabunicul, tatal si bunicul. Acestea sunt cele trei persoane apropiate si foarte dragi pe care Celia le-a plans si le-a condus pe ultimul drum intr-un an si jumatate. Ultimul eveniment de acest gen s-a petrecut saptamana aceasta, cand artista a primit un apel telefonic de acasa, de la Deva, si a fost instiintata ca s-a stins si bunicul sau.

Fostul vicepresedinte al Partidei Romilor a lasat in paragina trei Rolls-Royce-uri de colectie. Bijuteriile milionarului Haliu. CANCAN prezinta detalii incredibile despre unul dintre cei mai discreti milionari ai Romaniei, care prefera sa stea departe de ochii presei. Niculae Haliu, care a ridicat la marginea Capitalei un cartier ce ii poarta numele, a ajuns sa-si tina limuzinele de colectie in paragina, in parcarea unui centru comercial, fiindca nu a mai avut loc pentru acestea in imensul sau garaj.

Zavoranca face misto de ineptiile vrajitoarelor: "M-am iubit cu fiul Bratarei prin Hawaii, m-a sarutat, si ce saruturi... pe gat, peste tot". Dupa ce vrajitoarea Bratara a spus ca Oana Zavoranu s-a iubit fiul ei, Buzea Craif, vedeta a facut misto de declaratiile ei si a continuat jocul lor murdar. Oana Zavoranu continua sa le rada in nas vrajitoarelor dupa ce a castigat prima lupta in justitie si face misto de ele pe fata.