Mos Craciun exista! Oana si Marioara Zavoranu s-au impacat in Ajunul Craciunului! Oana Zavoranu si-a tinut din nou mama pe jar, dar i-a facut o surpriza frumoasa si a venit sa petreaca Craciunul impreuna. Vedeta i-a dat mii de emotii Marioarei Zavoranu, cand nu a aparut prin culoarul pe care vin invitatii emisiunii Cancan Tv si a venit prin spatele mamei sale. Frumoasa bruneta a venit foarte fericita, s-a pus pe canapea si a inceput sa depene amintiri din copilaria ei, impreuna cu mama ei. Oana ne-a aratat inca o data ca era si o copila zglobie si a povestit ce prostioare facea, de la vecina caruia ii facea zile fripte, pana la boacanele din timpul scolii.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Anca Turcasiu, despre singura ei aparitie topless, in filmul "Miss litoral" din 1990: "Eram pudica, dar am acceptat sa-mi dau jos sutienul. Acum n-as mai face-o!" Cum au reusit s-o convinga producatorii peliculei sa ramana fara sutien intr-o secventa din film? "Aveam 20 de ani, asta era scenariul. M-a convins Mircea Muresan. Cu toate ca eram extrem de pudica, am acceptat. Acum nu as mai face-o, pentru ca am cu 22 de ani mai mult", ne-a marturisit Anca Turcasiu. Chiar daca nu i s-a facut o oferta concreta de a poza goala in celebra publicatie dedicata barbatilor "Playboy", Anca recunoaste ca au existat niste tachinari in acest sens. "M-au abordat diverse persoane mai pe ocolite, dar, daca nu am facut-o pana la varsta asta, nu o voi face nici de acum inainte, pentru ca nu acesta este scopul meu in viata, de a ma expune fara haine", ne-a mai spus vedeta, care nu regreta singura ei aparitie seminud, din filmul "Miss Litoral", in care i s-au vazut sanii.

Adela Popescu si Radu Valcan si-au cumparat bradut "viu". Se pregatesc pentru primul Craciun in casa noua! Adela Popescu sI Radu Valcan au toate motivele din lume pentru a pregati un Craciun ceva mai deosebit decat in trecut. Anul acesta, Adela si Radu s-au mutat in casa noua, respectiv intr-o vila amplasata in zona Pipera, pe care au amenajat-o dupa gustul lor, dupa ce au colindat magazinele de mobila sI decoratiuni. Zilele trecute, cele doua vedete de la Pro TV au luat-o insa de la capat, de acesta data pentru cumparaturile de Craciun, una dintre opriri avand loc fix la un targul de brazi. Fara sa stie ca paparazzii sunt pe urmele lor, Adela si Radu s-au invartit printre exponate, au comparat calitatea pomilor, ca intr-un final sa aleaga un bradut "eco" in ghiveci, pe care vor putea sa il planteze in propria lor curte.

Uite ce bine seamana cantareata cu cea care i-a dat viata! Inna, cu mama de mana la concert! Mare, surpriza, mare pentru "kissomani", la "implinirea" celor 500.000 de fani pe Facebook: Inna a mers in studio, unde a cantat "la rece" impreuna cu trupa ei. Nimeni n-a stiut ca recitalul transmis live pe internet o are ca invitata pe cea mai bine cotata cantareata din Romania, iar prezenta ei in studio a fost pastrata secreta pana in ultimul moment! Dar odata cu sosirea cantaretei, cei prezenti au putut-o remarca si pe mama acesteia, pe care initial au crezut-o o sora sau o verisoara, mama Innei fiind foarte tanara. Profitand de faptul ca de Craciun sta acasa, cantareata si-a luat mama peste tot, inclusiv in studioul Kiss FM, unde le-a cantat fanilor alesi pe spranceana colinde si piese din repertoriul ei, care au ajuns in toate topurile internationale.

Mihaela Radulescu, "rapita" de un fan in timpul unui interviu! "Incident" de circulatie in parcare. Diva si-a dat intalnire cu prezentatoarea emisiunii, Roxana Ciuhulescu, intr-o piata destul de circulata din Capitala si s-au pus la taclale. Au mai fost insa si pauze, nu neaparat voite. La un moment dat, in timp vorbea despre bolidul ei, Mihaela a fost luata prin surprindere de un admirator, care a dorit o fotografie de pus in rama. Raduleasca a acceptat cu placere, au zambit amandoi larg, iar la plecare, entuziasmat din cale-afara, barbatul i-a sarutat mana vedetei.

Ramona Gabor scoate bani din banca sa mearga la manichiura. E fericita ca nu a ajuns la "fundul sacului"! Fara a fi insotita de sora ei Monica sau de vreo prietena, Ramona Gabor a dat fuguta la o banca din centrul orasului pentru a scoate cativa bani pentru a merge la un salon de infrumusetare. Daca ne luam dupa expresia fetei, se pare ca Ramona nu a ajuns inca la "fundul sacului". Nu e clar cine ii alimenteaza contul de fiecare data, cert este ca fotomodelul inca nu duce lipsa de finante. Dupa ce a scos banii necesar, bruneta a dat fuguta catre un centru de infrumusetare, pentru a-si face ultimele "retusuri" inainte de Sarbatori.