Un basarabean deschisese in Bucuresti cele mai tari case de toleranta din Romania si isi filma toti clientii importanti! "Fima", regele bordelurilor. De cateva zile, lumea buna a Capitalei a inceput sa fiarba. Totul a pornit de la o arestare, aparent banala, care insa poate scoate la iveala secrete grele ale unor persoane importante din politica, afaceri sau sport, clienti ai unei retele de bordeluri de lux controlate de un fost luptator din trupele speciale: rusul Efim Potval, poreclit Fima. Supranumit si Regele bordelurilor, rusul a avut grija ca in toti anii in care stabilimentele lui au functionat sa aiba o asa-numita "polita de asigurare" si si-a filmat toti clientii. Efim Podval, in varsta de 52 de ani, cunoscut sub numele de Fima, a venit in Romana in 2005, cu scopul declarat de a infiinta mai multe baruri. In felul sau, basarabeanul s-a tinut de cuvant si a deschis primul sau "bar" pe strada Moeciu, in sectorul 1. In localul respectiv a inceput, insa, sa functioneze un bordel in toata regula. Inca de la inceput, "Fima" a tintit sus si a facut tot posibilul sa-si selecteze clientela in asa fel incat casa de toleranta sa fie frecventata numai de barbati din categoria VIP.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce nu s-a vazut la finala "Vocea Romaniei"! Laura Cosoi isi incuraja iubitul in timp ce isi punea mainile senzual pe fund! Actrita i-a incurajat cu mare succes pe Smiley si pe concurentul din echipa sa, Stefan Stan, cel care a si castigat marele premiu al show-ului de la PRO TV. In pauzele de publicitate, Laura mergea la Smiley si ii dadea sfaturi sau ii mai spunea cate o vorba buna. Frumoasa blondina a purtat o tinuta provocatoare: pantaloni mulati, un tricou si o pereche de botine inalte. Laura a vrut sa se asigure in permanenta ca pantalonii sunt perfect intinsi pe fundul ei bombat, astfel ca isi trecea periodic mana peste fese ca sa verifice daca totul este ok.

Dani Otil despre casatoria cu Mihaela Radulescu: "Sunt deja cu un picior in groapa". Dani Otil si Mihaela Radulescu au ganduri de casatorie? Cele doua vedete au o relatie frumoasa si se pare ca se gandesc sa o oficializeze. Interpreta de muzica populara Daniela Condurache a batut apropouri spunand ca are de gand sa ii gaseasca o sotie matinalului de la Antena 1. Dani Otil a refuzat discret. "Sunt deja cu un picior in groapa, dar multumesc", a declarat el.

Bianca nu stie ce i se pregateste! "Printul" i-a luat o rochie de Revelion si o duce intr-o destinatie secreta. "Printul" Cristea si-a impartit in doua reprize sarbatoarea Craciunului. Daca in Ajun a petrecut alaturi de fiica sa, Rania, si de mama ei, Denisa Nechifor, impodobind bradul, imediat dupa ce a facut pe "Mosul" fotbalistul a revenit in bratele iubitei sale, Bianca Dragusanu. Sportivul si asistenta lui Capatos au luat drumul plaiurilor moldave in ziua de Craciun, pentru patru zile de liniste la Iasi. Amorezii au fost primiti cum se cuvine de catre familia lui Cristea, cu bucate alese, traditionale zonei. Insa, se pare ca modelul ar fi avut grija de silueta sa si nu s-a pierdut in fata preparatelor culinare, mancand doar piept de pui si gogonele. Bianca l-a tinut din scurt si pe Adrian, pentru ca, dupa cele patru zile petrecute la Iasi, cei doi sa se laude ca nu au luat niciun kilogram in plus. Pentru Bianca, regimul pe baza de pui si muraturi s-a dovedit a fi inspirat, altfel vedeta ar fi riscat sa aiba probleme cu cadoul pe care l-a primit de la iubitul ei. Conform unor apropiati ai cuplului, Cristea a lucrat meticulos weekendul trecut si a surprins-o intr-un mod placut pe iubita sa. "Printul" i-a facut Biancai cadou o rochie de culoare rosie, de la o casa de moda foarte cunoscuta, plus o bratara Vendome. "Atentiile" pentru asistenta lui Capatos nu s-au incheiat aici.

Dupa terminarea concertului, Andreea Balan nu a mai iesit din toaleta clubului! Vezi de ce. Dupa ce a sustinut un concert incendiar cu miscari provocatoare, Andreea Balan s-a refugiat mai multe clipe in toaleta clubului in care a fost chemata de fani. Artista a gasit un catel in toaleta, lasat acolo de stapana lui care se distra in club, si s-a oprit sa se joace cu el. "Nu-i asa ca e dragalas foc? Avea costum de Mos Craciun si statea cumintel pe covorasul lui in asteptarea stapanei care dansa", a postat Andreea pe pagina ei de Facebook.

Primele fotografii dupa operatie! Andreea Popescu are inca fata vanata si tumefiata. Ieri dupa-amiaza, Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache, a iesit la cumparaturi intr-un centru comercial. La doar o saptamana de la interventia chirurgicala complicata pe care a suferit-o la nivelul fetei, bruneta era aproape de nerecunoscut. Dupa zile in care nu s-a putut atinge de mancare si s-a tavalit de durere, singura ei alinare fiind compania lui Rares, iubitul ei, viata Andreei a reintrat pe un fagas normal. Doar semnele operatiei, destul de pronuntate, ii mai amintesc de calvar. Fizionomia dansatoarei este usor schimbata de umflaturile vizibile, care dau pometilor si barbiei o forma complet diferita, si de vanataile profunde din jurul ochilor. Acestea marcheaza locurile din care i-au fost extirpate cicatricile, fata ei trecand printr-un proces de reconstructie. Insa toate acestea sunt trecatoare si, odata incheiata perioada de recuperare, fata Andreei va arata ca si cum nu ar fi fost niciodata distrusa. La varsta de trei ani, bruneta a cazut prada coltilor unui caine speriat, accident care i-a lasat urme adanci.