Vezi aici in ce ipostaze neobisnuite au fost prinse vedetele noastre in 2011! 16 fotografii pe care n-ar fi vrut sa le vada niciodata in ziare! Nu-i lucru simplu sa pastrezi o imagine publica imaculata, mai ales daca te invarti intr-un mediu precum showbizul romanesc. Cu toate astea, multe dintre vedetele noastre viseaza sa sa afiseze mereu in ipostaze perfecte, iar unele chiar se supara atunci cand sunt prinse de paparazzi pe picior gresit. In 2011, in CANCAN s-au regasit multe fotografii pe care vedetele n-ar fi vrut sa le vada niciodata in paginile unui ziar. Iata mai jos o selectie a celor mai neplacute momente surprinse de aparatele de fotografiat.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andrei Leonte are factorul X! El este castigatorul marelui premiu de 200.000 de euro! Merita? Showul X Factor si-a desemnat castigatorul. Andrei Leonte este cel care a castigat premiul cel mare de 200.000 de euro. El a fost preferatul publicului care l-a votat in procent de 51%. Pe locul 3 cu un procent de 16,5% s-a clasat Iulian Vasile. Bataia pentru locul intai a fost foarte stransa intrucat Alin Vaduva care s-a clasat pe locul 2 a avut un procent de 49%, iar locul intai a fost castigat cu un procent de 51%. Andrei Leonte a fost in echipa lui Mihai Morar si are cea mai buna voce, cea mai buna atitudine si cel care a acumulat cele mai multe voturi, ceea ce l-a dus pe primul loc. "Va multumesc din suflet" a fost declaratia de la finalul show-ului de la Antena 1 a lui Andrei Leonte.

Uite cum s-au distrat romanii la Vanghelion! Unii si-au protejat timpanele cu dopuri de urechi! Sute de bucuresteni au ales sa treaca in noul an la petrecerea de Revelion organizata de primarul Marian Vanghelie. Oamenii au dansat, au mancat si s-au simtit bine. Daca unii nu au stat o clipa si au fost mereu pe ringul de dans, altii au vrut sa isi protejeze timpanele de muzica puternica si au venit pregatiti cu dopuri de urechi. Toni Braxton nu a reusit sa ii impresioneze prea mult pe cei prezenti la petrecere, cei mai multi dintre ei preferand sa stea la masa si sa savureze bucatele din farfurie.

Razi de pici sub masa! Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu s-au apucat de facut carnati! Cove a pus-o pe Sanzi sa sufle in mat! Uite cum s-au descurcat! Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu au fost puse sa faca carnati, in direct, la petrecerea de Revelion de la Kanal D. Fetele au recunoscut ca se pricep doar la mancat si ca nu au mai pregatit niciodata carnati. Frumoasa blonda a trecut imediat la treaba, a fost pusa sa dea prin masina de tocat carnea pentru carnati si chiar daca nu a mai facut asta niciodata, nu a dat inapoi. Mai greu de convins a fost Cristina Pana, care nu a vrut sa umfle matul pentru carnati asa cum se obisnuieste. Pentru a reusi sa pregateasca si ele un carnat, Sanziana a pus ea mana pe mat si l-a umflat.

Adelina Pestritu a chefuit tare de Revelion! "Anul nou a inceput foarte frumos". Adelina Pestritu s-a distrat de minune in noaptea de Revelion. Frumoasa vedeta de la Kanal D a petrecut alaturi de prieteni si spune ca este foarte multumita de cum a inceput anul 2012. Ea a dormit pana tarziu, dupa care a intrat pe Facebook pentru a le face urari prietenilor. "Buna dimineata" si La Multi Ani pentru 2012! Sa aveti un an minunat cu multe impliniri!! Al meu a inceput frumos!", a scris Adelina.

Topul vedetelor care au castigat cei mai multi bani in 2011. N-o sa-ti vina sa crezi: Fuego a luat mai mult decat Loredana! La sfarsitul anului vedetele autohtone fac monetarul, iar impresarii se lauda cu incasari record in 2011. Totusi anul 2011 a fost mai sarac decat 2010 pentru multi dintre artistii romani. Criza si-a pus amprenta si pe buzunarul organizatorilor interni, dar si internationali. Anul acesta nu exista niciun milionar in euro printre vedete. Loredana Groza a avut un an plin ce evenimente, artista oferind doua tipuri de concerte, cu sau fara orchestra, onorariul fiind cuprins intre 5.000 si 15.000 de euro, in functie de eveniment. La sfarsit de an, cantareata a ramas in buzunar cu 250.000 de euro, impartind locul 5 al topului celor mai bine platiti artisti romani cu Sefan Banica Jr. Spre deosebire de artista, cantaretul nu s-a preocupat de cariera sa muzicala, castigand in urma aparitiilor tv 140.000 de euro. Artistul de pe locul 4 este o surpriza pentru toata lumea, Fuego castiga intre 2.000-3.000 in Romania pentru un concert, iar in Moldova onorariul se dubleaza. Cantaretul a castigat anul acesta peste 400.000 de euro.