A tras-o cu sania si a plimbat-o cu ATV-ul: "Nila" i-a facut Crudutei toate poftele de Revelion. Gigi Becali a incercat din rasputeri sa ii desparta, dar, din pacate pentru el, Mihai Costea si Daniela Crudu sunt mai fericiti ca oricand. "Nila" si Cruduta se iubesc cu pasiune, lucru dovedit si de vacanta de vis pe care cei doi au avut-o la Predeal. Fratii Costea au inchiriat o cabana si si-au dus iubitele pentru cateva zile de distractie, care a culminat cu petrecerea noptii de Revelion. In timp ce Florin si Ada Nechita au fost mai discreti, Mihai si Daniela s-au comportat ca doi proaspat indragostiti si nu s-au despartit nici macar o clipa unul de celalalt. Cea mai mare atractie a fost reprezentata de plimbarile cu ATV-ul, iar cand distractia nu a fost motorizata, Costea junior si-a pus muschii la contributie pentru a o trage cu sania pe asistenta lui Capatos.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iri a luat foc cand a aflat ca Moni i-a dus fiica la cazinou "Nu pot sa-mi imaginez un loc mai nepotrivit pentru Irina". Peste tot in lume, clientii cazinourilor trebuie sa fie majori si sa prezinte buletinul la intrare. Nu si in Romania. Sau cel putin asta reiese din faptul ca un copil de cinci ani a avut acces intr-un astfel de asezamant, printre dispozitivele destinate jocurilor de noroc. Este vorba despre Irina Columbeanu. Fetita si-a petrecut Revelionul la Casa Vernescu alaturi de mama si matusa ei, Monica, respectiv Ramona Gabor, care au reusit sa obtina o derogare de la regulamentul de ordine interioara al cazinoului. "Irina Columbeanu a fost singurul copil aflat in cazinou in noaptea de Anul Nou", ne-a declarat o sursa din local. Cheful, care a inceput dupa ora zece seara, nu a avut loc in vechiul restaurant al cazinoului, in care acum troneaza aparatele de jocuri mecanice, ci in cel nou, amplasat la etaj, alaturi de rulete.

Traian Basescu si sotia sa au petrecut Anul Nou la Predeal, cu fruntasii partidului! Au ajuns primii la Revelion. Sefii celor mai importante trei institutii din Romania - Presedintia, Senatul si Camera Deputatilor - s-au aflat la aceeasi masa de Anul Nou, intr-un restaurant select din Predeal. Traian Basescu si sotia sa, Maria, au ajuns cei dintai la local. Prima doamna a facut senzatie cu rochia eleganta de culoarea smaraldului, lunga pana la glezne, in timp ce Roberta Anastase si sotia lui Vasile Blaga au optat pentru tinute de culori inchise. La scurt timp, au ajuns la restaurant si Elena Udrea si sotul sau, Dorin Cocos. Pentru Revelionul 2012, atat ministrul Turismului, cat si sefa Camerei Deputatilor au optat pentru o coafura cu bucle.

Dimineata se iubeau, iar seara s-au luat la bataie! Turcu Jr. a tras-o de par, Memelusa i-a dat o palma. "Nu aduce anul ce aduce ceasul" e o vorba cum nu se poate mai potrivita pentru Marius Turcu si Teodora Stoica. Daca nu demult cei doi erau iubiti si se sarutau romantic pe malul lacului Herastrau, acum ei sunt la cutite. Cea mai recenta intalnire dintre Turcu Jr. si Memelusa, la final de 2011, a fost una cu scantei si s-a lasat cu un scandal de proportii. Desi joi noaptea au fost impreuna in club, unde au petrecut si au plecat in zori tinandu-se de mana, vineri seara, lucrurile au luat-o razna. Fiul cel mic al lui Vasile Turcu a iesit singur intr-un club din Brasov. La un moment dat, acolo si-a facut aparitia si Teodora Stoica, impreuna cu un grup de amici.

Adelina Pestritu, profit maxim in noaptea de Revelion! A "produs" 3.000 ? la o nunta tiganeasca. Pentru artistii si trupele de la noi, Revelionul este un prilej perfect sa-si rotunjeasca bugetul, astfel ca participa la cat mai multe spectacole, unde, in functie de cota, strang mii sau chiar zeci de mii de euro. Putina lume s-ar gandi insa ca Adelina Pestritu ar putea face atatia bani la petrecerea dintre ani. Fosta doamna Varciu a primit insa o oferta extrem de tentanta, de a juca rolul de MC la o nunta tiganeasca, care s-a desfasurat intr-un restaurant de lux de langa Bucuresti. Pe langa suma considerabila pe care mirii erau dispusi sa o plateasca pentru serviciile brunetei, acestia i-au rezervat si o masa, dandu-i posibilitatea sa vina insotita de cativa prieteni.

"Printul" si-a dus iubita la plaja in mijlocul iernii! Bianca a facut senzatie cu noua rochie in Dubai. Dupa ce de Craciun a dus-o alaturi de familia lui la Iasi, Adrian Cristea i-a promis Biancai ca se va revansa de Revelion. Iar ca sa demonstreze ca nu glumeste, "Printul" i-a cumparat iubitei o rochie pe care i-a cerut sa o poarte la trecerea dintre ani, cu mentiunea ca din bagaje sa nu ii lipseasca nici costumul de baie. Asistenta lui Capatos si-a aflat destinatia surpriza abia in drum spre aeroport: cei doi au facut Revelionul la Dubai.