Doinita Oancea ascunde o poveste de viata socanta. Mariaj de doi ani cu propriul var. Doinita Oancea are in trecutul sau un capitol de viata surprinzator care a iesit abia acum la lumina, la opt ani de la producerea lui. In anul 2004, cu mult timp inainte sa devina celebra datorita rolul Minodorei din telenovela "Inima de tigan", actrita a fost casatorita cu verisorul ei, Gabi Marian Oancea, cu acte in regula. "M-am casatorit in 2004. Faptic, casnicia a durat cateva luni. Scriptic, doi ani, respectiv pana in 2006, cand l-am chemat in judecata sa incheiem socotelile. Nu am vorbit pana acum despre casatorie pentru ca nu vorbesc despre viata mea, pentru ca nu am fost intrebata si nici nu eram persoana publica atunci cand s-a intamplat. M-am casatorit la 22-23 de ani (n.r.-21 dupa calculele noastre), a fost ceva rapid, o nebunie de moment care nu a mers. Cauza, nepotrivire de caracter", ne-a marturisit Doinita, uitand sa precizeze un amanunt exploziv, care ne-a fost relatat de aceeasi persoana care ne-a servit primul pont. Gabi Marian Oancea, fostul sot al Doinitei, este chiar varul actritei, casatoria celor doi fiind un aranjament care a fost incheiat contra sumei de 200 de euro.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

"Printul" Cristea a avut concurenta de temut printre printii reali din Emirate! Bianca, la un pas sa fie rapita in Dubai! Cele cateva zile pe care Cristea si Bianca le-au petrecut in Dubai nu au fost lipsite de emotii. La fiecare pas, un arab intorcea ochii dupa Bianca, prezenta "exotica" in Emirate. Roscata a fost in centrul atentiei si nu s-a sfiit sa poarte haine cat mai sexy, care nu faceau decat sa-i innebuneasca si mai tare pe adevaratii printi din Dubai. Mai ales cand a aparut pe plaja in cizme, in conditiile in care toata lumea, inclusiv Cristea, purta slapi. Cei doi au fost insotiti in excursie de mai multi prieteni din Cluj si Hunedoara si unul dintre acestia a declarat pentru Cancan.ro ca asistenta lui Capatos a facut senzatie. "Erau cativa foarte insistenti, unul chiar a prins-o de mana, ma si gandeam ca poate iese ceva scandal. Dar nu a fost cazul. Oricum, acolo sunt printi peste tot!", a spus prietenul celor doi. Una peste alta, Bianca le-a declarat tuturor ca este entuziasmata de Dubai, pe care l-a descris ca fiind "maxim". In plus, a facut de toate: petreceri in cluburi de lux, shopping, plaja si plimbari in mall-urile imense.

Robert Turcescu, poze compromitatoare cu o colaboratoare B1 TV. O insala pe Oana Sarbu cu o femeie din viata lui Salam. Robert Turcescu si Oana Sarbu au o relatie de ani buni, chiar daca de multe ori raporturile dintre ei sunt oarecum bizare. Asta pentru ca, desi formeaza un cuplu vechi, cei doi nu se afiseaza aproape niciodata impreuna, vorbesc foarte rar despre relatia lor de dragoste si nici macar nu locuiesc in aceeasi casa. Revista Ciao! prezinta in numarul care a aparut astazi pe piata un subiect incendiar, care ar putea explica de ce jurnalistul prefera sa stea singur, dupa atatia ani de cand este cu artista. Robert Turcescu a fost fotografiat putin dupa miezul noptii alaturi de o misterioasa bruneta, pe care a invitat-o la el acasa. Se pare ca acestia au avut multe de discutat, de vreme ce tanara a parasit casa ziaristului abia a doua zi. Nu este exclusa definitiv varianta sa fi avut chiar o discutie pe teme profesionale, de vreme ce fata a aparut chiar in preajma Craciunului in direct la B1 TV, periculos de aproape de Robert. Ea are legaturi si cu Florin Salam, dar este totusi greu de presupus ca, odata lansat in industria muzicala, Turcescu ar putea colabora cu manelistul.

Costi Ionita a dat-o pe yoga! S-a lasat de carne de frica energiilor negative. Canta, compune, produce si mai nou... mediteaza. Costi Ionita a devenit yogin amator si tinde sa se transforme in unul profesionist. Imbiat de un coleg de la studio, artistul a mers sa vada cum se desfasoara un curs de yoga. Experienta l-a incantat atat de mult incat a decis sa se specializeze in domeniu. Astfel, dintr-un simplu cursant, Ionita a devenit un veritabil practicant, care participa la toate intrunirile si taberele de yoga care se organizeaza in Capitala si in preajma ei. Acum vorbeste frecvent despre spiritualitate, are conceptii de viata radical schimbate si, mai mult, a renuntat sa mai manance carne. Are si o explicatie pentru aceasta decizie. El sustine ca astfel evita sa preia energia negativa a animalului mort. In timp ce el se simte excelent si pare sa-si fi gasit echilibrul, prietenii si cunostintele lui isi fac cruce observand schimbarile din viata, comportamentul si atitudinea lui.

Andreea Popescu are nevoie de psiholog. Noua fata o ingrozeste! Fosta dansatoare a Deliei incepe abia acum sa resimta efectele adverse ale operatiei de reconstructie a fetei pe care a suferit-o in urma cu doua saptamani, intr-o clinica din Paris. Se pare ca durerile au fost cea mai mica dintre probleme... De cateva zile, Andreea se confrunta cu stari contradictorii, ce apar de fiecare data dupa ce se priveste in oglinda. Apropiati ai brunetei ne-au dezvaluit faptul ca aceasta nu reuseste sa se acomodeze cu noul ei chip, inca umflat dupa interventie. De fapt, fizionomia i-a fost schimbata aproape total de implanturile cu grasime facute la nivelul pometilor, la indicatia chirurgului care i-a extirpat zonele afectate de cicatrice. In aceste conditii, dansatoarea are soc dupa soc de cate ori se priveste in oglinda, fapt care ii induce o stare depresiva. "Nu o data a izbucnit in lacrimi incercand sa se recunoasca. Spune continuu ca nu se recunoaste si ca fata ei pare a unui strain. Nici machiajul nu o ajuta foarte mult. Mi-e teama ca depresia sa nu se aprofundeze, asa ca i-am sugerat sa ceara ajutor specializat", ne-a marturisit un apropiat al Andreei. Se pare ca bruneta se gandeste din ce in ce mai des sa apeleze la un psiholog si, recent, chiar s-ar fi programat la o clinica privata din Capitala.

"Taranul cu Maserati", cu o femeie in camera de hotel! Petre Craete o lauda si ii da palme peste fund! "Taranul cu Maserati" nu stie ce sa mai faca pentru a atrage atentia. Petre Craete s-a laudat cu jobul pe care il are, banii pe care i-a strans si s-a luat de Tonciu sau Stelian Ogica. Acum, romanul a vrut sa arate cu ce bunaciune s-a cuplat. In timp ce el vorbeste, ca de obicei, cu camera de filmat, domnisoara sta intinsa pe pat, purtand doar o pereche de chilotei tanga. Ca sa nu se simta ignorata, ea este bagata in seama de Petre Craete, care ii lauda formele, dupa care ii da o palma peste fund.