Uite-o pe Sorana (ex-A.S.I.A.) in costum de baie! "Imi place sa stau goala!" Invitata la emisiunea "Intre prieteni" a Mihaelei Radulescu, Sorana a trecut rapid de la tinuta completa, cu fusta si maiou, la costumul de baie. Mai intai, fosta cantareata a vrut sa se laude cu faptul ca a devenit creatoare de moda si a imbracat o fusta neagra, cu paiete, la care a asortat un maiou garnisit cu flori maro. Pentru sceneta in care a jucat, Sorana a ramas insa numai in costum de baie, iar rolul a presupus replici fierbinti precum "Imi place sa stau goala" si "Sunt mai tot timpul uda".

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cori Gramescu, primul pictorial sexy! Uite ce corp perfect are antrenoarea de fitness! Antrenoarea de fitness a acceptat sa-si arate corpul perfect lucrat intr-un pictorial fierbinte, dar recunoaste ca nu i-a fost usor sa pozeze aproape goala. "E intimidant sa stai... Eu nu sunt obisnuita cu postura asta. Mai familiara imi e partea de antrenor de fitness, dar recunosc ca e o experienta foarte placuta si foarte frumoasa si ma simt foarte sexy. Stii cum e... Cand te lupti cu kilogramele atata vreme, ramai cu niste nesigurante si cu niste complexe legate de acest lucru. Intotdeauna am aceasta nesiguranta referitoare la felul in care raspunde corpul meu la antrenament, la dieta. Trebuie sa fiu foarte atenta la ceea ce mananc", a dezvaluit Cori Gramescu la Stirile Kanal D. Iubitul ei nu a fost foarte incantat de aceasta sedinta foto. "Cred ca si el este mandru de faptul ca apar. Totusi nu sunt dezbracata. Este o sedinta foto sexy, dar nu vulgara. Nu as fi acceptat eu o sedinta nud", a completat Cori Gramescu.

Mihaela Radulescu are cu ce! Uite ce bine arata decolteul divei! Mihaela Radulescu stie intotdeauna cum sa isi puna in evidenta atuurile fizice, iar emisiunile recent realizate pentru Antena 1 au demonstrat ca e in plina forma. Mihaela a afisat o silueta demna de invidiat, iar decolteele unora dintre tinutele ei au fost de-a dreptul ametitoare. Rochia rosie pe care a imbracat-o la ultima editie a emisiunii "Intre prieteni" a fost exact cat trebuia de deschisa in partea superioara cat sa sustina clar ca diva are cu ce sa se mandreasca. De altfel, prezentatoarea TV are picioarele bine tonifiate, iar silueta pe care o afiseaza arata ca lucreaza din plin la sala, ca sa se mentina.

Corina Chiriac are o metoda radicala pentru regenerarea parului. Se rade pe cap! Mereu laudata pentru felul in care arata, Corina Chiriac ascunde, de cativa ani, un mic secret: este atat de nemultumita de podoaba capilara si chiar a ajuns sa opteze pentru peruci, pentru a "corecta" acest "defect". Din pacate, acest neajuns o urmareste pe Corina inca din tinerete, toti prietenii si colegii ei de scena stiind faptul ca solista se vaita mai tot timpul ca are parul cam rar. De altfel, la vremea respectiva, vedeta nu facea un secret din acest lucru, obisnuind sa ofere si publicului larg retetele sale pentru regenerarea parului, bazate pe masca de usturoi si clatire cu gaz. Se pare ca, in ultimii ani, problema s-a mai agravat, iar Corina, simtindu-se depasita de situatie, a recurs la o solutie salvatoare, comoda si eficienta, dar pe care a preferat sa nu o impartaseasca decat catorva prieteni apropiati. Potrivit unor surse din anturajul ei, solista obisnuieste sa se rada pe cap, acoperindu-se, de fiecare data, cu peruca, iar spre norocul ei, pana acum, n-a banuit nimeni acest artificiu de imagine. Atunci cand isi face aparitia la evenimente publice, Corina sta putin cu inima stransa de teama unor incidente care ar putea-o deconspira si chiar recent i-a spus unei prietene, in timp ce o imbratisa, sa nu o stranga prea tare, ca nu cumva sa-i cada peruca.

Nelson Mondialu' doarme invelit cu bani. Un personaj excentric din Cluj-Napoca a facut senzatie in oras dupa ce a aparut, in noaptea de Anul Nou, imbracat ca un mag si s-a pozat langa troita cu Fecioara Maria si pruncul. Nu e singura fita a lui Nelson Mondialu'. El are acasa tron incrustat cu aur, sceptru si inel de rege. Simon Nelson Pop, zis Nelson Mondialu', a postat pe Youtube un filmulet in care spune ca decat sa mearga la posta sa trimita felicitari, mai bine numara bani pentru fiecare ruda si prieten pe care vrea sa-l colinde. El tine in mana un teanc de bancnote de 200 de lei si enumera zeci de prieteni, unii din Italia, Austria si Germania. La un moment dat, se opreste pentru a arata inelele de pe degete si spune: "Cand ridic degetu' mic, sa te faci mic-pitic! Iar cand il ridic pe asta mare, mie sa-mi stai in picioare!". Nelson Mondialu' i-a socat pe clujeni de Revelion, cand a aparut in centrul orasului cu o haina lunga si caciula de blana alba si s-a pozat in chip de mag in diorama ce arata Nasterea Domnului. In plus, el s-a fotografiat in stil "epoca de piatra", in blana de leopard, pe tronul sau incrustat cu aur sau pe un pat de bani! Nelson Pop este unul dintre cele mai cunoscute personaje din Cluj, fiind numit de multi "Bossu".

Sanziana Buruiana vrea sa candideze la Primaria Capitalei! "Am sanse mai mari decat Columbeanu". Vedeta este hotarata sa dea mondenitatile pe politica. Ea vrea chiar sa candideze impotriva lui Irinel Columbeanu si nu face un secret din aceasta "lupta". Sanziana a declarat recent ca ar vrea sa candideze la cel mai important post din cadrul Primariei Capitalei. "Vreau sa-l concurez pe Columbeanu ca am sanse mai mari decat el. Am atuuri mai importante. In plus, ma sustin cele 100 de fete din Partidul Fotomodelelor", a dezvaluit Sanziana pentru site-ul express-press.