Vica: "Il iubesc enorm pe Piti! E un tata perfect pentru copilul nostru, e supercaterinca!" Afla detalii intime despre viata selectionerului cu amanta Vica. Vica a marturisit ca pentru ea Piti a fost si tata, si mama, si partener, dar cand a plecat de langa mine a lasat un gol imens. "Piti este un om extraordinar, un om foarte bun, de supercaterinca, nu este ca la televizor. Am si locuit o perioada de timp impreuna, chair daca nu locuiam impreuna eram prezenti in viata unuia celuilat permanent. A stiut sa nu amestece lucrurile, a stiut sa fie bine si cu mine si cu familia lui. Nu mi-a promis niciodata ca va divorta. Nu m-a deranjat niciodata cand era cu sotia lui. Nu am stiu ce face in familia lui, nici nu m-a interesat, pentru ca l-am iubit enorm de mult. Pentru ca familia mea este din Lituania, seara de Craciun petreceam impreuna, dar dupa mergeam acasa la mine, in Lituania. Toata familia mea il cunoste.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Uite in ce hal a fost mutilata Laurette la salonul de infrumusetare - Are carne vie pe abdomen. Pentru a convinge lumea ca arsurile suferite in urma sedintelor de infrumusetare, mulatra si-a aratat burta plina de rani, in direct la CANCAN TV de la Kanal D. "Am trait niste clipe ingrozitoare, nu vreau sa mai traiesc acele clipe si nici alte fete, nici cel mai mare dusman al meu. Am simtit ca mor. Nu m-am gandit decat la fetita mea. Nu m-am gandit ca mor. Am avut ameteala, m-au tinut cu perfuzii, am avut frisoane", a spus mulatra.

Zavo si Marioara au petrecut o seara plina impreuna! Distractie la mall! Taman cand impacarea lor nu mai parea deloc credibila, zecile de bucuresteni aflati intr-un mall din nordul Capitalei au avut o surpriza de proportii. Pe usa complexului comercial au intrat la brat Oana si Marioara Zavoranu, ca doua prietene vechi care tocmai decisesera sa piarda niste timp prin oras. Judecand dupa apropierea lor, nu ai fi crezut ca a existat vreun razboi intre ele. Nici macar o cearta minora.

Nicu Paleru, prins la mijloc intre fosta si actuala sotie! S-au incaierat la benzinarie! Zilele trecute, pe adresa redactiei, pont@cancan.ro, au parvenit informatii despre scandalul pe care l-au iscat Gabriela si Cristina, fosta si actuala sotie ale cantaretului Nicu Paleru. Cele doua femei, impreuna cu solistul, se aflau la Galati, acolo unde Nicu a sustinut un concert. La intoarcerea spre Bucuresti, cei trei au oprit intr-o benzinarie, moment oportun pentru cele doua femei sa porneasca un adevarat scandal. Se pare ca Gabriela, fosta sotie, cea care este in continuare impresara solistului, o acuza pe actuala ca s-a casatorit cu Paleru doar pentru averea acestuia si ca i-a facut repede un copil pentru a-l duce in fata altarului.

Madalina Pamfile i-a luat locul Biancai la "Un Show Pacatos"! Si-a intrat perfect in rol, cu chilotii la vedere de la prima editie! Privirile lor s-au oprit asupra celei mai tinere senzatii din showbizul romanesc: iepurasul lui Mazare, Madalina Pamfile. Fosta eleva de la Jean Monnet s-a facut cunoscuta prin aparitiile in reviste pentru barbati, dar si cu prezentele sale la evenimentele mondene din Capitala. In scurt timp ea si-a facut un nume si a devenit asistenta lui Capatos. De acum inainte ea va incanta privirile telespectatorilor in fiecare zi de luni pana joi.