La un pas de moarte! Laura Cosoi a cazut cu masina in prapastie! O clipa de neatentie din partea soferului ar fi fost de ajuns ca Laura Cosoi sa-si piarda viata intr-un accident de masina, cu doar cativa ani in urma, insa e lucru cert ca vedeta are pe cer cel putin o stea norocoasa. Glasul i se schimba brusc atunci cand vorbeste despre aceasta intamplare care i-a marcat intreaga existenta, vedeta marturisind ca si-a revenit din soc abia dupa cateva luni.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pepe vrea neaparat sa devina tatic! "Imi doresc un copil cu Raluca Pastrama!". Cantaretul vrea o viata linistita, de familie, alaturi de iubita lui, Raluca Pastrama de 20 de ani. Desi se cunosteau de mult timp, nu a putut fi nimic intre ei, ea era prea mica, el era insurat. "Nu locuim impreuna deocamdata. Raluca m-a cucerit prin simplitatea ei. Mi-a zis ca nu este genul care sa vrea sa apara in presa, sa iasa in evidenta, iar pentru mine acest lucru conteaza foarte mult. Nu vreau sa ma grabesc sa ma insor, dar nu exclud ideea asta", a mai spus solistul. "Pentru anul 2012 imi doresc foarte mult un copil, vreau sa-l tin in brate. Raluca Pastrama ar putea fi mama copilului meu. Este capabila si este pregatita", a declarat Pepe.

O pune pe Andreea Marin in situatii stanjenitoare! "Zana", cocosata de Stefan Banica Jr! Revista Ciao! a publicat in cel mai recent numar mai multe fotografii cu cei doi soti din care reiese destul de clar ca declaratiile lor de inaltime nu se "pupa" cu realitatea. Chiar daca Stefan Banica declara la un moment dat ca el masoara 1,77 m , iar Andreea 1,72 m, de fapt lucrurile stau cu totul invers, iar cateva lucruri evidente ne duc exact catre aceasta teorie. Spre exemplu, cand nu este cu Banica, Andreea poarta relaxata tocuri inalte, iar cand sunt impreuna nu poarta deloc sau, in cazul in care le incalta, face tot posibilul sa nu para mai inalta decat el. In ultima varianta, Andreea Marin Banica aplica metoda cocosatului sau cea a datului pe spate.

Sile Camataru e tandru cu prostituatele! Se recomanda "Boss", iar lor le spune "printese"! Sile Camataru, care a fost eliberat recent din puscarie, a incercat sa fie tandru cu o prostituata si sa nu o trateze ca pe o bucata de carne, insa aceasta i-a dat peste nas, lucru care l-a enervat. Tanara declara la un moment-dat anchetatorilor ca, in momentul in care l-a intalnit pe Vasile Balint, acesta s-a recomandat "Boss". Iar atunci cand prostituata si Sile au ajuns in locul unde urma sa aiba loc actul sexual, acesta nu s-a napustit pe femeie, ci a inceput sa ii faca complimente. "Eu venisem acolo sa ma prostituez, sa ii iau banii si sa plec, insa el a inceput sa-mi spuna ca sunt diferita, ca am cultura si ca vorbesc frumos", a declarat tanara anchetatorilor. Potrivit unor surse judiciare, Vasile Balint i-a dat acesteia sfaturi si a incercat sa o convinga sa renunte la prostitutie.

Craioveanca Mihaela Raescu ne-a reprezentat in 1990 la competitia unde e aleasa cea mai frumoasa femeie din lume! Ce destin surprinzator a avut prima "Miss Romania"! A urmat Facultatea de Medicina din Craiova, si-a facut doctoratul la Bucuresti si la Lyon, iar acum are o clinica dentara de lux in Capitala si e conferentiar universitar doctor la Universitatea "Titu Maiorescu". Mihaela Raescu este specialist in odontoterapie restauratoare, preventie orala si profilaxie. Intrucat acum se invarte in cu totul alte cercuri, fosta Miss nu mai vrea sa iasa in evidenta cu amintiri despre experienta ei de la Londra. In urma cu cativa ani povestea, insa, intr-un interviu ca s-a simtit stinghera la concurs, ea prezentandu-se cu o rochie realizata fara pic de gust la Apaca.

Dupa sarcina cu tripleti, Nicoleta Luciu planuieste sa ramana din nou insarcinata! Mama a patru copii, vedeta Acasa tv vrea sa fie din nou admirata de barbati si pentru asta va apela la o interventie chirugicala la nivelul sanilor. A slabit deja 40 de kilograme, pe care le-a acumulat in timpul sarcinii, si isi va pune silicoane. Nicoleta Luciu spera totusi ca aceasta interventie sa nu o afecteze pe viitor, deoarece aceasta planuieste sa mai faca un copil. "Abia astept acest implant. Vreau sa stiu daca voi avea probleme daca voi ramane din nou insarcinata", i-a spus Nicoleta doctorului care se ocupa de interventia chirurgicala.