Luciu isi pune silicoane saptamana aceasta. Canta la doua saptamani de la operatie. Nicoleta Luciu si-a pregatit intens revenirea pe scena muzicala, primul concert fiind programat la inceputul lui februarie. Si, cum trebuie sa arate impecabil, vedeta a slabit deja 35 de kilograme, iar peste cateva zile se va supune operatiei de marire a sanilor. Fanii o vor vedea pe Nicoleta Luciu intr-o forma de zile mari, bruneta avand curajul de a presta pe scena la numai doua saptamani dupa ce-si va pune implanturile cu silicon. "Zilele viitoare am programata operatia. Norocul meu este ca doctorul are o tehnica inovativa si va face interventia fara durere. Mi-a zis ca voi simti o durere ca o febra musculara intensa si nu imi va afecta prestatia scenica", a povestit Nicoleta pentru CANCAN. Vedeta are trei piese gata, lucreaza intens la coregrafie, iar vocea a inceput sa si-o pregateasca de cateva luni. "Iau lectii de canto de anul trecut si fac vocalize in fiecare dimineata, mai ales in masina. In plus, beau numai lichide calde, care imi ajuta vocea", ne-a mai spus Nicoleta.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce dor le-a fost de Romania! Sotii Borcea, cina de cinci ore cu prietenii apropiati. Presat de tensiunile din ultimele zile de la Dinamo, Cristi Borcea a venit in tara mai repede decat anuntase initial. Imediat cum a ajuns, omul de afaceri a avut o intalnire la sediul clubului cu presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, in urma careia s-au linistit apele. Cum problemele stringente din fotbal au fost rezolvate, actionarul din "Stefan cel Mare" si-a dedicat tot timpul sotiei sale, Alina, care este insarcinata in cinci luni, si prietenilor apropiati. Borcea a organizat pentru sambata seara o cina la care au fost invitati mai multi prieteni si colaboratori pe care nu i-a vazut in ultimele luni si de care ii era dor. S-au servit mancaruri traditionale alese, carora cei doi le-au dus lipsa la Miami, iar povestile au curs foarte firesc, Cristi intreband fel de fel de lucruri, pentru a se pune din nou la curent cu tot ce misca in oras. Apoi, a venit randul sau sa povesteasca despre viata lor pe coasta de Est a Americii, de proiectele pe care le are acolo, dar si despre ce vrea sa faca odata revenit acasa.

Pepe si Varciu si-au disputat suprematia. Duet pe scena, duel la skanderberg. Pepe si Liviu Varciu stiu cum sa intretina atmosfera oriunde s-ar afla. Sambata seara, Liviu si-a invitat amicul sa sustina un concert in clubul sau, prilej de voie buna si de caterinca. Cum stia ca e rost de distractie, Pepe a venit insotit de un grup de amici printre care se aflau fratele sau si "cumnatul" (n.r. - fratele iubitei lui, Raluca Pastrama). Asa cum era de asteptat, cheful s-a spart abia in zori. Desi a fost chemat pentru un recital de o jumatate de ora, cantaretul s-a simtit atat de bine pe scena incat a cantat mai bine de o ora, avand un repertoriu variat, care a incantat sutele de fani prezenti, printre care si cativa veniti special tocmai din Italia. Pe langa hiturile binecunoscute, Pepe a interpretat si cateva piese populare si lautaresti, momentul culminant al show-ului fiind acela in care l-a invitat pe Liviu pentru a canta impreuna piesa "Ochii tai", asta dupa ce i-a dedicat melodia lui preferata, "O femeie cat o suta".

Botezatu va fi bunic? N-a pierdut timpul! O fosta concurenta Next Top Model e insarcinata cu Andrei Iordache! E clar ca dragostea pluteste in aer si e gata sa se si concretizeze printr-un copil intre Madalina Barbu si presupusul fiu al lui Catalin Botezatu! Madalina Barbu si Andrei Iordache formeaza un cuplu de cateva luni. Ea a fost una dintre "elevele" lui Catalin Botezatu in prima editie a emisiunii "Next Top Model" si, chiar daca nu a castigat, s-a ales cu ceva dupa show. Andrei Iordache, despre care s-a tot spus ca e baiatul lui Bote, e si manechin, asa ca preocuparile i-au adus repede pe cei doi impreuna. Madalina si Andrei au facut sarbatorile in familie, iar acum au, se pare, motive de bucurie si implinire. Madalina tocmai si-a postat pe Facebook o fotografie in care isi arata fericita burtica si langa care a scris simplu "Jr".

Diana Bisinicu s-a logodit aseara! Vezi ce cadou scump a primit de la viitorii socri! Cantareata s-a logodit aseara, dupa ce a fost ceruta in casatorie in urma cu cateva zile. Petrecerea de logodna a avut loc intr-un restaurant din Mamaia, unde Diana Bisicu a primit si mult asteptatul cadou din partea socrilor. Logodna a fost exact asa cum cere traditia armeneasca, vedeta primind de la parintii logdnicului ei un colier de aur incrustat cu rubine. Pe langa colier, cantareata a primit si un inel de peste 15.000 de euro din diamante de aproape trei karate. Diana Bisinicu a fost ceruta de sotie de ziua ei, iubitul sau Catalin oferindu-i un inel desenat chiar de ea, iar nunta va avea loc pe 14 iulie si sunt invitate aproape 400 de persoane.

Vezi cum planuiesc sa slabeasca vedetele noastre dupa sarbatori! Dj Wanda: " Ca de fiecare data... sex la greu". Vedetele autohtone vor sa revina la formele de dinaintea sarbatorilor, dar se feresc de diete si sport, preferand sa imbine utilul cu placutul, asa ca vor recurge la sex. Reporterii emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D au luat la intrebari cateva vedete autohtone despre metodele folosite pentru a da jos kilogramele dobandite dupa sarbatori. Vedetele au avut de ales intre sex nebun, regim drastic si schi de dimineata pana seara. "Slabesc prin regim si nu prin sex. Sex fac tot timpul. Dupa sarbatori imi revin in forma fiind foarte atenta la ceea ce mananc", declara Dana Savuica. "Ca de fiecare data... sex la greu. Nu imi place sa tin cura de slabire", declara DJ Wanda. "Cred ca o combinatie intre sport, dieta si sex este cea mai potrivita si mai eficienta", spune Bogdan Vladau.