Scene explozive cu Radu Valcan si o stripteuza. I-a mimat sexul oral sub privirile Adelei Popescu. Bautura, femei si sex simulat. Acestea au fost ingredientele unei petreceri la care au participat Adela Popescu, Radu Valcan, Razvan Fodor, Andreea Ibacka, Catalin Catoiu si Adrian Stefan. Totul s-a intamplat in culisele unuia dintre cele mai cunoscute proiecte ale Media Pro Pictures - "Iubire si onoare". In timpul filmarilor pentru "Iubire si onoare", o parte dintre actori, reprezentantii gastii "baietilor de oras", si protagonistul Radu Valcan au fost nevoiti sa filmeze o serie de secvente care ii infatisau la o petrecere scapata de sub control. Bautura a curs in valuri, muzica a bubuit in boxe si, dusi de val, acestia au continuat distractia si dupa ce s-a strigat "Stop cadru!". In culise, spiritele s-au incins si mai tare si Valcan, interpretul rolului principal, a devenit actor principal si in spatele camerelor de luat vederi.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Interviu eveniment cu Remus Truica! Milionarul povesteste cum fetele lui ii turnau sampanie in pahar amantului mamei lor inca dinainte de divort! Acuzatiile de infidelitate au curs din ambele parti, indarjindu-i mai mult in lupta pentru custodia micutelor. Remus a marturisit ca sotia lui nu mai judeca drept, sperand ca il va ajuta in lupta pentru fete, chiar daca a fost acuzat de fosta sotie ca a batut-o in vila de la Snagov. "Este o poveste trista pana astazi. Ce ne va rezerva viitorul vom vedea. Azi s-a adeverit faptul ca sotia mea nu a dus copiii la scoala chiar daca a inceput cel de-al treilea semestru. Am aflat ca nici nu are de gand sa ii duca. Am crezut ca 2012 a inceput mai bine, dar nu este valabil, cel putin astazi. Ea nu este de acord cu sistemul de invatamant romanesc si nici cu Romania. Vrea sa duca fetele in St. Marteen, o insula din Caraibe. O locatie doar de vacanta!", a declarat Remus despre situatia actuala a fetelor lui.

Adrian Enache "o calca" si pe interzis. Isi risca permisul pentru un pensat. Considerate in trecut preocupari exclusiv feminine, pensatul si aranjatul sprancenelor au inceput sa castige noi adepti in randul reprezentantilor sexului tare. Primii care au fost atinsi de acest curent au fost, bineinteles, metrosexualii, care au adaugat operatiunea chinuitoare la pachetul lor de infrumusetare fara sa se gandeasca la ce se inhama. Pentru ca - nu-i asa? -, in cazul femeilor, un pensat poate sa fie rezolvat si acasa, prin simpla smulgere a firelor rebele. In situatia barbatilor, insa, lucrurile se complica si necesita o vizita la cosmetician.

Andreea Esca is now online! Stirista de la PRO TV sta pe mess in timpul jurnalului! Laptopul stiristei de la PRO TV a fost filmat de un coleg cameraman din platou, iar pe ecran se vedea foarte clar o fereastra de YM deschisa. Andreea statea de vorba la momentul respectiv cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu, de la Gandul. Jurnalista nici nu s-a gandit ca tocmai un coleg al sau de la PRO TV o va da de gol si va arata telespectatorilor ce are pe monitor. Pe langa alte programe deschise in bara, Andreea avea si o fereastra de messenger, dar telespectatorii nu au putut descifra despre ce vorbea Esca cu interlocutorul sau interlocutoarea sa.

Pepe si "Piti", primire spectaculoasa la Sala Polivalenta. Amanta Vica si sotia "Zavo", pe buzele a 3.500 de spectatori. Un astfel de episod s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui meci de fotbal demonstrativ intre echipele de fotbal Steaua 86', Generatia de Aur, si reprezentativa artistilor, la care au asistat peste 3.500 de spectatori. Uitand ca au venit la un eveniment caritabil, spectatorii l-au taxat aspru pe selectioner, scandand numele presupusei sale amante, respectiv al Vicai Blochina, cand acesta a pasit pe teren. Reteta a fost aplicata si in cazul lui Pepe, apelativul "Zavo" fiind scandat la unison de miile de spectatori. Pus pe sotii, artistul i-a indemnat pe simpatizanti sa scandeze in continuare, in vreme ce "Piti" s-a facut ca nu vede si nu aude nimic.

Uite cum se relaxeaza Rihanna cu o tigara dupa ce munceste din greu ca sa arate bine. Artista s-a bucurat de soarele din Hawaii si a iesit la "o tigara dubioasa facuta cu mana" pe terasa casei in care isi petrece timpul liber. Ea pare extrem de linistita si cu gandurile undeva departe. Paparazzii au fotografiat-o in ipostaze mai putin obisnuite, presa britanica insinuand ca Rihanna ar fuma marijuana.